Şimdi Ara

SAMSUNG NP300E5A S06TR KULLANICILARI (Oyun İçi SS + Sıcaklık Testi + CPU-Z+GPU-Z)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
201
Cevap
4
Favori
28.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Pisnick nickli arkadaşımızın hatırlatmasıyla touchpad ve ekran kartı güncellemesi olduğunu öğrendik.Touchpad güncellemesiyle scroll, iki parmakla yaklaştırma, döndürme vs. gibi yeni özellikler geliyor. Ekran kartı güncellemesiyle de oyun performansında biraz daha artış olduğunu söylebiliriz.

Driver ve Programların İndirilebildiği Samsung Resmi Site Adresi:
    http://www.samsung.com/tr/support/detail/supportPrdDetail.do?menu=SP01&prd_ia_cd=1402&prd_mdl_cd=NP300E5A-S06TR&prd_mdl_name=NP300E5AH&srchword=NP300E5A-S06TR

Nvidia win7 64 bit son driver:
    http://www.geforce.com/Drivers/Results/39101

SAMSUNG NP300E5A S06TR KULLANICILARI (Oyun İçi SS + Sıcaklık Testi + CPU-Z+GPU-Z) SAMSUNG NP300E5A S06TR KULLANICILARI (Oyun İçi SS + Sıcaklık Testi + CPU-Z+GPU-Z)
     SAMSUNG NP300E5A S06TR KULLANICILARI (Oyun İçi SS + Sıcaklık Testi + CPU-Z+GPU-Z) SAMSUNG NP300E5A S06TR KULLANICILARI (Oyun İçi SS + Sıcaklık Testi + CPU-Z+GPU-Z) SAMSUNG NP300E5A S06TR KULLANICILARI (Oyun İçi SS + Sıcaklık Testi + CPU-Z+GPU-Z)
     SAMSUNG NP300E5A S06TR KULLANICILARI (Oyun İçi SS + Sıcaklık Testi + CPU-Z+GPU-Z) SAMSUNG NP300E5A S06TR KULLANICILARI (Oyun İçi SS + Sıcaklık Testi + CPU-Z+GPU-Z) SAMSUNG NP300E5A S06TR KULLANICILARI (Oyun İçi SS + Sıcaklık Testi + CPU-Z+GPU-Z)

Bugün teknosadan 1288TLye Samsung np300e5a s06tr aldım. Bir ay önce burda konu açmıştım laptop tavsiyesi için o ara bazı sıkıntılar oldu alamadım. Bugün boştayken gidip halledeyim şu işi dedim. Bayağı teknoloji mağazası gezdim F/P olarak en iyi ürün bu gibi geldi bana. Teknosa karta %25 indirimle bu fiyata aldım. Foruma baktım konusu açılmamış ben açayım bari dedim. İstek gelirse resimlerini vs. ekleyebilirim. Özellikleri aşağıdaki gibi.

AĞIRLIK : 2,3 Kg.
    BELLEK (Mb.) : 4 GB DDR3
    BLUETOOTH : Bluetooth 3.0 High Speed
    DAHİLİ KART OKUYUCU : Var
    DAHİLİ WEBCAM : Var
    EKRAN BOYU : 15,6
    EKRAN ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ : 1366 x 768 dpi
    EKRAN KARTI (Mb.) : 1 Gb
    EKRAN KARTI GPU : NVIDIA GeForce GT 520MX Graphics Optimus technology
    EKRAN KARTI TİPİ : Harici
    EKRAN TİPİ : LED HD
    GARANTİ : 2 Yıl (Yetkili Servislerinde)
    KLAVYE : Q Türkçe
    MODEL : 300E5A-S06TR
    MOUSE : Touch Pad
    NETWORK KARTI : 10/100
    NUMARATÖR PAD : Var
    OPTİK SÜRÜCÜ : DVD/RW
    PİL TİPİ : 6 Cell Li-ion
    SABİT DİSK (Gb.) : 500 Gb
    SES KARTI : Var
    TV OUT ÇIKIŞI : HDMI
    USB ÇIKIŞI : 3 X USB 2,0
    WiRELESS : 802.11b/g/n
    İŞLEMCİ HIZI : 2,4 Ghz
    İŞLEMCİ TÜRÜ : 2 nesil Intel Core i5-2430
    İŞLEMCİ TİPİ : Intel
    İŞLEMCİ YAPISI : Intel i-5 Mimarisi
    İŞLETİM SİSTEMİ : Windows 7 Home Premium (64bit)

