Şimdi Ara

SAMSUNG NP300E5A S06TR KULLANICILARI (Oyun İçi SS + Sıcaklık Testi + CPU-Z+GPU-Z) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
201
Cevap
4
Favori
28.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bende 300e5z s01tr aldım sizinkiyle pek farkı yok kasa biraz kalitesiz geldi ama özellik olarak gayet iyi bir bilgisayar ısınma sorunu oluşan arkadaş oldu mu hiç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerkara -- 26 Şubat 2012; 15:16:00 >
  • evet kasasi bi asus ,hp.. gibi ağır değil. kullanılan malzeme farklı, hafif malzeme kullanmışlar ama dayanıklılığını bilemem =) .. ısınma sorunu derken ? oyunlarda 80-85 °C , ınternet kullanımında 35-45 °C arası değişiyor Ekran kartının sıcaklığı.. ekran kartı fan çıkışı olmamasına karşın iyi değerler.
  • 80-85 oluyorsa oyun oynamamak lazım ekran kartı chipi zarar görebilir
  • Başka seçeneğim yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkerkara

arkadaşlar bende 300e5z s01tr aldım sizinkiyle pek farkı yok kasa biraz kalitesiz geldi ama özellik olarak gayet iyi bir bilgisayar ısınma sorunu oluşan arkadaş oldu mu hiç

Hocam size pm den sormak istediğim ilk mesajdaki kasayla tıpa tıp aynımıdır sizin model...
    İlk mesajdaki arkadaşın kendi çekdiği resimlerden bahsediyorum...Onlarda ekran ve çerçevesinin mat olduğu gözüküyor...
  • evet tıpatıp aynı şimdi eve geldim dikkatlice baktım zaten kapalıyken kendimi göremiyorum parlak değil kasanın çerçevesi ise parlak (piano blak gibi)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkerkara

evet tıpatıp aynı şimdi eve geldim dikkatlice baktım zaten kapalıyken kendimi göremiyorum parlak değil kasanın çerçevesi ise parlak (piano blak gibi)

Hmmm...Parlak derken hocam aşağıdaki gibi çerçevesi demi piano black yoksa ilk resimdeki gibi ekranın çevresi mat mı?
    Sizden haber bekliyorum hocam eğer ekran çerceveside ilk resimdeki gibi matsa alıcam...
    Aslındaki aşağıdaki seri 305 ama...Size gelen 300 serisi değil mi...
     SAMSUNG NP300E5A S06TR KULLANICILARI (Oyun İçi SS + Sıcaklık Testi + CPU-Z+GPU-Z)

SAMSUNG NP300E5A S06TR KULLANICILARI (Oyun İçi SS + Sıcaklık Testi + CPU-Z+GPU-Z)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekremskoda -- 27 Şubat 2012; 13:09:32 >

• evet Ekran çerçevesi de mat renkli.. klavyedeki tuşlar arası boşluk bölümü parlak, hoş duruyor.
  • ARKADAŞLAR MERHABA

Bende 2 ay önce samsung NP300E5A-S06 aldım... bataryanız ne kadar gidiyor? bu konuda hiç kimse birşey yazmamış ama,, çok merak ediyorum
    Alırken, teknosadaki özelliklerinde 6,5 saat pil ömrü yazıyordu... ama anca 2 saat gidiyor ,,, (pil ömrü uzatıcı açıkken, yani %80 şarj oluyor) kullandığım bi programda yok, w7, antivirüs, chrome ile web.... sizinkidemi böyle acaba?

Teşekkürler
  • normal kullanımda ekran parlaklıgı dusukken 6 saat şarjı gidiyor. ben genelde cihazın bataryasını çıkarıp kullanıyorum.Böylece pilin ömrü uzun kalıyor.
  • serhan@bataryayı çıakrmak pilin ömrünü uzatmaz ama makinenin elektrik gidip gelmesinde canına okuyabilir,mümkün olduğunca batarya üzerinde fişe takılı kullanın.batarya tam doldumu güç keser makine fişten beslenir bu durumda üzerinde olup olmaması aynı şeydir ama elektrikler gidip geldiğinde batarya üzerindeyken makine korunur yanlış kullanmayın
    adexa@battery life extender programı var orada farkına olmadan tasarruf moduna almışsın programı aç 2 seçenek var %100'e getir tam dolar.
  • %80 dolması ve sonrasında şarj etmemesi batery life extender dan kaynaklı. Pili % 80 doldurmak pil ömrünü uzatıyor.
  • Yeni ekran kartı güncellemesi gelmiş... telden girdiğim için link bozuk olabilir..

www.nvidia.com/Download/Scan.aspx?lang=en-us
  • palawrath@ sürücü geleli 10 gün oldu şimdimi gördün burdan yüklenebilirhttp://www.nvidia.com/object/notebook-win7-winvista-64bit-295.73-whql-driver.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver53 -- 2 Mart 2012; 19:00:18 >
  • aynen hocam, bizim buraya geç geliyor teknoloji ... bu son güncellemeyle neler degisti bilginiz varmi?
  • bendaha yüklemedim yükleyip deneyeyim ozamn söylerim performansta biraz artış sağlayabilir inşallah uyumsuzluk yaşamaz bazıları sıkıntı olabiliyor.
  • sürekli bataryayı kullanmakta pilin ömrünü azaltır.Uzun süre oyun oynarken cihazı bataryada kullanmak bana mantıklı gelmiyor.Elektriklerin gidip geldiğini hatırlamıyorum bile.
  • bataryada sorun olmaz diyorum otomatik güç kesiyor diyorum dolduğunda nasıl yıpransın istediğin gibi kullan bataryayı takmayın nekadar sürede bir takıyorsunuz bilmiyorum ama uzun süre makineden uzak tutarsanız lion bataryalar kullansanızda kullanmasanızda kendini bitirir.bende senin gibi kullanmıştım ilk leptopumda samsungdu üzerinde değildi genelde ozamanlarda çok oyun oynardım 14 ayda yıprandı gitti benim tam bir sene oldu şuan ilk neyse o şekilde kullanıyorum performans kaybı yok sen bilirsin ben uyarayım da gerisi size kalmış
  • konuyu degistiriyorum , ekranin mat olmasi diger parlak ekranlara nazaran bir dezavantaj midir? arkadan isik vurdugunda kendimizi ,esyalari vs. goremiyoruz iyi ,hoş ta, karanlik bir ortamdayken parlak ekranin +sı olur mu?
  • karanlık bir ortamda parlak ekran göz bozar eğer parlaklığı aşırı yaparsan ben herzaman orta seviyede kullanıyorum gece aşırı parlak ekran gerçekten çok yorar mat ekran bu yönden iyi göz yormaam açısından ekran parlaklığını düşük tutarak bir nevi mat ekran şeklinde kullanıyorum yansıma az oluyor.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.