Şimdi Ara

SAMSUNG NP350V5C-T01TR İLK MESAJ GÜNCEL <<Sıkca Sorulan Sorular eklendi>> (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
708
Cevap
4
Favori
44.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • zorro video sorununu nasıl giderdin bahsettiğin sorun bendede var
  • quote:

Orijinalden alıntı: yucatan

zorro video sorununu nasıl giderdin bahsettiğin sorun bendede var

Öncelikle son codec paketini yükleyin.
    Düzelme olmazsa ekran kartı driver'larını güncelleyin.
  • quote:

Kardeşim bilmiorm.Dün başlarken f4 e basınca kendi kendine bilgisayarı kuruyor ya öyle denedim olmadı sonra sabah bir daha kurdum masaüstü geldi baktım alttan amd videa co... bişeyler yazıo.Sonra 3-5 saniye sonra o gitti bi baktım pc kendine gelmiş.Sorunlarım çözüldü bu arada.
    Windows media player ses açma tuşunun kısması herkeste olduğu gibi zaten media playerin kendi kısayolu öyleymiş.
    Wi-fi sorunu ise modem bizim karşı komuşunun 2 alt katında galiba zor çektiği için hata veriyordu çünkü şimdi şifresiz bi wlan buldum sorunsuz giriyorum ona.
    Video sorunu ise zaten kendi kendine çözüldü.
    Bu arada adamlar bilgisayarı kendisi kurdu ve benden 69 lira felan para talep etmediler.Sadece 69 liraya içinden mouse çıkan bi logitech çanta aldım o kadar.Bu arada pc açılırken f4 e basınca kendi kendine bilgisayarı kurabildiğini biliyor muydunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: EPICA

quote:

codec yukledim simdi de ekran kartının driverını güncelleyeceğim bakalım olmazsa zorronun yardımını bekleyeceğim
  • quote:

quote:

quote:

codec yukledim simdi de ekran kartının driverını güncelleyeceğim bakalım olmazsa zorronun yardımını bekleyeceğim

Kardeşim dediğim gibi kendi kendine düzeldi.Pc açılınca altta görev çubuğunda bi program çalışıyor 5-10 sn sonra kapanıyor.O programda da amd video con... felan yazıo.O programı kapatma.Olmazsa dediğim gibi pc açılırken f4 e bas geri yükleme-ortada olan galiba tam geri yüklemedydi yani hepsini siler baştan yükler onu seç pc yi bi formatla.

• quote:

Orijinalden alıntı: zorro1541

quote:

quote:

quote:

Kardeşim dediğim gibi kendi kendine düzeldi.Pc açılınca altta görev çubuğunda bi program çalışıyor 5-10 sn sonra kapanıyor.O programda da amd video con... felan yazıo.O programı kapatma.Olmazsa dediğim gibi pc açılırken f4 e bas geri yükleme-ortada olan galiba tam geri yüklemedydi yani hepsini siler baştan yükler onu seç pc yi bi formatla.

tamam dostum sorunu çözdüm internet explorer da bir sıkıntı var sanırım uğrasmıyacam simdi chrome kullanmaya basladım internetteki videolardaydı sıkıntı sadece sorun chrome da yok zaten

• beyler explorer video sorunu için.... videoya gel sağ tık,ayarlar,donanım hızlandırma seçeneğini kaldır
  • quote:

quote:

Kardeşim bilmiorm.Dün başlarken f4 e basınca kendi kendine bilgisayarı kuruyor ya öyle denedim olmadı sonra sabah bir daha kurdum masaüstü geldi baktım alttan amd videa co... bişeyler yazıo.Sonra 3-5 saniye sonra o gitti bi baktım pc kendine gelmiş.Sorunlarım çözüldü bu arada.
    Windows media player ses açma tuşunun kısması herkeste olduğu gibi zaten media playerin kendi kısayolu öyleymiş.
    Wi-fi sorunu ise modem bizim karşı komuşunun 2 alt katında galiba zor çektiği için hata veriyordu çünkü şimdi şifresiz bi wlan buldum sorunsuz giriyorum ona.
    Bu arada adamlar bilgisayarı kendisi kurdu ve benden 69 lira felan para talep etmediler.Sadece 69 liraya içinden mouse çıkan bi logitech çanta aldım o kadar.Bu arada pc açılırken f4 e basınca kendi kendine bilgisayarı kurabildiğini biliyor muydunuz?

peki kardeş kendi kendine kurunca ince ayarlar falan kafasına göre yapacak sorun çıkmaz mı. bide laptop benim elime yarın ulasacak. neler yapmam lazım şarj dolduktan sonra normal açayım mı laptopu yoksa F8 F10gibi tusllara basma gibi bişey var mı. kurulum paralı dediler bende kurdurmadım iade ettim kurulum pakedini. biraz yardımcı olabilir misin?

