Şimdi Ara

SAMSUNG NP350V5C-T01TR İLK MESAJ GÜNCEL <<Sıkca Sorulan Sorular eklendi>> (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
708
Cevap
4
Favori
44.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ankara ankamall teknosadan aldık 4 tane vardı 2 tane aldık 2 tane kalmıstı turuncu kart ile tabiki bu fiyat ..

aslında ;

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-k55vm-sx034r-k55vm-core-i5-3210m-250ghz-6gb-ddr3-750gb-156-dvdrw-2048mb-gt630m-bt-w7bas/productdetails.aspx?I_ID=60974

bunu alacaktık ama ındırıme gırmedı vatan hafta sonu ıyı denkgeldı bu pc:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan235 -- 10 Eylül 2012; 0:04:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkan235

ankara ankamall teknosadan aldık 4 tane vardı 2 tane aldık 2 tane kalmıstı turuncu kart il tabiki bu fiyat ..

aslında ;

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-k55vm-sx034r-k55vm-core-i5-3210m-250ghz-6gb-ddr3-750gb-156-dvdrw-2048mb-gt630m-bt-w7bas/productdetails.aspx?I_ID=60974

Sen ne kadara aldın ?

• quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

diski birleştirip yeniden ayırmayı dene

peki performans olarak ayırmak mı daha iyi yoksa tek olarak durması mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umban

quote:

Orijinalden alıntı: serkan235

ankara ankamall teknosadan aldık 4 tane vardı 2 tane aldık 2 tane kalmıstı turuncu kart il tabiki bu fiyat ..

aslında ;

Sen ne kadara aldın ?

1279 a aldık

• quote:

Orijinalden alıntı: peja_16

quote:

diski birleştirip yeniden ayırmayı dene

peki performans olarak ayırmak mı daha iyi yoksa tek olarak durması mı?

Arkadaşım bildiğime göre performansa bir etkisi olmaz ama Örn. önemli belgelerin var diyelim bunu yerel disk D ye atarsın.Bir gün bilgisayarında sorun olduğunda format atman gerektiğinde sadece C ye format atarsın ve D deki belgelerin kalır.Bunu gibi yararı olur disk ayırmanın.Bir de sana tavsiyem bilgisayarına fazla bir şey yüklemediysen yeniden recovery ile format at ve atarken 2 tane disk oluştr.(Eğer iki tane disk istiyorsan)
  • Disk'in verilerini kurtarma açısından 2'ye ayrılması iyi olur.bilgilerinide ayırmış dosya kalabalığından kurtulmuş olursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zorro1541

Arkadaşlar ben bu laptopla pes 2013-mw3 ve fifa 2012 yi en yüksek özelliklerde rahatca ısınma sorunu olmadan oynuyorum ama fifa 2012 de alt-tab ile alta indiriyorum geri alttan acınca oyundan atıyor.Sırf bu sorun için recovery ile format attım aynı hatayı verdi.Şimdi aynı oyunu arkadaşa yükledim onda böyle bir sorun yok.Sırf bu sorun için gidip format attıracam bilgisayarıma.Win7 ultmate 64 bit düşünüytorum.Arkadaşlar sizden ricam sizde fifa 12 oyunu yüklüyse alta indirip geri açınca atıyor mu bunu burada bildirseniz de ben sorunu tam olarak anlasam.Teşekkürler.

Arkadaşlar lütfen cevaplayın ona göre format attıracam.Sizde fifa 2012 yüklü değilse de sizce sorun neden olabilir arkadaşın bilgisayarına daha yeni yükledim sorun yok ama ben recovery ile format attım kac kere silip yükledim aynı sorun.Sizce sorun fiziksel mi donanımsal mı bir de başka bir işletim sistemi kurarsam düzelir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zorro1541 -- 10 Eylül 2012; 0:33:24 >

