< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
|
Bu cihazı alalı 1 hafta oldu. ilginç bir şekilde keenetic hopper modemime hiç bir şekilde kablosuz bağlantı sağlayamadım. Başka modemler ile test ettim sorun yok ama keenetic modeme wifi üzerinden bağlanamadı. 2g, 5g wps, wps2, wps3 her yolu denedim işe yaramadı.Modemi ve tv sıfırladım ama nafile ilginç bir sorun yaşadım. Sorunu çözdüm: 2g bağlantısını WPA-PSK düşürdüm ve sorunsuz bağlandı. WPA2 - 3 desteği olmaması ilginç bir durummuş. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssj -- 28 Temmuz 2025; 10:29:59 > |
|
arkasından yanık kokusu geliyor ama bir sorun göremedim. 1 hafta oldu alalı. 2 sene sonra gitmez umarım çöpe. |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Ürün AAA oyunlar için ideal. HDMI bağlantısı yaptıktan sonra bağlanan ürünü PC seçerseniz giriş gecikmesi en düşük halinde oluyor. Eğer PC'den oyun oynayacaksanız vsync'e mecbur gibi bir şeyiz. Çünkü vsync kapalı olunca görüntü akıcılığını yitiriyor, açıldığında ise gecikme hissedilebilir hale geliyor. Bunu önlemek için Nvidia kartların 3D ayarlarından düşük gecikme modunu "Ultra" seviyesine çekmeniz gerekiyor. Ayrıca RTSS üzerinden fps limitini 59,94 ayarlarsanız gecikme hissedilmez seviyelere kadar geriliyor. Ürünün gecikme değerleri hiç VA panel gibi değil çok iyi seviyede. Görüntü 60 hz olmasına rağmen 240hz oled'den geçiş yaptığımda öyle kötü böyle rezil demiyorum. Ghosting, akıcılık sorunu yaşamıyorum. Aynı zamanda FC 24, 25 ve futbol maçlarını seyrederken de hiçbir sıkıntı yaşamadım. Görüntü Netlik Ayarı açık olarak kullanıyorsanız ghosting ve reverse ghosting hissedilebiliyor, ayrıca görüntüyü akıcılaştırmak için araya kare attığı için görüntüde bozulmalar oluyor. Mutlaka kapatın. Ayrıca tepki süresini "standart" olarak kullanmak en iyi panel tepki süresini veriyor. PC'yi bağladıktan sonra ayarlardan bağlı cihazı "konsol" olarak seçerseniz "Oyun Motion Plus" ayarı aktif hale geliyor ama en ufak bir katkısı yok. PC'yi PC olarak seçmezseniz gecikme ve ghosting sorunları yaşarsınız. Ürünü uygun fiyata aldım. Çok uygun fiyata da Next TV Box alıp tüm uygulamaları son versiyonlarında sorunsuz şekilde kullanabiliyorum. Eğer TV'nin işletim sistemini kullanacaksanız modem ayarlarından wi-fi bantını 36 - 48 aralığında bir değere alın. Bu değer varsayılan olarak 100 seçili geliyor ve bu TV'nin işletim sistemi bu bantta maksimum 3 5 mbps hız verebiliyor. Eğer bunu daha önceden keşfetseydim box almazdım. Renkler orijinal haliyle biraz sıkıntılı. Renk ayarlarından gözüme güzel geldiği şekilde ufak tefek ayarlamalar yaptım. Özellikle kırmızı rengine kırmızı ayarını fulledim. Biraz uğraşınca renkler güzel seviyeye geldi. Renkler gayet canlı hale geldi, ürünün doygunluğu zaten iyi seviyede. Ürünün eksileri, ışıksız bir ortamda tam siyah ekranda ufak tefek bulutlanma mevcut. Ayrıca gri ve sarı renklerde yakından bakılınca scanline var. Bu scanline olayı LG VA'sında da başıma geldi, VA panele sahip G65B 240hz oyuncu monitöründe de başıma geldi. Çok yakından kullanmadığım için görmezden geldim. Ürün fiyatına göre süper. 10 bin liraya kadar gideri var. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoonShine07 -- 27 Ağustos 2025; 13:51:17 > |
|
hocam benim aldığım ürün geldi. ekranın sol alt köşesinde kırmızı bantlı film vardı koruyucuydu sanırım. aşağıdan yukarıya çekerek çıkartın şeklinde uyarı vardı. onu çıkarttım. ekranın üstünde sanki film var hafiften tırnak değiyor ama önceki yorumlarda anti glare demişler ona çıkartmayın demiş samsung müşteri hizmetleri. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|