Şimdi Ara

samsung laptop driver lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    kardeşlerim acil samsung np300e5a laptop var format attım driver bulamıyorum internete bağlatamıyorum. driver atamıyorum. ethernet kablosu bağlı. ethernet driveri lazım en azından acil

Çankırı
    Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene ..!
  • quote:

Orijinalden alıntı: ouzqan

Herhangi bir driver programı ile indirebilirsiniz aynı bilgisayardan bende de var ancak bir sürü versiyonu olup 3-4 adet driver kartı kullanıldı bu bilgisayarda .

kardaş, hiçbir sitede çalışan driver yok.
    nasıl bir forum çöplüğü olmuş.
    google'dan indirdiklerimde çalışmadı.
    (hepsi hata veriyor. dosya eksik vs vs. böyle hatalar. uyumsuzluk sorunuda değil.)
    manuel olarak bulduğum ethernet sürücü ile internete şuanda bağladım.

şuanda internete bağladım. bu seferde düzgün çalışan driver update programı yok. o yüzden manuel arıyorum. bir sürü reklam yazılımıda inmesin laptopa.

otomotik driver bulucular çalışmıyor. internet hızıda 60 kb ile indiriyor şuanda.............

acil çalışan bir driver update programı lazım.........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmet_Oktay -- 23 Nisan 2016; 14:30:26 >

• Ahmet_Oktay A kullanıcısına yanıt
    Driver booster dene ben onla yapıyorum . Birde np300e5a- çizgiden sonra devamı olması lazım o kısmı yazarsan kendi sitesindeki deneriz onlar çalışabilir . Birde hangi işletim sistemini kullanıyorsun o da önemli w7 veya w8 kullanıp xp driver yüklemeye çalışıyorsan o da sorun yaratır .
  • ouzqan kullanıcısına yanıt
    win7 32 bit kardeşim. onları indirdim zaten. o kadar cahil değilim.
    np300e5a altında başka birşey yazmıyor.
    4gb ram i5 2. nesil.

sadece laptop kullanmıyorum. eski yurtdışından gelen dell marka laptopu bu yüzden satmıştım.

sen şu programı tarif edersen sevinirim. hangi driverleri gereklidir ? hangisini yüklemem gerekli mesela ?

nvidia ekran kartı var ama, öncelikle intel istedi. böyle şeyler yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmet_Oktay -- 23 Nisan 2016; 14:39:21 >
    Z5 Premium / Always Sony
    Çankırı
    Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene ..!
  • quote:

32 bit işletim sistemi yanlış olmuş hocam 4gb ram var 64 bit kurman lazımdı . Driver sorununa gelirsek sen driver booster programı ile tarat o sıkıntısız bi şekilde bulur senin sürücüyü .

bendeki 32 bit daha hızlı. daha önce aynı ayarda dell vardı. test etmiştim. 64 bit çok sıkıntılı olmuştu. bu laptopunda eski işletim sistemi 32 bitti. bundan dışarı çıkmayalım. en azından çalışan bir sürü program var elimde onlar sıkıntı olmasın.

slim driver ile devam ediyorum bakalım. 3. denemeden sonra çalışan birşey buldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmet_Oktay -- 23 Nisan 2016; 14:42:14 >
    Daha Fazla Göster
    32 bit den memnunsanız kullanmaya devam edin o zaman ama 4GB ve üstünde 64 bit ram kullanımda uygulamalar arası geçişte daha başarılıdır . Slim driver programını kullanmadığım için birşey diyemem aynı bilgisayardan kullanıyorum ve driver booster dan memnun olduğum için onu önerdim dediğiniz gibi 3.deneme olmuş yine memnun kalmazsanız dediğim programı deneyebilirsiniz mutlaka sonuca ulaştırır .
  • quote:

32 bit den memnunsanız kullanmaya devam edin o zaman ama 4GB ve üstünde 64 bit ram kullanımda uygulamalar arası geçişte daha başarılıdır . Slim driver programını kullanmadığım için birşey diyemem aynı bilgisayardan kullanıyorum ve driver booster dan memnun olduğum için onu önerdim dediğiniz gibi 3.deneme olmuş yine memnun kalmazsanız dediğim programı deneyebilirsiniz mutlaka sonuca ulaştırır .

