Hayır hocam. Kendin kuruyorsun. Kurulum hizmeti tvlerde var. Ücretsiz. Bu monitör olduğu için yalnızca ücretli kuruyorlar. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung M7 Serisi 43” Uhd Akıllı Monitör (2. sayfa)
-
-
Nays indirimi nerde?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighDynamicRange -- 16 Eylül 2022; 1:34:49 > -
Bugün Baktım indirim bitmiş yine 6500 TL civarına gelmiş ama ara ara yine indirme giricektir.
Ben Akakceden takip ederken dikkatimi çekti.
-
5999 olmuş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
5750 iken almamıştım 5500 olunca aldım daha fazla olsa almazdım kesin.
-
Sabah 6.751tl idi fiyatlar çok oynak
-
Nays indirimi yok akbank Trendyol 750/50 ve 4100 harcamaya 40tl indirime saydı yani 90 TL puan verdi ve Akbank faizsiz 6taksit yaptim trendyolda satın alırken.
Nays daha mi iyiydi
Teşekkürler bilgilendirme için bende bonus indirimiyle 5385 TL ye aldım
Bende bonus ile aldım nasıl yaptınız onu :)
-
75+40
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
ben memnun kaldım.
-
Ben hoparlör sesi olarak youtubedaki incelemelerden biraz LED tvlere oranla yetersiz kaldığını düşünüyorum. component, VGA yada stereo jak girişi de mevcut değil.
Arkasında sadece 2 hdmı girişi mevcut bir ses sistemi bağlayım dersen hdmı girişli soundbar masrafı çıkabilir..
Yarı mat ve VA panel olması baya güzel,
Bir mini uydu cihazı bağlayıp test etmek lazım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcheLoN_ -- 2 Kasım 2022; 23:0:37 >
Bluetooth vardır diye düşünüyorum onunlada ses baglayabilirsin.
Ben samsung QN90B mini led 60W ses sistemli TV de kullanıyorum onunda bana sesi yetersiz geliyor ondan dolayı SONY HT-S40R 5.1 sistem aldım ses için.
Tv den gelen ses genelde yetersiz oluyor.
-
-
MacBook’tan kablosuz ekran paylaşımında görüntü çok kötü , sizde durum nedir arkadaşlar?
Benim ürün hala gelmedi kargoda, siz böyle diyince acaba açmadan iade mi etsem acaba dedim.
Kablo ile baglamayı denediniz mi acaba görüntü kalitesi nasıl acaba direk bir cihaz bağlayınca HDMI üzerinden.
-
kabloda bir sıkıntı yok fakat kablosuz facia, renkler vs çok acayip
-
ip tv destekli bir alıcı alırsanız hem HD yayınları hemde ip tv kullanıcaksanız tek cihazda çözebilirsiniz.
ip tv için alıcı hiç kullanmadım ama google da araştırsanız güzel cihazlar çıkar diye düşünüyorum.
-
Merhaha cihazı ne ile bagladınız samsung daki apple ekran yansıtmadan mı? ağınız hangi standard acaba wifi AX mi AC mi?
Cihazınız tam modeli nedir? ayarlar yada network hızından dolayı sorun olabilir mi acaba?
-
Ipad 9.nesil ile air üzerinden yansıttım.
Görüntü kötüydü.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X