Şimdi Ara

Samsung Mini DV,VP-D353 (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
0
Favori
24.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: jeymisozi

    benimde bataryam tam 1 ayda elime ulaştı arkadaşlar. tam denemedim ama güzele benziyo..


    hayırlı olsun jeymisozi güle güle kullan.ben deneyebildim pili en sonunda gayet güzel sonuç aldım.sanada iyi ve uzunca çekimler dilerim
  • quote:

    Orjinalden alıntı: od_che

    dvd yazıcım var ama nasıl olacağını anlatırsan iyi olur... ben firewire kartı almayı düşünüyorum ama bi türlü bulamadım. bu kart hakkında bi raz bilgi verirsen sevinirim.


    önce sen bi firewre kartı al ondan sonra anlatalım.zaten bi şeyi yok kamerayla gelen aktarım programını kullancaksın.ordan dvd seçeneği ile görüntüyü bilgisayara aktarcaksın ondan sonra yine aynı programda dvd ye yaz seçeneğini kullanarak dvd ye yazacaksın. sonra kaliteli bir şekilde çektiğin videolaro dvd den izleyeceksin.durum bundan ibaret.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: demirkolsinan

    beyler samsung ana servisi aradım bugün
    maalesef kart olarak sadece memory stick kullanılması gerekiyormuş
    memory stick pro veya duo olmaz dediler.ve en fazla 512 mb olabilir dediler
    internette araştırma yaptım 256 mb kalmış sadece ve 186 ytl, çok yüksek bir fiyat.
    bilgisayara atamadıktan sonra bu kamera neye yarar? büyük hayal kırıklığı yani!çok üzüldüm.eğer daha ucuz bir yer bulabilirseniz haberleşelim


    2 gb. lik sony Pro Duo Memory Stick kullanıyorum , 1 saatlik kayıt yapıyor !..
    Samsungun internet sitesinden kodeckini indirdikten sonra , yatığım kayıtları nero ile direkt vcd formatına çevirebiliyorum !.. ( Samsung Mini Dv 353 - Bim Kampanyası ) SAYGILAR !...
  • arkadaşlar ebaydan satın aldığım güçlü bataryayı herkese şiddetle önderiyorum. 45dk kayı yaptım bol zoom kullanarak ondan sonra bunu iki kere izledim bir de üstüne bilgisayara aktardım ama pil göstergesi haaala yarıda.beklediğimden daha iyi çıktı pil walla.
  • Swapper kardeş !.. ebay dediğin yer neresidir ?.. onLine oLarak satın aLdıysan adresini verirsen sewinirim !.. SAYGILAR !..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: lazminator

    Swapper kardeş !.. ebay dediğin yer neresidir ?.. onLine oLarak satın aLdıysan adresini verirsen sewinirim !.. SAYGILAR !..


    bu ebay dediğim yer bir amerikan alışveriş sitesidir.adresini de vereyim bir bak sen.ama alışveriş yapman için yardıma ihtiyacın olabilir.

    http://cgi.ebay.com/Battery-Fits-SAMSUNG-SB-LSM160-VP-D351-D353-D352i_W0QQitemZ7627562411QQihZ017QQcategoryZ43447QQrdZ1QQcmdZViewItem




  • Swapper kardeş , werdiğin biLgiLer için çok teşekkürler !.. siteye göz attım , batarya iyiye benziyor !.. fiyatı ise süper !.. 9 $ (15 ytL ) ... sen buradan satın aLdıysan ve eLine uLaştıysa demekki güveniLir bir site !.. eğer aLışveriş konusunda bana yardımcı oLabiLeceksen MSN adresim !.. lazminator@hotmail.com ... SAYGILAR !..
  • arkadaşlar bunlar orjinal samsung pili diil dimi?
    Türkiyede yok mu bu pillerden yada orjinal samsung pillerinden
  • ARKADAŞLAR BU FORUM U OKUYAN HERKESE SESLENİYORUM BAKIN NE OLURSA OLSUN SAMSUNG UN KAMERASINI ALMAYIN NEDEN DİYE SORMAYIN İNANILMAZ KALİTESİZ BİR MAKİNE ARIZA YAPMAYAN BİR SAMSUNG MAKİNE GÖRMEDİM ARKADAŞLAR BANA SORARSANIZ ALMAYIN BEN İZMİR DEN GÖKHAN AŞAĞI YUKARI BÜTÜN MAKİNELERLE İLGİLİ BİLGİM VARDIR kanarya_788@mynet.com e mail atarsanız cevaplarım her makine yle ilgili olabilir ama ne olursa olsun SAMSUNG MAKİNE ALMAYIN CANINIZ YANAR...
  • sakın samsung almayın ben bütün makinelerle ilgiliyim aşağı yukarı bütün makineleri de gördüm isterseniz her makine hakkında bilgi verebilirim...
    kanarya_788@mynet.com buraya e mail atarsanız cevaplamaya çalışırım