PalaWrath nickli arkadaşımızın almış olduğu CALL OF DUTY MODERN WARFARE 3 oyun için görüntüleri ve oyun sonrası sıcaklık değeri;

SAMSUNG NP300E5A S06TR KULLANICILARI (Oyun İçi SS + Sıcaklık Testi + CPU-Z+GPU-Z) SAMSUNG NP300E5A S06TR KULLANICILARI (Oyun İçi SS + Sıcaklık Testi + CPU-Z+GPU-Z) SAMSUNG NP300E5A S06TR KULLANICILARI (Oyun İçi SS + Sıcaklık Testi + CPU-Z+GPU-Z) SAMSUNG NP300E5A S06TR KULLANICILARI (Oyun İçi SS + Sıcaklık Testi + CPU-Z+GPU-Z)
     SAMSUNG NP300E5A S06TR KULLANICILARI (Oyun İçi SS + Sıcaklık Testi + CPU-Z+GPU-Z) SAMSUNG NP300E5A S06TR KULLANICILARI (Oyun İçi SS + Sıcaklık Testi + CPU-Z+GPU-Z) SAMSUNG NP300E5A S06TR KULLANICILARI (Oyun İçi SS + Sıcaklık Testi + CPU-Z+GPU-Z) SAMSUNG NP300E5A S06TR KULLANICILARI (Oyun İçi SS + Sıcaklık Testi + CPU-Z+GPU-Z)

SAMSUNG NP300E5A S06TR KULLANICILARI (Oyun İçi SS + Sıcaklık Testi + CPU-Z+GPU-Z)

CPU-Z
     SAMSUNG NP300E5A S06TR KULLANICILARI (Oyun İçi SS + Sıcaklık Testi + CPU-Z+GPU-Z) SAMSUNG NP300E5A S06TR KULLANICILARI (Oyun İçi SS + Sıcaklık Testi + CPU-Z+GPU-Z)

GPU-Z

quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

net olmadığı için resim olarak atamadım ama sayısal veri olarak bf3 testini yaptım yazayım
    bilgisayar ana özellikleri;NP300E5A-S01TR işlemci i5 2430m,ekran kartı 520mx,4gb ram 500gb hdd
    -3dmark6 testi 6170 puan
    -bf3 1366x768'de yüksek ayarlarda ortalama 17-22 fps arası 1366x768'de orta ayarlarda ortalama 25-32 fps aralığındaydı
    -bf3 30dk sonraki sıcaklık değerleri işlemci 88 ekran kartı 80 dereceydi.bunun olmasındaki başlısa neden tek fan çıkışının olması işlemci tarafında var arka taraftan ayrıca ekran kartı fan çıkışı olsa bu kadar ısınmaz oyun amaçlı yapılmadığı için konmamıştır buna rağmen işlemci fanından hava çıkışı oldukça iyi içerde sıcak havayı boğmuyor.imzamdaki leptopu kullanıyorum işlemci ve ekran kartı fan çıkışı var bf3,crysis2 oyunlarda 2 saatlik oynamama rağmen işlemci max 83 ekran kartı max 75 oluyor.bilgisayarın boştaki sıcaklıkları gayet normal işlemci 40-45 arası ekran kartı 38 derecelerde internette gezinirken işlemci 48-52 ekran kartı 40-45 aralığında bu sıcaklıklar 5 saatlik kullanım sonundaki sıcaklıklardır.

