Şimdi Ara

Samsung NP350V5C İnceleme / Kullanıcı Platformu (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.469
Cevap
12
Favori
62.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cumba198

quote:

Orijinalden alıntı: eXeboy

Hocam yalnız iki telefondanda denedim bağlanmıyor bende neden olabilir?

Hocam bazen bendede oluyo SSID yi değiştirin şifreyi değiştirin Pcyi kapatıp açın düzelmesi gerekir.

Tamam hocam saolun :)
  • Beyler bende bugün geçtim 8.1'e geçtikten biraz sıkıntı yaşadım ekran kartı driverim gitmişti ve sw update modelimi bulamıyordum samsungun sitesinden öğrendiğim bire bir uyumlu modelin driverini denedim oldu gibi göründü ama yüksek performansa geçtiğimde oyunlar açılmıyordu.

Bende kisel dosyalarınızı etkilemeden seçeneğiyle format attım bu kez sw update modelimi otomatik tanıdı ama hiçbir driver görünmüyor yardımcı olursanız çok sevinirim :)

Bu arada notebookun modeli NP350V5C-S0CTR
  • Hocam ne oldu çıktı mı win 8.1 driverları?
  • quote:

Orijinalden alıntı: OwnBLooD

Beyler bende bugün geçtim 8.1'e geçtikten biraz sıkıntı yaşadım ekran kartı driverim gitmişti ve sw update modelimi bulamıyordum samsungun sitesinden öğrendiğim bire bir uyumlu modelin driverini denedim oldu gibi göründü ama yüksek performansa geçtiğimde oyunlar açılmıyordu.

Bende kisel dosyalarınızı etkilemeden seçeneğiyle format attım bu kez sw update modelimi otomatik tanıdı ama hiçbir driver görünmüyor yardımcı olursanız çok sevinirim :)

Bu arada notebookun modeli NP350V5C-S0CTR

aynısını ben de yaşadım hocam 8.1 e geçtikten sonra ekran kartı driverı gözükmüyordu ama oyunlara girince gayet akıcı bir şekilde çalışıyordu.ama ben nedense kaşındım ve ekran kartı driverini yükledim bundan sora olan oldu oyuna girdiğimde açılmıyorşimdi uğraş dur gece gece

edit:ne hikmetse hd4000 in driveri da kayboldu.sw update ile yüklenmiyo yazılımı ben de netten son versiyonunu indirdim.zaten sw upate de eski versiyonu var.hd7670 in de 13.11 betayı kurdum.şimdi eskisinden de iyi çalışıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartal90 -- 21 Ekim 2013; 1:03:14 >

• Valla ben win 8.1 iki kez geçtim birinde ekran kartı driverı saçmaladı. Onun çaresini bulduk. İntel'in sitesinde 8.1 için driver var. Amd içinde 13.11 beta çalışıyor win 8.1'de. Tekrar bu olayı öğrenince bir daha güncelleme yaptım bu kez güç profilleri çalışmadı. Ayrıca sistemde bazı bölümler ingilizce idi. Bana iyi gelmedi bu win 8.1 bir türlü. 1-2 ay bekleyelim bakalım. Sonra bir şeyler düşünürüz.
  • bayramın ikinci günü aldım bu cihazı . aceleye geldiğinden kazık yemişim hemde ne kazık . 1680 tl ye aldım cihazı media markt tan ..

sleeping dogs , far cry 3 denediğim oyunlar , bi sıkıntı yaşamadım
  • bende aynı pcye sahibim. ilk aldığımda w8 yüklüydü. ekran kartını amdden güncelleyeyim dedim ve ekran kartının üstünde ünlem çıkmaya başladı. bende recovery yapmaya calıstım fakat hata verdi. bende 7yi yükledim fakat şimdi 8 e geri dönmek istiyorum ama uefi boottayken hangi aygıttan boot edeceğimiz menü çıkmıyor. yardımcı olabilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Genes1x -- 29 Ekim 2013; 21:18:17 >
  • Herkes geçmiş 8.1'e bir ben geçmedim sanırım neyse tamamen düzgün olana kadar bende geçmeyivereyim :D
  • quote:

Herkes geçmiş 8.1'e bir ben geçmedim sanırım neyse tamamen düzgün olana kadar bende geçmeyivereyim :D

Yok hocam bide ben varım :D
  • cumba198 kullanıcısına yanıt
    Geçerseniz bana da haber verin hocam :D
  • Support Center güncelleştirme aldı. Bunun yanısıra şu saatlerde SW Update ikinci güncelleştirmeyi aldı. Umut var. Güncelleme gelecek gibi.
  • ben hala 8 de kaldım mecburen. tasarım, modelleme programları vs. tam uyumlu olmadan geçemem.

sw update şu an kaçıncı versiyon sizde?
    sw update kendisini bile güncelleyemiyor bende, kendim yeni versiyonunu indirip kuruyorum.
    nb.u aldığımdan beri bir iki tane bios güncellemesi çıktı sadece...
  • quote:

Geçerseniz bana da haber verin hocam :D

Tamam aklımdasınız ama şuan için geçmeye korkuyorum sıkıntılı :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Y.E.Buldan

Support Center güncelleştirme aldı. Bunun yanısıra şu saatlerde SW Update ikinci güncelleştirmeyi aldı. Umut var. Güncelleme gelecek gibi.

Hocam benim 2 program sürümü şöyle ekle ve kaldırdan baktığımda. win8deyim hala..
    Support Center: 2.1.1106
    SW Update: 2.1.19

Sizde nasıl gözüküyor ben güncelleme falan yapmadımda.
  • Merhaba Arkadaşlar Bende np355v5c kullanıyorum :D tek farkları bendeki a10 sizdeki i5 ;)
    Kalitesi çok iyi ama ilk açılışta siyah ekran geliyor sonra açılyor nedenini bulamadım format atmak istemiyorum :( yardımınızı esirgemeyin tamamen aynı laptoplar özellikten tut touchped'ine kadar sadece benimkisi a10 sizinkisi i5 ama şu siyah ekran işini nasıl çözecez yardım edin :'(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mir-i Alay -- 24 Ekim 2013; 0:32:13 >
  • ne sıkıntılı işmiş ya 8.1 e gectim bi sıkıntı yoktu ama drıver kurma işi saroa sardı ekran kartı driverını kurdum basta hiç bi oyun acılmıyodu. amd nın sitesinden beta surumunu indirdin 13.11 mı neydi yuklendi ama sacmaladı kafayı yedi pc tekrar 8.9 du heralde onu kurdum oyunlar hala calısmıyodu uyumlulukla falan en dusuk ayarlarda basladı calısmaya. bu gun video izlerken bi anda ekran yeşil yeşil oldu karıncalı gibi.
  • Ve sonunda. Ekran kartı güncelleme aldı. Şimdi güncelleyeceğim.
  • Nerden bakıyoruz hocam? Windows 8.1 için mi geldi yoksa? Çünkü bende SW Update'de güncelleme yokta.
  • Sitede Win 8.1in 32 veya 64 bit için herhangi bir güncellemesi gözükmüyor bende. Ha Win 8 için dün bitane çıktı Betanın v6 modeli
  • bende sw updateden grafik driver guncellemesi aldım 828 mb indikten snra kurulum sırasında update failed diye hata aldım
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.