    YALNIZ SAKIN SAMSUNG ALMAYIN... ALACAKSANIZ PANASONİC ALIN





  • e aldık artık naapalım .
    benimkininde lcd ekranı bozuldu . lcd yi açtığımda bembeyaz gözüküyo ekranın hertarafı. beyazdan başka renk ve görüntü yok

    samsung servisi nerededir bilen varmı? kendim götüreyim diyomda
  • arkadaşlar bi sorum olucak bu camerayla ilgili.. menüye girip camera bölümüne geldiğinizde (DIS ayarının olduğu bölüm) shutter speed ayarını görebiliyormusunuz? veya exposure(pozlama)?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: scream_19

    sakın samsung almayın ben bütün makinelerle ilgiliyim aşağı yukarı bütün makineleri de gördüm isterseniz her makine hakkında bilgi verebilirim...
    kanarya_788@mynet.com buraya e mail atarsanız cevaplamaya çalışırım


    YALNIZ SAKIN SAMSUNG ALMAYIN... ALACAKSANIZ PANASONİC ALIN




    olur

    panasonicten önce oraya bi CANON koyalımda, panasonic ondan sonra..




  • exposure ve shutter ayarları volume düğmesini (aynı zamanda menü seçici düğme, menü düğmesinin üstünde ) aşağı doğru bastırınca çıkan bi menü var orda gözüküyo .
    normal menüde yok o ayarlar.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: oguzg

    exposure ve shutter ayarları volume düğmesini (aynı zamanda menü seçici düğme, menü düğmesinin üstünde ) aşağı doğru bastırınca çıkan bi menü var orda gözüküyo .
    normal menüde yok o ayarlar.


    cevabın için teşekkür ederim.. ama bim'den alınan cihazlarda o ayarlar yokmuş(bunu söyleyen samsung müşteri temsilciliği) ayrıca led ışığı da yanmaz dediler.. süsmüş o da.. (nasıl oluyorsa) zaten ucuza aldığım için daha ne istiyomuşum, yani ucuz aldığım için cihazın yanında gelen kullanma klavuzunda yazan özeliklerin bazılarından yararlanamıyormuşuz..

    ben de bu vurdumduymazlık üzerine kamerayı iade ettim.. artık bedava verseler alırmıyım samsung?

    tabii ki hayır...




  • selam arkadaşlar,
    Foruma samsung vp-D353 kamerama hafıza kartı için bilgi almaya girdim,.forumun genelini okudum.
    Ben makineyi nisan ayında carrefourdan 729 ytl (729/18 taksitle)aldım ve bu makine için o zaman bayağı araştırdım,yanında tripod+samsung x150 cep telefonu+kaset+video kablosu+usb kablosu+s-video kablosu ve scart adaptörü içinde olarak aldım.ben aldığımda carrefour aldığım gün alınan tutarın %5 ini kendi kartı olan trinkart'a alış veriş karşılığı olarak hediye etti ayrıca o zaman yapmış olduğukazı kazan kampanyası vardı ordanda 75 ytl alışveriş çeki verdiler yani kameranın bana maliyeti 729-(185 ytl cep tlf+75 kazı kazan+37. %5 bonus)=432 ytl geldi
    bazı arkadaşlar bu fiyatın biraz aşağısına bim den ve peşin almışlar hayırlı olsun . Ben makinemden memnunum standart pil 1 saat 20 dk kayıt yapabiliyor sadece bilgisayara aktarırken İEEE 1394 kartı lazım (60 ytl heniz almadım) yoksa seste parazit yapıyor ayrıca bugün 1 GB lık memory stick kart sordum 51$ yani 71 ytl fiyat verdiler almayı düşünüyorum + 6 taksit yapıyorlar hafıza kartını araştırdım rahatlıkla 1 saatin üzerinde kayıt + 3000 fotoğraf çekiyormuş (galiba 3000 fotoğrafı abarttılar)bu konuda net bilgisi olanlar yazabilirmi? platin.41@hotmail.com




