Şimdi Ara

samsung le46m87bd görüntü bozukluğu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • valla arkadaşlar dün akşam 18 00 sularında tv bağlandı servis gittikten sonra oturdum başına ve gerekli ayarlamaları yaptım ama işin garip tarafı ben tatmin olmadım magazada gözümün önünde normal antene bağladılar (stantlar dolu idi o nedenle harici anten kablosu ile bana göstermek için bağladılar)süperdi parlaklık yada renk değil netlik ama eve bağladık digitürk var evde uzaklaşsam bile tv den kumlu kumlu karıncalı nemneşekil bir durum valla delirdim bunun ayarı falan olmazmı ya aldığıma alacağıma pişman olacağım böle olursa dvd de 1080p en iyi ayarmıdır bunu sormamın da nedeni dvd de de sanki biraz kumlanma var gibi bağlantım dvd de hdmi ile sd de ise scart..3 değişik scartla bağlamama rağmen olmadı olamadı delirecem.mağazada adamlar gözümün onunde normal anten girişine taktılar ve çıkan görüntülerde sonuç harika idi ve ben de phılıps ten ve panasonicten vazgeçtim.tamam normal karasal yerel yayınlar kaliteli değil ama ntv shov atl kanal d vs vs ama evde digitürkte uydudan almasına ragmen 6 metreden bile belli bozukluk acaba decevierde sorun mu var sinyallerinde

• bende 40m87 var ve SD yayın kalitesinden çok memnunum. DT ün yayın kalitesinin iyi olmadığını duyuyorum. bende LE40M87 lcd tv, GM Sat 9450ci receiver ve Pure AV scart kablo var ve gerçekten gayet güzel sd yayın kalitesi alıyorum.
  • 46'' lcd biraz sorunlu sd yayınlarda, zaten en az 4 metre gerekir hatta bence biraz daha fazla, servisi bir çağırın tv'yi ve bağlantıları kotrol ettirin içinizin rahat etmesi için
  • ben 3 gün evvel aynı lcd yi aldım (samsung 46M87BD). digitürkte normal scart kablo ile altın uçlu- kaliteli kablo arasında bariz fark var.
    bence bir teknoloji mağazasına gidip kaliteli bir scart kablosu satın alıp (40-70 ytl) , bu kablo ile deneyin.
    gelişmelerden haberdar edin
  • Bence süper bir tv almışsın 40M87 çok iyi şekilde inceledim eniştemde var her hafta hd film ziliyoruz türkçe olarak :D benim pc götürüyorum .

40 ytl gold pc den altın uçlü scart to scart aldım görüntüdeki pul ve titremeler nerdeyse gitti.

Birde tvnin netlik ayarını %30 yap sd yayının kalitesi olmadığı için netliği açınca pullanma olarak geri dönüyor .

Dinamik

kontras % 85

Parlaklık: 48

Arkda aydınlatma : 7

Renk : 58

sinema plus: açık olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    plazma tv siyah görüntü sorunu
    16 yıl önce açıldı
    LG LH3000 LCD TV - Öneri
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.