• beyler atinin sitesinden ekran kartının driverı yok mobilty die bişi çıkıyor sadece 1.1mb'lık hd 7730m in güncel driverını nerden bulabiliriz.
  • güncelleme esnasında dvd sürücüden normal olmayan cızırtı geldi ..arasırada gelmeye devam ediyor ulan ne emanetmiş yaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhanozturk

quote:

quote:

peki kardeş kendi kendine kurunca ince ayarlar falan kafasına göre yapacak sorun çıkmaz mı. bide laptop benim elime yarın ulasacak. neler yapmam lazım şarj dolduktan sonra normal açayım mı laptopu yoksa F8 F10gibi tusllara basma gibi bişey var mı. kurulum paralı dediler bende kurdurmadım iade ettim kurulum pakedini. biraz yardımcı olabilir misin?

kardeş kurulum ücretini sordum da öyle bir şey yok dediler.kurup verdiler.Eve gelince o video sorunundan felan tekrar kedim format attım.Zaten kardeşim harddısk ın 22 gb sını driverler yiyior.Yani driveri felan harddisk de var sen f4 e basıon o senin ilk aldığın hale getiriyor driverler felan yüklü bi şekilde.

• bu arada be altta hafıza kartı giriş yerine taktım ama okumuyor.Hiç bi tepki olmuyor laptop da
  • arkadaşlar need for speed shift ve pes 2012 yi bu sağ tıklayıp değiştirilebilir grafiklerde güç tasarruflu gpu olarak işaretleyip açtım ve makine 1 saat oynadım kapanmadı...dün oyunlarda performansı seçmiştim ordan anlamadığım bişey speed shift ve pes 2012 yi intel hd 4000 ekran kartı kaldırır mı bide fulle yakın oynadım kasma bile yapmıyor.siz oyunları açarken sağ tıklayıp performans mı seçiyorsunuz yoksa atanmamış yada gpu olarak mı bırakıyorsunuz?
  • quote:

bu arada be altta hafıza kartı giriş yerine taktım ama okumuyor.Hiç bi tepki olmuyor laptop da

hafıza kartının koruma anahtarı açıkmı?
  • nerede o?
  • http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/Catalystbetadriver1.aspx

7700 serisi için beta driver mevcut kurmak isteyen kursun..ben kurmadım yabancı sitelerde sıkıntı yaşayanlar varmış ona göre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mttd -- 26 Ağustos 2012; 17:20:51 >
  • ben,m elime hala ulaşmadı. kargo ctesi-pazar çalısmıyor ondan sanırsam. yarın ulasınca(şırsa) yeni alan arkadaşlarla bilgi alışverişinde bulunabiliriz.. şimdilik alanlarda sorun yok gibi duruyor. en azından çözülmüş sorunlar
  • quote:

nerede o?

hafıza kartının üstünde tabiki lock yazan anahtar.
  • battlefield 3 kurdum ultra ayarda çok rahat ve seri sekilde kasmadan oynatıyor sanırım ekran kartı hakkını verdi
  • arkadaslar bende bilgisayarı cuma günü aldım indirimden ama bir şey aklıma takıldı şu an bilgisyarla hiç internete baglanmadım dün öle hemen yükliyebilecegim age of 2 vardı oyun olarak yükledim ama görüntü berbat çıktı oyun içinde yüksek performans yaptım yinede olmdı başka çözümü varmıdır yoksa güncelleştirme hiç yapmadım ondanmıdır birde arkadaslar oyuna girmeden önce iyi görüntü almak için ne yapmalıyım grafik özellikleri falan demişşiniz bana yardımcı olunnn
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.