Şimdi Ara

SAMSUNG NP350V5C-T01TR İLK MESAJ GÜNCEL <<Sıkca Sorulan Sorular eklendi>> (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
708
Cevap
4
Favori
44.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Umban

Arkadaşlar capslok tuşunu açıp kapadığın zaman ekranda bi simge olurdu.O artık olmuyor neden acaba ? Aynı şekilde ses açarken ve kaparkende ekranda bir şeyler gözükmüyor.

easy settings kapalı sanırım ya da kaldırılmıştır. :)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karpuz(Major)

Haftaya yine turuncu indirimm yaparlar mi?
    2 hafta sonraya sarkar mi? Uni'ye gidecegim icin gitmeden almak istiyorum
    z580 almali miyim yoksa
    Uni'de bir ay boyunca bos kalmaya deger mi?

benim fikrim bu hafta vatan genel bir indirim yapmadı teknosa yaptı. 2haftada bir indirim yaptıklarını tahmin ediyorum markaların. bu hafta sonu vatanın indirim yapması teknosanın yapmasından daha yüksek bir ihtimal. teknosa indirimi 2 hafta sonra yaparsa şaşırmam.
  • SAMSUNG NP350V5C-T01TR TITAN SILVER NOTEBOOK
    bu ürün şu an turuncu kartla 1800 lira bazı arkadaşlar 1200 liraya almış nasıl olabiliyor bu kadar fiyat farkı bugün yarın bi laptop almayı düşünüuyorum yardımlarınızı bekliyorum
  • turuncu kartla 1804'e düşmüş.
  • yardım edebilece kimse yokmu ne yapmalıyım kararsız kaldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stoneman

yardım edebilece kimse yokmu ne yapmalıyım kararsız kaldım

ben fiyatının düşmesini bekliyorum.lenovo z580 ile bunun arasında kaldım.hangisi daha önce indirime giderse onu alcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: xsilein

quote:

ben fiyatının düşmesini bekliyorum.lenovo z580 ile bunun arasında kaldım.hangisi daha önce indirime giderse onu alcam

z80 ile özellikleri aynımıdır nasıldır
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xsilein

quote:

z80 ile özellikleri aynımıdır nasıldır

tam olarak aynı değil ama ikisi de iyi bilgisayar.
  • Dalga mi geciyørlar anlamadim gitti
    1279 a sat 2-3 gun once indirim diyede simdi 1804 lira de
    haftasonu gene yaparlar indirimi ama 1279 seviyesine ineceginden supheliyim artik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karpuz(Major)

Dalga mi geciyørlar anlamadim gitti
    1279 a sat 2-3 gun once indirim diyede simdi 1804 lira de
    haftasonu gene yaparlar indirimi ama 1279 seviyesine ineceginden supheliyim artik

1279TL ye laptopum dün akşam elime ulaştı ve mesajımı şu an laptoptan yazıyorum.
    Ürünün dvd kısmı kalitesiz geldi ama bu fiyata çok iyi yakaladım gerçekten.Ayrıca ipad3 ün sesi daha fazla ve iyi laptoptan ama
    ben logitech wireless boombox kullandığım için sorun değil tabii ki.Üründe ısınma sorunu şu ana kadar gözükmüyor.Ve fanı sessiz.
    Oyunlarda nasıl olur bilemiyorum.Yakında BF3 alıp ısınma durumunu yazarım.

Bence 1800lira biraz fazla laptop için.1450 iyi fiyat bence 2 hafta sonra yine turuncu indirimde düşer.
    1279TL ye çok kişinin aldığını düşünmüyorum.Çünkü saat 11 gibi düştü 12.30 gibi bitti ürün ayrıca teknosa.com saçma hatalar verdi 4-5 denemede alabildim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Selamlar,

Emre9110 arkadaşımız kendi incelemesinde fanın biraz sesli çalıştğından şikayetçi olmuş;

------------------------------------------ALINTI--------------------------------------

"Edit1: İnternette gezerken veya boşta kullanımda çok yüksek sesli olmasada rahatsız edici bi şekilde fan çalışıyor sıcaklıklara bakıyorum 48-50 seviyesindeler normal sıcaklıklarda neden bu kadar hızlı dönüyor fan anlamış değilim. Çok sinir bozucu bir durum bu. Fn+f11 ile silent moda geçiyorum fan hemen yavaşlıyor biraz sonra tekrar devreye giriyor. Biraz daha bekledikten sonra silent mode dan çıkarıyorum pc yi bu sefer fan yine susuyor anlamış değilim bu durumu"
    -----------------------------------------------------------------------------------------

Diğer kullanıcı arkadaşlarımız ne düşünüyor bu konuda? Sizde de aynı durum var mı?
  • @allakbullak2000
    o durum yok bende... yazılımsal bir sorun sanırım arkadaşın olayı. örneğin dün, gece boyu çizim yaptım, hiç rahatsız edici fan gürültüsü duymadım...
  • bunlar fiyatı hiç 1280 e düşürmiceklerdi şimdi 1450 yapsalar bile millet tereddütle beklicek acaba 1280 olur mu diye
  • Fiyat düşmez bu konudada yazdım bazı başlıklarda da teknosanın taktiğidir düşük fiyat talep toplamak içindir ama ne hikmetse şansa kalmış 1280tl'ye alanlar onlar normal indirimli fiyatı 1450tl'dir,bu fiyata bulduğunuzda alınabilir 1280 diye fiyat beklemeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0ldskool

@allakbullak2000
    o durum yok bende... yazılımsal bir sorun sanırım arkadaşın olayı. örneğin dün, gece boyu çizim yaptım, hiç rahatsız edici fan gürültüsü duymadım...