• Arkadaşlar bir de format attıktan sonra recovery programı gidecek ya yanında verdikleri dvd ile aynı recovery programı gibi format atabilir miyim atabilirsem driverleri programları felan yükler mi?Bir de başka bir işletim sistemi kursam garantiye zarar gelir mi?
  • yazılım garantiyi bozmaz.recovery cd'si varsa sürücüler ve işletim sistemi içinde vardır.Oyun senin makinede sorun veriyor olabilir oyununu farklı bir cdsini al onunla yükle aynısı olacak mı?Donanımsal değil olsa diğer oyunlarda da sorun yaşardın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver53 -- 10 Eylül 2012; 0:50:54 >
  • Bu islem az once benim basima geldi teknik yardim bolumune konu actim. Ilk once format attim recovery bolumu haric hdd ye snra win7 ultimate kurdum. Daha snra tekrar format atmam gerekti bu seferde dedim dvd den yapayim. Dvdden kurdum isletim sistemini driverlar yuklu gelmedi melesef. Bilgisayar acilirken f4 e basip 3. Menuyu seciceksnz sonrada iki secenek geliyo ordan da 1.sini seciceksnz pc bastan baslasn mi die sorcak evet deyn pc acilsn snra driverlari kendisi yukluycek otomatik olarak internet baglantisina gerek olmadan yapti bu islemi bnde cunku driverlar olmadgi icin internete baglanamadi Demekki hdd den kopyaliyor veriyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Arkadaşlar bir de format attıktan sonra recovery programı gidecek ya yanında verdikleri dvd ile aynı recovery programı gibi format atabilir miyim atabilirsem driverleri programları felan yükler mi?Bir de başka bir işletim sistemi kursam garantiye zarar gelir mi?

ben format attım direk, recovery olayına çak takılmayın derim... çok gereksiz şeyler var hazır gelen sistemde... office var dediler. tamam dedik. bi baktık; word excel var gerisi yok mesela... :)

home premium x64 sp1 tavsiye ederim size de...
     SAMSUNG NP350V5C-T01TR   İLK MESAJ GÜNCEL <<Sıkca Sorulan Sorular  eklendi>>

• Ayrica o teknosaninda Allah belasini versin. Turuncu kartim var diye magdur ettiler resmen beni. 1449 a kitlediler pc yi. Turuncu karti olana 1279 dan ver madem 7-8 eylulde de. Biz nie 1449 veriyoruz kampanya bitecek diye kostuk aldik. Ben telefon ettim m.hizmetlerine magzada 1600 dediler. Internetten alirsan 1279 dediler ama zaten stok yoktu o an. Kapadim telefonu teyid icin profilo avm teknosayi aradim 1600 dediler aynen ordanda. Turuncu karta indrim gozukuyo netten dedim. Onlarda burda 1600 gorunuyo sistemde, turuncu karttan sadece puan kazaniyosunuz dedi. Magzadan nasl 1279 a vermisler hayret. Neyse sonuc olarak gecmis olsun kazik yedim diyorm bnde olaya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0ldskool

quote:

Arkadaşlar bir de format attıktan sonra recovery programı gidecek ya yanında verdikleri dvd ile aynı recovery programı gibi format atabilir miyim atabilirsem driverleri programları felan yükler mi?Bir de başka bir işletim sistemi kursam garantiye zarar gelir mi?

ben format attım direk, recovery olayına çak takılmayın derim... çok gereksiz şeyler var hazır gelen sistemde... office var dediler. tamam dedik. bi baktık; word excel var gerisi yok mesela... :)

home premium x64 sp1 tavsiye ederim size de...

home premium kurdugunuzda etkinleştirmek için üzerindeki home basic kodu ilemi yaptınız yoksa crack filan mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: condemnedbutterfly

Benim performans şekildeki gibi.

Fİyatı bende çok merak ediyorum. Dün 1449 tl aldım. blackrewolf arkadaşımız aldığını söylemiş eğer mağazadan aldıysa,
    bu fiyata indirmek için elimden geleni yapacağım.

Teknosanın yaptığı bir pazarlama stratejisi olabilir ama bir günde de bu fiyata ine mi? açılış fiyatı 2200 lerde idi