Kullanıcı Listesi:(Şuan için)
    1.seytancekici
    2.PalaWrath
    3.pisnick
    4.serhhan
    5.MehmetBaba07gs
    6.mbdmetehan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seytancekici -- 8 Temmuz 2012; 18:04:51 >

• gülegüle kullan.büyük mağazalarda dediğin 540m kartı o fiyata bulman zordu indirimli dahi olsa diğer özellikleri güzel 520mx de okadar kötü değil.bu kartın 64 ve 128 bitliği var mx serisi 128bit olanı oyun düşüncen varsa en kötü orta ayarda oynarsın bu bilgisayarla crysis2'yi yüksek ayarda oynayanda oldu o kadar da kötü değil.o arkadaşlardan rica ettim ama test edipte buraya atan olmadı sadece test edersen güzel olur oyunlarda olsun sıcaklık açısından olsun bu fiyat seviyesinde bu kartlı pcleri alan çok bilgi sahibi olurlar performans açısından.çünkü ynı karta sahip makinelerin performansı farklı olabiliyor.
  • Makine hayırlı olsun öncelikle ekran kartı tabi 540m e göre daha az performanslı olsada bu makinedekikartın biti 128 olduğundan dolayı çokta sıkıntı çekmezsin inşallah üretimsel bir problem çıkmadan kullanırsın.
  • Sağolun arkadaşlar teşekkürler. Şuana kadar gözüme bir hata sorun çarpmadı. Umarım bundan sonrada birşey çıkmaz. En hoşuma giden yanlarından biri mat ekrana sahip olması parlama yapmıyor. Ayrıca samsungun kendi küçük programlarıda gayet hoş kullanışlı yalnız easy software manager programını güncelleyemedim bi türlü hata veriyor son sürümünün linkini gönderebilirseniz sevinirim. Birde touchpadde scroll lock yok galiba bu kötü işte.

Ben okul dolayısıyla başka bir şehirdeyim arkadaşlar yeni laptopu evde bırakıyorum 1 ay kadar uğraşamıycam onunla bu süre zarfında bu pcden alan olursa bu başlığı canlandıralım daha sonra oyun vs. yüklerim sizin için inceleme yazısı vs. hazırlarız.
  • Selamlar. Bende 3 gun once 2.el aldim.aldigim kisi samsungun prgramlarini, yaninda verilen nortonu filan silmis.fn tuslari calismiyordu. Samsungun sitesinden modeli yazdim,easy settings indirdim sorun cozuldu :) ama bir sorun var. Bluetooth tan dosya alip gonderemiyorm. Telefonmdan dosya gondermek icn tikliyorm ama laptopa 'kabul etme,izn verme' gibi secm cikmiyor dolayisiyla dosya gonderilemiyor. Yine samsungn sitesinde ,surum yerinde , bluetooth vardi, 100 ksur mb buyklgnde. Onu indircem olur insaallah. Bir diger sey. Klavyenn altinda 4 tane isik var. 2.si wifi saniyordum ama bluetooth mus : /. O aciiken mavi yaniyor kapaliyken yanmiyor. Wifi olsa cok iyi olurdu, bluetooth olmasi sacma olmus....smdilk bu kadr :)
  • blue toothtan veri aktarımı yapman için pc'yle telefonun kodlarını eşleştirmelisiniz.aygıt yöneticisnden silin telefonu tekrar tanıtın.eşleştirme kodu verecek telefona girin not alın.telefondan pc'ye veri aktarın busefer pc için aynı kodu yazmanızı isteyecek ozaman rahatlıkla veri alış verişi yapabilirsniz.veri atarmanın farklı br yoluda bluetooth agıtları listesinden veya agıt yöneticisnden telefon resinine tıklayın orada telefona dosya aktarın diye seçenek mevcut ve bunun yanında bir çok seçenek mevcut.
  • Eğer cihazdan alan varsa bağlığı canlı tutalım arkadaşlar 2 hafta sonra kendi evime geçicem bu kez laptopu detaylıca kullanma fırsatım olacak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba arkadaşlar laptop elime geçti nihayet konuyu uplamak adına şunu tekrar sorayım touchpadde scroll lock yok mu bilen var mı?
  • farklı bir konu başlığı var bu pcler hakında 2 sayfalık yalnız arkadaşlara rica etmeme rağmen 3dmark fps testi sıcaklık testi oyunda fps ile resim atılabilir buraya bunları yapan olmadı buraya atarsan konu kaçlığınıda değiştiririsen şu model test sonuçlerı diye bu modelleri kullnan arkadaşlar çoğalmaya başladı soran çok ekran kartı düşük gözterdiği için bu kart 128 bitliktir performanslıdır.arkadaşımda var mw3'ü yüksek ayarlarda oynattı bf3'ü deneyemedim bunuda senden beklerim.temiz bir test edip atarsın buraya.
  • Hocam oyun konusuyla çoktandır ilgili değilim ama p.m. gelirsen başlığı düzenleyebiliriz.
  • iyi akşamlar. bilgisayardan pek anlamadıgımı itiraaf edeyim öncelikle.. 3dmark filan diyorsunuz , sanırm performansı filan ölçüyor cahilliğime verin :) bende oyunlar var biraz beni bu programlar hakkında bilgilendirirseniz bende bu oyunlar üzerinden ss alıp fotoğrafını koyabilrm :)
  • dostum aynı pc yi bende almayı d,şünüyorum.sana sadece bilgisayarın sesinin nasıl olduğunu sorucam.yani eğer kullandığın başka bir pc varsa onunla karşılaştırınca ses nasıl.yüksek çıkıyomu pc de n ses?teşekkürler.bu arada hayırlı olsn
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismail0625