Tamamen boştaymış gibi mi çalışıyor pc niz ? Benim asus N50VN laptopum vardı internette gezerken filan kesinlikle sesini duymazdım. Özellikle gece etraf sessileşince çok fazla geliyor o ses kulağıma taktığımdan mı bilmiyorum ama bi video yada ses kaydı yapmaya çalışacağım.
  • gece fan gürültüsü duyulabilir samsung'larda kullndığım makinelerde fan rahatsız edici ses çıkarmıyordu test ederken hava akımının sesi geliyor tam performnas işlemci çalışıtorken ama fan kasnağından yada çok aşırı yüklenmelerin oluşturacağı bir ses duymadım video kaydı yaparsan iyi olur neyden kaynaklandığı konusunda fikir yürütebilirim.Asus n50v modelinde p serisi intel işlemci bulunuyordu çift çekirdek işlemciler fazla ses çıkarmaz sorun olmadığı sürece benimde önceki leptopumda p serisi işlemci vardı çok sessizdi ama bu işlemci güçlü fan ona göre güçlü ve büyük soğutma olması açısından biraz dönecek işleme göre eski leptopundan takıntı yapıyorsun alışırsın normalde çokta fazla değil fan sesi.ağır işlemlerde gece tabiki ses çıkarır hangi makine çıkarmaz sliet mode alabilirsin güç tasarrufu modudur sesiz çalışır,ondan koymuşlar zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver53 -- 13 Eylül 2012; 18:25:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Emre9110

quote:

Orijinalden alıntı: 0ldskool

@allakbullak2000

Tamamen boştaymış gibi mi çalışıyor pc niz ? Benim asus N50VN laptopum vardı internette gezerken filan kesinlikle sesini duymazdım. Özellikle gece etraf sessileşince çok fazla geliyor o ses kulağıma taktığımdan mı bilmiyorum ama bi video yada ses kaydı yapmaya çalışacağım.

yok hayır, yükte çalışıyor. hatta fan devir yükseltiyor ama rahatsız edici bir şekilde değil.... bilmiyorum belki bana rahatsızlık vermiyordur, siz çok rahatsız olursunuz. göreceli sonuçta:)))

• quote:

Orijinalden alıntı: allakbullak2000

Selamlar,

Emre9110 arkadaşımız kendi incelemesinde fanın biraz sesli çalıştğından şikayetçi olmuş;

------------------------------------------ALINTI--------------------------------------

"Edit1: İnternette gezerken veya boşta kullanımda çok yüksek sesli olmasada rahatsız edici bi şekilde fan çalışıyor sıcaklıklara bakıyorum 48-50 seviyesindeler normal sıcaklıklarda neden bu kadar hızlı dönüyor fan anlamış değilim. Çok sinir bozucu bir durum bu. Fn+f11 ile silent moda geçiyorum fan hemen yavaşlıyor biraz sonra tekrar devreye giriyor. Biraz daha bekledikten sonra silent mode dan çıkarıyorum pc yi bu sefer fan yine susuyor anlamış değilim bu durumu"
    -----------------------------------------------------------------------------------------

Diğer kullanıcı arkadaşlarımız ne düşünüyor bu konuda? Sizde de aynı durum var mı?

Merhaba bende de benzer sıkıntı var sanırım. internette gezinirken fann sesi duyuluyor. silent mode geçtiğimde biraz susuyor fakat tekrardan ses
    gelmeye başlıyor.

Bu silent mode olayını anlamadım değiştirdiğim zaman sadece ekran parlaklığı değişiyor.

sizde de böyle mi???

• Arkadaşlar bu makinenin wireless çekim gücü nasıl test eden oldu mu ? Bir de 128Mpslik Airties RT-205 modemim var 8mpslik internet kullanıyorum tam verim alabilir miyim acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: condemnedbutterfly

quote:

Orijinalden alıntı: allakbullak2000

Selamlar,

Merhaba bende de benzer sıkıntı var sanırım. internette gezinirken fann sesi duyuluyor. silent mode geçtiğimde biraz susuyor fakat tekrardan ses
    gelmeye başlıyor.

Bu silent mode olayını anlamadım değiştirdiğim zaman sadece ekran parlaklığı değişiyor.

sizde de böyle mi???

Silent mode olayı şu hocam fn+f11 yaptığınız zaman güç seçeneğiniz değişiyor mesela ben samsung en iyi duruma getirilmiş modu seçeneğini kullanıyodum ekran parlaklığı full şekilde.

Silent moda geçince güç tasarrufu moduna alıyor. Güç tasarrufu modunda da ekran parlaklığı kısmı normal kullandığınız seviyeden düşükse ekranın parlaklığı düşmüş oluyor e sizde haliyle ekran parlaklığı değişti diyorsunuz :)

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.