çalışanı reklamsız slimdrivers'i bulana kadar 3. indirme oldu diyeyim.
    32 bit, ben win7 kullanmıyorum. şuanda size yazdığım benim kendi pc xp. ve diğer sürücüye win7 yükledim.
    2 işletim sistemiyle kullanıyorum hiçbir hız kaybı yok.
    bu komşunun laptop ona format atıyorum. dün gece hızlandırayım derken açılış kapanış 10 dakikaya geriledi.
    xpdede böyle bir saçmalık vardı win7 dede varmış =)

benim tek stratejim eski olsun, programlar stabil çalışsın yeterli. mesela microsoft office falan. nero falan. dün akşam nero yeni versiyonu bozuk olduğu için tam 5 x dvd yaktım. eski nero7 ile gitseydim bu kadar kayıp olmayacaktı. gerçi pc hiçbirşey yüklemiyordu. o derece sistem dosyalaır bozulmuş. o şartlar altında 30 gb resmi kurtardım.

neyse şimdi intel grafik sürücünün çalışanını slim drivers buldu. bende üstüne manuel olarak indirdiğim nvidia'yı kurdum =)
    gerçi birde netframework güncelleştirmesi yaptı bu arada, yardım ve destekleriniz için saolun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmet_Oktay -- 23 Nisan 2016; 15:25:14 >

Sistem dosyaları bozuk olduğu için yakmışsınızdır hocam yoksa son sürüm olup hatalı olan uygulama pek yok diyebiliriz . netframe dosyaları zaten uygulama oyun yükledikçe güncel olacaktır ama tam anlamıyla stabil tüm sürücüler ve uygulamalar güncel olsun istersen sen dediğim uygulmaya gel . Memnun kalmazsan driveragent da deneyebilirsin . Umarım başka sorunla karşılaşmazsınız iyi günler .
  • quote:

Sistem dosyaları bozuk olduğu için yakmışsınızdır hocam yoksa son sürüm olup hatalı olan uygulama pek yok diyebiliriz . netframe dosyaları zaten uygulama oyun yükledikçe güncel olacaktır ama tam anlamıyla stabil tüm sürücüler ve uygulamalar güncel olsun istersen sen dediğim uygulmaya gel . Memnun kalmazsan driveragent da deneyebilirsin . Umarım başka sorunla karşılaşmazsınız iyi günler .

işin garibi cd yakmıyor, cdleri yazıyor, dvd yakıyordu. çok saçma bir durumdu. bu durum nero ile öncedende başıma gelmişti. evde cd basamamıştım cd seçme huyu varmış. tabi sistem dosyalarıylada alakalı.
    biraz öncede winrar son sürümü full yükledim. bildiğin çalışmıyor arkadaş tuttum bendeki 5-10 yıllık winrarı yükledim. son sürümden tek farkı icon görüntüsü.
    yani dediğim gibi, stabil olsun ve çalışsın yeterli.
    bu arada sizin driver programını eğer, slim driver yetersiz kalırsa indiririm. daha ses ve wifi sürücüsü lazım. başkada birşey gerek yok diye düşünüyorum xD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmet_Oktay -- 23 Nisan 2016; 15:08:55 >

Ne kadar sürücü varsa teker teker sistem geri dönüşüm noktası oluşturarak güncelleyin hocam yeni sürümün çıkmasını mutlaka bir sebebi vardır . Full yüklediklerin büyük ihtimal crackli versiyonlardır o da sorun yaratır kendi sitesinden indirirsen her hangi bir sorun yaşamazsın .
  • Aşağıda ki resimde gösterdim hocam okuyup tek tek yapın işlemleri başarılı olacaktır.

samsung laptop driver lazım

@Ahmet_Oktay
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.