Bildirim
SAMSUNG NP350V5C-T01TR İLK MESAJ GÜNCEL <<Sıkca Sorulan Sorular eklendi>> (12. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
yaaa arkadaşlar ben de bu makineden aldım da lakin ben bunu her kapattığımda güncelleştirme yapılıyor her açtığımda ise güncelleştirme yapılıyor diyor sıkıldım ben bu işten nasıl halledeceğim ben bunu yardımcı olabilirseniz.. -
açtığımda güncelleştirme yapılandırıyor diyor lakin yapamıyor da kapatırken de güncellemeler yapılıyor diyor yardım arkadaslar -
quote:
Orijinalden alıntı: Crazy Machiner
açtığımda güncelleştirme yapılandırıyor diyor lakin yapamıyor da kapatırken de güncellemeler yapılıyor diyor yardım arkadaslar
Bir süre öyle devam eder 4-5 kapama boyunca sonra güncelleştirmeler bitince eski haline gelir -
-
quote:
Orijinalden alıntı: condemnedbutterfly
Valla kendimi çok kötü hissadiyorum. 1449 tl kazıklandık. Sansımı son kez deneyeceğim. Ankara ankamall dan arkadaşları örnek vererek
bir indirim almaya çalışacağım yada iade edebilirsem edeceğim.
Çünkü ben pazar günü 17.00 da mağazaya gittiğimde ilk olarak 1599 dediler. Daha sonra turuncu kart indirimi dediğimde kasadan okuttuklarında fiyat 1279 indi. Yani alsam alabilirdim. Fakat ben cumartesi bu bilgisayarı 1449 tl aldığımı söyleyince birden işler değişti kasa güncelleştirmesi derken fiyat tekrar 1599 çıktı.
Bilgisayardan genel olarak memnunum. İlk açılışta sol alt köşedeki kısımların çıkması biraz zaman alsada genel performansı etkilemiyor (ilk açıldığında internete akıcı şekilde giriyor.)
Birde sormak istediğim açılışta ati ile alakalı bir msdos penceresi açılıyor. Bunu açılmasını engelleme sansımız var mı?
Yada olduğu gibi kalsın mı?
engellemek için baslata msconfig yaz enterla acılan pencerede baslatma sekmesine gelip ordan amd ile ilgili kutucu kaldırıp tamam diyin istemediğiniz baska program varsa onlarıda tıkını kaldırınz.
baska bi yol ise CCleaner programını kurun araçlar-baslangıcta sekmesine gelip tıkları kaldırmanız yeterli olacaktır :)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: zorro1541
quote:
Orijinalden alıntı: Crazy Machiner
açtığımda güncelleştirme yapılandırıyor diyor lakin yapamıyor da kapatırken de güncellemeler yapılıyor diyor yardım arkadaslar
Bir süre öyle devam eder 4-5 kapama boyunca sonra güncelleştirmeler bitince eski haline gelir
hocam güncelleştirmemi kapatayım mı yoksa haftada 1 falan mı yapsam ben de hergün olarak gözüküyo da.. -
sleeping dogsta extreme ayarlarda fps 4-5 falan olmuştur herhalde acayip kastı anca lowda oynayabildim -
1279 a alamadim cok icime batti ya birde o kadar yol gidiyorum 1600 diyip yuzume bakmadilar..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Karpuz(Major)
1279 a alamadim cok icime batti ya birde o kadar yol gidiyorum 1600 diyip yuzume bakmadilar..
sizin yine iyi.. ben 1449liradan 3 tane aldım, ertesi gün internette 1279lira olmuş. makine başı 170lira fazladan vermiş oldum. totalde 510lira yapıyor....
her şeyin hayırlısı napalım :))))
-
quote:
Orijinalden alıntı: 0ldskool
quote:
sizin yine iyi.. ben 1449liradan 3 tane aldım, ertesi gün internette 1279lira olmuş. makine başı 170lira fazladan vermiş oldum. totalde 510lira yapıyor....
her şeyin hayırlısı napalım :))))
Ben koyde dugun vardi onu biraktim yalan diyerek eve dondum
Sizinkide baya kotu olmus hocam cok aci olmustur 1 gun icin :(
2 hafta daha beklicegim yapmazlarsa z580 bakacagim mecbur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
arkadaslar vatan indiriminde oldugu zaman z580 ve asus k55 de 1400 tl küsür oluyor ama ikisi aynı bilgisayar özellık olarak ve gt 630m var ekran kartı olarak. ama bu teknosada samsungta amd 7730m var ve cok cok ustun 630mye göre adeta sıradan kalıyor 630m 7730m amdye kıyasla bakınca.