dostum aynı pc yi bende almayı d,şünüyorum.sana sadece bilgisayarın sesinin nasıl olduğunu sorucam.yani eğer kullandığın başka bir pc varsa onunla karşılaştırınca ses nasıl.yüksek çıkıyomu pc de n ses?teşekkürler.bu arada hayırlı olsn

Hocam şuan hali hazırda kullandığım casper laptop var ses yüksekliği olarak samsung gerçekten başarılı diyebilirim. Ayrıca çeşitli ses modları var bass mod soft mod gibisinden sistem seslerini kısıp diğer sesleri vs. açabiliyorsunuz yani bu pcde seslere baya hakimsiniz diyebilirim. Ses bakımından tavsiye edebilirim bu laptopı.
  • sevmediğim biryanı var o da 3 tane usb girişi olması ve hepsinin 2.0 olması
  • quote:

Orijinalden alıntı: PalaWrath

iyi akşamlar. bilgisayardan pek anlamadıgımı itiraaf edeyim öncelikle.. 3dmark filan diyorsunuz , sanırm performansı filan ölçüyor cahilliğime verin :) bende oyunlar var biraz beni bu programlar hakkında bilgilendirirseniz bende bu oyunlar üzerinden ss alıp fotoğrafını koyabilrm :)

Bende aynı durumdayım dostum bu oyun test vs. işlerinden anlamıyorum vercenik53 nickli arkadaş yardım ederse şu konuyu halledelim başlık biraz canlansın istiyorum :))
  • bayadır np300e5a-s05tr de takılıyordum...tek farkı 320 gb hdd o cihazın..2 konu birleştirilebilr aslnda öyle bişey oluyorsa :)
  • Bu cihazı kullanan şuan için sadece ikimiz varız sanırım forumda. Neyse ben en yakın zamanda laptopın resimlerini ekliycem test vs. olaylarınıda hallederiz. Ayrıca birşey söyleyim bu fiyat aralığında 3.0 usb girişi olan laptop yok zaten hocam kafana takma :)
  • okul tatile girdiği için ailemin yanındaym internet var şimdilik yardım edebilirsem ,elimden geldiğince ederim :) ama okula dönünce biraz zor.. internete okuldan girecem yük sende olacak hocam :)
  • Kullanıcılar çoğalsında hallederiz bir şekilde hocam en kısa sürede ana mesajı düzenliycem. :)
  • dürbünümü aldım, adam arıyorm
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.