ben 1279dan aldım evet. suan sipariş takib ten kontrol ettim dün onaylandı diyordu suan kargoya verilmek üzere hazır yazıor. magazadan teslim almak istiyorum secenegini secmiştim. bu ürünün indirim hikayesi şu sekil oldu aslında. 7eylül cuma akşamı 21.30da 2bin küsürdü fıyatı fakat brosurde 1449a dusucegı biliniyordu. saat 22.00 da fiyatı 1218tl ye dusurduler hemen almaya calıstık o an ama sayfa cok yavastı herkez yuklendı dıye galıba. 5dk içerisinde fiyat tekrar 1449tl ye yukselttıler. o esnada 1218tl den alabilen kimse olmadı diye tahmin ediyorum. neyse ben 1449dan alıcaktım fakat düşündüm bunun fıyatını 1218tl gordum sımdı 1449 tl den almaya elim gitmedi. cumartesi gunu gec saatlere kadar sürekli kontrol ettim siteyi, hep fiyat 1449 tl idi. cumartesi gece saat 1e dogru teknosa sitesi erişime kapandı güncelleniyor yazıyordu. pazar sabah uyandım 9da halen guncellenıyor yazıyordu. sabah 10 civarıydı site geldi bi bakıyım dedim fiyata ,baktım ki 1279tl yazıyor. ilk önce yine 5dk lık bi indirim sandım alel acele hemen almaya çalıştım.teknosanın site biraz sorunluda olsa bir çok deneme sonucu ürünü aldım. sonra linki sıcak fırsatlardaki konuya yapıstırdım haber ettim bir kaç arkadaş daha aldıgını yazdı . 1.5 - 2 saat sipariş et butonu aktifdi ürün vardı alınabiliyordu yani. saat öglen 12ye dogru haberdar et butonu geldi sanırım siteden satış bitti ürün bitti, sadece magazalardan alınabiliyor diye bir arakdas yorum düşmüştü. bu laptobun indirim serüveni böyle arakdaşlar.

• arkadaşlar bilgisayarı alalı iki hafta fln oldu artık format için geç kaldım fakat ilk sayfalarda biri bahsetti "diskmgmt.msc" komutuyla disk bölmeyi.. bu işlemi yeni öğrendim format atarak yapıyordum bu şekilde yaparsak bir sıkıntı olurmu yoksa aynı şeymi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mttd

arkadaşlar bilgisayarı alalı iki hafta fln oldu artık format için geç kaldım fakat ilk sayfalarda biri bahsetti "diskmgmt.msc" komutuyla disk bölmeyi.. bu işlemi yeni öğrendim format atarak yapıyordum bu şekilde yaparsak bir sıkıntı olurmu yoksa aynı şeymi ?

ben yaptım hiçbir sıkıntı olmadı.gönül rahatlığıyla yapabilirsin.
  •  SAMSUNG NP350V5C-T01TR   İLK MESAJ GÜNCEL <<Sıkca Sorulan Sorular  eklendi>>

Gpu-z programında sizde de böyle mi gözüküyor arkadaşlar alttan intell hd 4000 i seçince technology realese date filan herşey gözüküyor fakat 7730 u seçince gözükmüyor onlar ?
  • Valla kendimi çok kötü hissadiyorum. 1449 tl kazıklandık. Sansımı son kez deneyeceğim. Ankara ankamall dan arkadaşları örnek vererek
    bir indirim almaya çalışacağım yada iade edebilirsem edeceğim.

Çünkü ben pazar günü 17.00 da mağazaya gittiğimde ilk olarak 1599 dediler. Daha sonra turuncu kart indirimi dediğimde kasadan okuttuklarında fiyat 1279 indi. Yani alsam alabilirdim. Fakat ben cumartesi bu bilgisayarı 1449 tl aldığımı söyleyince birden işler değişti kasa güncelleştirmesi derken fiyat tekrar 1599 çıktı.

Bilgisayardan genel olarak memnunum. İlk açılışta sol alt köşedeki kısımların çıkması biraz zaman alsada genel performansı etkilemiyor (ilk açıldığında internete akıcı şekilde giriyor.)

Birde sormak istediğim açılışta ati ile alakalı bir msdos penceresi açılıyor. Bunu açılmasını engelleme sansımız var mı?

Yada olduğu gibi kalsın mı?

• quote:

yazılım garantiyi bozmaz.recovery cd'si varsa sürücüler ve işletim sistemi içinde vardır.Oyun senin makinede sorun veriyor olabilir oyununu farklı bir cdsini al onunla yükle aynısı olacak mı?Donanımsal değil olsa diğer oyunlarda da sorun yaşardın.

Kardeş yani ekran kartı ram felan sorun yoktur değil mi yani ultimate x64 yüklersem çözğlme ihtimali var mı? Bir de ben önce dvd ile yükledim bu hatayı verdi ama o dvd ile eski bilgisayarımda sorunsuz oynuyordum.Sonra geçenlerde o dvd çizilmişti yüklenmiyordu internetten indirdim.Sonra o indirdiğim oyunu yükledim yine aynı hata.O indirdiğim dosyayı usb ye attım arkadasa yükledim böyle bir problem yoktu onda.
  • Arkadaşlar bir de bu bilgisayara 32 bit işletim sistemi yüklenmez değil mi? 32 bitler 4 gb ram dan fazlasını görmğyorlarmış
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.