  • quote:

    Orjinalden alıntı: EXcom_Zkko

    quote:

    Orjinalden alıntı: oguzg

    exposure ve shutter ayarları volume düğmesini (aynı zamanda menü seçici düğme, menü düğmesinin üstünde ) aşağı doğru bastırınca çıkan bi menü var orda gözüküyo .
    normal menüde yok o ayarlar.


    cevabın için teşekkür ederim.. ama bim'den alınan cihazlarda o ayarlar yokmuş(bunu söyleyen samsung müşteri temsilciliği) ayrıca led ışığı da yanmaz dediler.. süsmüş o da.. (nasıl oluyorsa) zaten ucuza aldığım için daha ne istiyomuşum, yani ucuz aldığım için cihazın yanında gelen kullanma klavuzunda yazan özeliklerin bazılarından yararlanamıyormuşuz..

    ben de bu vurdumduymazlık üzerine kamerayı iade ettim.. artık bedava verseler alırmıyım samsung?

    tabii ki hayır...


    yanlız bende bimden aldım kamerayı o özelliklerin hepsi var hepsi çalışıyo. led falanda yanıyo. exposure menüsü falanda çıkıyo. onları kullanarak çekim yapmadım daha ama çalışıyo onlar. Sana cevap verende utanmaz edepsizin tekiymiş öyle, uyuz herifler gıcık oluyom böyle hizmet verenlere.




  • hem de ne edepsizlik..
  • Slm arkadaşlar,
    ben kamera almaya karar verdikten sonra bu modeli buldum ve kısa bi araştırma yaptım. öncelikle kamerada istediğim bazı özellikler vardı ve bu fiyata bu kameranın uygun olduğunu düşündüm.(435 YTL)
    sonra internette burayla karşılaştım. mesajları okudum. bazıları iyi bazıları kötü diyorlardı ancak tek ortak nokta vardı:bu fiyata bu özellikler çok iyi.
    kamerayı 2 aydır aktif olarak kullanıyorum. benim fikrim gayet güzel olduğu. ben bunu almadan önce arkadaşımın canon marka kamerasını kullanıyoduk.o makina hakikaten kaliteli ancak benim kameranın bazı özellikleri ondan daha üstün. arkadaşımın kamerası 850 YTL civarında ve samsungtaki özelliklerdeki bi kamera çok çok daha pahalı. ben bu kamerayı almadan önce biliyodum ki gece çekimi o kadar iyi değil(okuduklarıma göre) kullanınca da gördüm ki okadar da kötü sayılmaz. canon bu konuda daha iyi ancak fiyatı bunun 2 katı. mesela canonda direk usb ile bilgisayarda görüntü çıkmıyo, ayrıca zoom ondan daha kaliteli.(canon kullanan ve bilen arkadaşlar yanlış anlamasın, arkadaşımdaki kamera en düşük fiyatı olanlardan biri, mesela küçük biışık bile koymamışlar, o özellikleri hep üst sınıf makinalarında var ki fiyatları da gayet fazla. diğer taraftan canonu ben çok beğeniyorum ancak fiyatı bana uygun sayılmaz.)

    ee1394 galiba onu da kullanınca gayet güzel ve kaliteli görüntü aktarımını da bilgisayarıma yapıyorum. usb iyi olmuyo.(not olarak arkadaşım bu ee1394 olmayınca bilgisayara atamıyo, usb iyi olmasa bile samsung ta olnası iyi)
    kısaca bu fiyata kamera arayanlara tavsiye ediyorum.




  • 363 var çok kötü, 353 nasil en azindan fiyati daha uygun
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.