Bildirim
Samsung laptop bios güncelleme

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Hocam bende de samsung marka bilgisayar var emin ol güncelleme yapınca çok bir şey değişmeyecek zaten samsung notebook piyasasından çekildi gibi o yüzden çok da yeni bir sürüm yoktur . Birde bios güncelleme sıkıntılı bir işlem eğer ufak bir hata bile olursa bilgisayarı bir daha kullanamayabilirsin . Sana tavsiyem yabancı forumlara bak daha yeni bir sürümde önemli bir özellik gelmiyorsa hiçbir şekilde dokunma bu sürümde kalsın . -
selamun aleyküm,
kardeşlerim acil samsung np300e5a laptop var format attım driver bulamıyorum internete bağlatamıyorum. driver atamıyorum. ethernet kablosu bağlı. ethernet driveri lazım en azından acil -
A.selam kardeş Hangi işletim sistemini kullanıyorsun ve kaç bit ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: INSURG3NT
A.selam kardeş Hangi işletim sistemini kullanıyorsun ve kaç bit ?
ne kadar saçma birşeydir bu. manuel olarak bulduğum çalıştı.
samsung resmi sitesinde hiçbirşey yok. ve googleda bulduklarım çalışmadı. hep hata ve sorun veriyor. nasıl bir forum çöplüğü olmuş burası :(
manuel olarak ethernet vlan driverini buldum çalıştı.
samsung np300e5a win7 32 bit. tüm driverler lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmet_Oktay -- 23 Nisan 2016; 14:23:33 > -
Wlan driverını bulduysan İobit driver booster 3 programını kur ve taratsın eksik diğer sürücüleri bulup yükler..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eyvallah kardeşim sağol. Zaten samsungun 2 iyi yanını gördüysem 4 lanet tarafıyla karşılaştım. Pc toplamak şart oldu -
Hocam ben kendi açımdan memnunu laptop da zaten yapabileceğimiz şeyler belli o yüzden alırken iyice düşünmek lazım . Sen güncelledin mi dersen ben bios u güncelledim ama gram birşey değişmedi bios da sürüm numarası dışında değişen birşey olmadı ama belki arka planda değişen şeyler olmuştur .
Pc toplama da mutlaka yorumlara alacağın ürünlerin yorumlara iyi bak . Yoksa sorun yaşayan çok oluyor .
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- disk hataları onarılıyor tamamlanması bir saatten fazla sürebilir çözüm
- casper bios tuşu
- power saving mode ne demek
- laptopa harici ekran kartı takma
- kablosuz bağdaştırıcı veya erişim noktası sorunu
- donanım sanallaştırma nasıl açılır
- 0xc00007b hatası
- secure boot nasıl açılır
- klavye kısayolları
- steam açılmıyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X