o yuzden samsunga kaydı fikrim. ramler de 1600 mhz demi cpuz ile bakanlar varsa? 4+2 gb sanırım 2 slot 4+4 de olur yani. bu ekran kartı çok önde beyler hem fikirmiyiz? amd 7730m -
başlığı okuduysan sırayla memnun olmayan yok diyebiliriz ve indirime girdiğinde burda harıl harıl öneriliyor ekran kartınıda gördün zaten,ramler evet 1600mhz 2gb ran çıkarılıp yerine 4 takılırsa 8gb olur 2 slot var.şimdilik 6gb işini fazlasıyla görür. -
Teknosañin sitesinde urunu goremiyorum kaldirdilar mi ne yaptilar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Link duruyor ama teknosada arama yapınca çıkmıyor.
http://www.teknosa.com/kategori/bilgisayar/notebook/63/125032317/samsung_np350v5ct01tr_titan_silver_notebook
Arkadaşlar bu bilgisayarla ilgili nette araştırma yaptığımda neredeyse hiçbir inceleme yada bilgi bulamadım. Galiba Türkiye dışında bide Rusyada satılıyor. Samsung neden böyle bir pazarlama stratejisi izlemiş acaba? Sizin bildiğiniz birşeyler var mı? Bunu baya merak ettim.
Ayrıca nette hiçbir inceleme bulamadığımız için bu ürünü alan arkadaşlar ürünle ilgili biraz daha ayrıntılı bilgi verebilir mi?
1) Şarjı ne kadar gidiyor?
2) Ekran parlaklığı nasıl? Memnunmusunuz?
3) Yük altında sıcaklık değerleri nasıl (HWMonitor kullanarak sıcaklıkları koyabilirsiniz)?
Darthblast arkadaşımız ekran kartı performansıyla ilgili entyler girmişti. Acaba bunları Fraps gibi programlar kullanarak mı yaptı? Ayrıca Darthblast arkadaşımızdan ricam bu çalışmalarını düzenleyebilir mi?
-
quote:
Orijinalden alıntı: allakbullak2000
quote:
Link duruyor ama teknosada arama yapınca çıkmıyor.
http://www.teknosa.com/kategori/bilgisayar/notebook/63/125032317/samsung_np350v5ct01tr_titan_silver_notebook
Arkadaşlar bu bilgisayarla ilgili nette araştırma yaptığımda neredeyse hiçbir inceleme yada bilgi bulamadım. Galiba Türkiye dışında bide Rusyada satılıyor. Samsung neden böyle bir pazarlama stratejisi izlemiş acaba? Sizin bildiğiniz birşeyler var mı? Bunu baya merak ettim.
Ayrıca nette hiçbir inceleme bulamadığımız için bu ürünü alan arkadaşlar ürünle ilgili biraz daha ayrıntılı bilgi verebilir mi?
1) Şarjı ne kadar gidiyor?
2) Ekran parlaklığı nasıl? Memnunmusunuz?
3) Yük altında sıcaklık değerleri nasıl (HWMonitor kullanarak sıcaklıkları koyabilirsiniz)?
Darthblast arkadaşımız ekran kartı performansıyla ilgili entyler girmişti. Acaba bunları Fraps gibi programlar kullanarak mı yaptı? Ayrıca Darthblast arkadaşımızdan ricam bu çalışmalarını düzenleyebilir mi?
allakbullak2000 sorularına ilaveten ses kalitesi, kamera nasıl bilgi verirseniz sevinirim.
-
arkadaşlar yardım lütfen
ati sitesinden küçük dosya indirdim ekran kartını güncellemek için
ama bu uyarıyı veriyor
yine aynı şekilde
bu pcde oyun oynarken hangi ekran kartını seçtiğini nereden anlayabilirim
yine aynı şekilde "değiştirilebilir grafikleri yapılandır" seçeneğine tıklayınca böyle bir yer çıkıyor ?
ve ati ccc yi açınca şu yazı var,amd "kullanılabilir değil diyor"
-
1599TL'ye satılıyor. Asus'ta var kafamda , çok kararsız kaldım. -
quote:
Orijinalden alıntı: ayrılda gel
arkadaşlar yardım lütfen
ati sitesinden küçük dosya indirdim ekran kartını güncellemek için
ama bu uyarıyı veriyor
yine aynı şekilde
bu pcde oyun oynarken hangi ekran kartını seçtiğini nereden anlayabilirim
yine aynı şekilde "değiştirilebilir grafikleri yapılandır" seçeneğine tıklayınca böyle bir yer çıkıyor ?
ve ati ccc yi açınca şu yazı var,amd "kullanılabilir değil diyor"
sürücüleri samsungun sitesinden indirin.ekran kartı özellikle
http://www.samsung.com/tr/support/model/NP350V5C-T01TR-downloads
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X