Şimdi Ara

plazma tv siyah görüntü sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Geçen ay crea marka 32' plazma monitör satın aldım digiturk ile kullanıyorum ve genel olarak tv yayınlarında pek sorunum yok zaten 650 liraya alınan bir tv için çok fazla beklenti sahibi olmak mantıksız olur :)

    ama bol bol divx film izliyorum ve divx filmlerdeki karanlık sahnelerde bir problemim var , nasıl bir lcd monitöre uygun görüş açısının dışından bakarsanız görüntü değişik bir karanlığa bürünüyorsa benim plazma tv de de bazı karanlık sahnelerde insanların yüzleri eşyalar falan o şekilde görünmüyor.

    benim tahmin divx i ripleyen grubun ayarlarından oluğu yönünde çünkü 720p bir dvixte bu probleme hiç rastlamadım.sadede gelirsem ben görüntü ayarı değişikliği ile biraz olsun azaltılabilir olduğunu düşünüyorum parlaklık kontrast vs gibi sizce hangi ayarı değşitirerek bu sıkıntıdan kurtulabilirim. şimdiden teşekkürler.







  • Filmi gece tam karanlıkta ortamda ışık yokken izlediğinizde sanırım daha düzgün bir görüntü alacaksınız.

    Plazmaların ışık güçleri LCD tv'lerden az. Karanlık sahnelerde ortam ışığı altında aslında ekran üzerinde bilgi olmasına rağmen siyah alanlar arasında kayboluyor. Televizyonunuzun Mevcut ekran rengi de siyah'dan daha çok gri olduğu için karanlık sahnelerdeki objeleri gündüz gözüyle seçmek zor olabiliyor.

    Ancak plazmaların bu dezavantajı gece zifiri karanlıkra LCD tv'lere göre tam anlamıyla süper bir avantaja dönüşüyor. LCD'lerin çoğu siyah vermek için arka ışıklarını kapamakta zorlanırken plazmalar siyahlarıyla öne çıkıyor.
  • görüntü ayarlarında artış yada azalışla sağlayabileceğim bir iyileştirme olabilir mi bu konuda?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.