Şimdi Ara

SAMSUNG NP350V5C-T01TR İLK MESAJ GÜNCEL <<Sıkca Sorulan Sorular eklendi>> (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
708
Cevap
4
Favori
44.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zorro1541

Arkadaşlar bir de format attıktan sonra recovery programı gidecek ya yanında verdikleri dvd ile aynı recovery programı gibi format atabilir miyim atabilirsem driverleri programları felan yükler mi?Bir de başka bir işletim sistemi kursam garantiye zarar gelir mi?

elindeki dvd ile recovery olmadan yükleme yapablirsin.ben öyle yaptım.orjinal sıfırdan windows yükler gibi
  • Teknosa.com dan 1279tl ye aldım fakat bu akşam kargoya verilecek gelince inşallah faydalı paylaşımlarınızdan yararlanıcam

1449tl ye yine f/p ürünü alet ama Teknosa nın yaptığı yanlış gerçekten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: allakbullak2000

quote:

Orijinalden alıntı: Karpuz(Major)

Teknosañin sitesinde urunu goremiyorum kaldirdilar mi ne yaptilar

Link duruyor ama teknosada arama yapınca çıkmıyor.

http://www.teknosa.com/kategori/bilgisayar/notebook/63/125032317/samsung_np350v5ct01tr_titan_silver_notebook

Arkadaşlar bu bilgisayarla ilgili nette araştırma yaptığımda neredeyse hiçbir inceleme yada bilgi bulamadım. Galiba Türkiye dışında bide Rusyada satılıyor. Samsung neden böyle bir pazarlama stratejisi izlemiş acaba? Sizin bildiğiniz birşeyler var mı? Bunu baya merak ettim.

Ayrıca nette hiçbir inceleme bulamadığımız için bu ürünü alan arkadaşlar ürünle ilgili biraz daha ayrıntılı bilgi verebilir mi?

1) Şarjı ne kadar gidiyor?
    2) Ekran parlaklığı nasıl? Memnunmusunuz?
    3) Yük altında sıcaklık değerleri nasıl (HWMonitor kullanarak sıcaklıkları koyabilirsiniz)?

Darthblast arkadaşımız ekran kartı performansıyla ilgili entyler girmişti. Acaba bunları Fraps gibi programlar kullanarak mı yaptı? Ayrıca Darthblast arkadaşımızdan ricam bu çalışmalarını düzenleyebilir mi?

ürün TR isimli satılıyo amerikadaki siteler bakarsanız onlarda US diye gecer.kendine göre farklılıkları vardır.

1)Sarj tamamen kişisel kullanıma baglı yaklasık 5 tane güc modu var..Yükte 2 saat onun dısında 5 saat.
    2)Ekran parlaklıgı bence iyi.geceleri kısıyorum bile..yansıma 0
    3)yükte sadece hava cıkısının orda ısınma oluyo.(yatakta fln kullanıcaksanız sol kısım yanıyo tabi)

ses olarak kimileri kötü demiş ama bence performanslı..

• Bende bugün teknisadan 1599 a aldım hayırlı olur insallah

• quote:

Arkadaşlar ben bu laptopla pes 2013-mw3 ve fifa 2012 yi en yüksek özelliklerde rahatca ısınma sorunu olmadan oynuyorum ama fifa 2012 de alt-tab ile alta indiriyorum geri alttan acınca oyundan atıyor.Sırf bu sorun için recovery ile format attım aynı hatayı verdi.Ben bu elimdeki fifa 2012 dvd si ile önceki bilgisayarımda düşük özelliklerde oynuyordum ama boyle bir hata vermiyordu.Sırf bu sorun için gidip format attıracam bilgisayarıma.Win7 ultmate 64 bit düşünüytorum.Arkadaşlar sizden ricam sizde fifa 12 oyunu yüklüyse alta indirip geri açınca atıyor mu bunu burada bildirseniz de ben sorunu tam olarak anlasam.Teşekkürler.

oyundan kaynaklıda olabilir..bendede baska bi oyunda yapıyodu aynısından..ilactan dolayı

• quote:

Orijinalden alıntı: karakaleli

Bende bugün teknisadan 1599 a aldım hayırlı olur insallah

hayırlı olsun...sizinde incelemelerinizi görüşlerinizi bekliyoruz
  • quote:

Yorumları okudum da cok mu p]ahalı almısım

• quote:

quote:

1600 ü hakeden bi makine.ama daha ucuzu alınabilirdi tabi.bende 1450 ye aldım simdi 1200-1300 lerde alıyolar ki giriş seviyesindekiler bile vermiyolar bu fiyata.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brevity

quote:

quote:

1600 ü hakeden bi makine.ama daha ucuzu alınabilirdi tabi.bende 1450 ye aldım simdi 1200-1300 lerde alıyolar ki giriş seviyesindekiler bile vermiyolar bu fiyata.

Bu model neden bu kadar uygun fiyatlara satiliyorr ki

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bu model neden bu kadar uygun fiyatlara satiliyorr ki

sadece teknosanın yapmasıda garip..cok hızlı düstü fiyatı..ya yeni seri gelicek sadece teknosanın haberi var yada var bişi işte

• cihazı bugun teslim aldım. fiyatının bukadar düşmesi beni biraz şüphelendirdi acaba kronik bi bozuklukmu var diye. bu kronik bozuklugu buldugumu düşünüyorum eger ki diğer arkadaşlarda da bu sorun var ise. sorun sayılmaz aslında ama bu denli laptopa yakışmıyacak bir durum. laptopun dvd bölümü açıkcası beş para etmez . sayılara bastıgınız zaman altının boş oldugu çok belli oluyor. sanki kasa daki dvd bölümü dvd-rom için büyük gibi . dvd yi açtıgınız zaman en ufak bir darbeyle kırılacakmış hissi veriyor. ayrıca cd taktıgınız zaman uçak pisten ayrılıyormuş gibi ses çıkıyor. referans için film taktım ve görüp dinlediğim şu ses i son seviye açtıgınız zaman dvd çalışma sesi yüüznden bi halt duyamıyorsunuz . laptopun geri kalanı f/p açısından mükemmel tabi indirimdeyken alanlar için.
  • quote:

quote:

Arkadaşlar bir de format attıktan sonra recovery programı gidecek ya yanında verdikleri dvd ile aynı recovery programı gibi format atabilir miyim atabilirsem driverleri programları felan yükler mi?Bir de başka bir işletim sistemi kursam garantiye zarar gelir mi?

elindeki dvd ile recovery olmadan yükleme yapablirsin.ben öyle yaptım.orjinal sıfırdan windows yükler gibi

Dostum acaba ilk mesaja bilgisayarı ilk alındığında recovery ve format hakkında neler yapılması gerektiğini ekleyebilir misin?

• http://www.samsung.com/hk_en/consumer/computer-peripherals/notebook/series-3/NP350V5C-T01HK-features

Bu aynı ürün mü anlamadım. Burada özellikleri farklı gözüküyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bay_snake

http://www.samsung.com/hk_en/consumer/computer-peripherals/notebook/series-3/NP350V5C-T01HK-features

Bu aynı ürün mü anlamadım. Burada özellikleri farklı gözüküyor...

farkılı ürün kodu HK.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eesittiremcekare

cihazı bugun teslim aldım. fiyatının bukadar düşmesi beni biraz şüphelendirdi acaba kronik bi bozuklukmu var diye. bu kronik bozuklugu buldugumu düşünüyorum eger ki diğer arkadaşlarda da bu sorun var ise. sorun sayılmaz aslında ama bu denli laptopa yakışmıyacak bir durum. laptopun dvd bölümü açıkcası beş para etmez . sayılara bastıgınız zaman altının boş oldugu çok belli oluyor. sanki kasa daki dvd bölümü dvd-rom için büyük gibi . dvd yi açtıgınız zaman en ufak bir darbeyle kırılacakmış hissi veriyor. ayrıca cd taktıgınız zaman uçak pisten ayrılıyormuş gibi ses çıkıyor. referans için film taktım ve görüp dinlediğim şu ses i son seviye açtıgınız zaman dvd çalışma sesi yüüznden bi halt duyamıyorsunuz . laptopun geri kalanı f/p açısından mükemmel tabi indirimdeyken alanlar için.

evet o benimde dikkatimi cekti..böyle farklı bi malzemeden yapılmıs kaktırılmış gibi :) 1 milyoncudan almıslar gibi..cok kullanmadıgım için dert degil.ilk mesajın eksilerine ekliyorum hemen.

• quote:

Orijinalden alıntı: freestyler7

quote:

quote:

Dostum acaba ilk mesaja bilgisayarı ilk alındığında recovery ve format hakkında neler yapılması gerektiğini ekleyebilir misin?

2-3 gün sonra ekleyebilirim.su sıralar bi seyahatim varda.vaktim yok.Aklına takılanı burdan biraz biraz halletmeye calısayım

• quote:

quote:

quote:

quote:

2-3 gün sonra ekleyebilirim.su sıralar bi seyahatim varda.vaktim yok.Aklına takılanı burdan biraz biraz halletmeye calısayım

Şunu sormak istiyorum format gerçekten gerekli mi? Program ekle kaldırdan gereksiz olan programları kaldırsak yeterli performansı alamaz mıyız?

Diğer sorum ise recovery kısmını silmeden format mı almalıyım? Nasıl yapabilirim?

• recovery kısmını silmenize gerek yok.bende 6 ay üzeri bugün sıfırladım bilgisayarı güncelleştirmeleri kurdum windows,sürücüler sistem gayet güzel çalışıyor olması gerektiği gibi bazıları recovery kısmını silip format atıyorlar bir mantığı yok,dediğiniz gibi bende öyle yapıyorum sürücü programları dışında mesela cyberlink programları kaldırın gitsin kamera programı kalabilir.arka planda program çalıştırmayın virüs programı dışında o zaten her zaman çalışır arka planda sisteme yüklenme yapmaz başlata msconfig yazın açılan penceredeki başlatma bölümündeki programların tikini kaldırın sıkıntı kalmaz.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Şunu sormak istiyorum format gerçekten gerekli mi? Program ekle kaldırdan gereksiz olan programları kaldırsak yeterli performansı alamaz mıyız?

Diğer sorum ise recovery kısmını silmeden format mı almalıyım? Nasıl yapabilirim?

Ben ilk kurulumdan sonra baktım(ctrl+shift+esc) 83 program calısıyordu.Ve baslangıc programları msconfigde görünmüyodu..formattan sonrabu sayı 53 e düstü..yükledigim programlar 63 e cıktı..recovery kısmını ben sildim işime yaramadıgı için.siz onu hic ellemesseniz bi sıkıntı cıkmaz.recovery kalır temiz bi yükleme yapmıs olursunuz.

• Bedava Norton programını geri getirebildiniz mi peki formattan sonra?

Açılış süresi kısaldı mı formattan sonra?

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.