Şimdi Ara

toshiba a300 bios güncelleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar toshiba a300 bilgisayarımın bios güncellemesini nasıl yapacam
    aslında yapmayı denedim ama bir sürü uyarı vardı ingilizce çekindim denemedim yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

• quote:

Orjinalden alıntı: yakamoz5261

merhaba arkadaşlar toshiba a300 bilgisayarımın bios güncellemesini nasıl yapacam
    aslında yapmayı denedim ama bir sürü uyarı vardı ingilizce çekindim denemedim yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

bios dosyasını indirdi isen bilgisayarına şu adımları izleyerk kolayca yapabilirsin.
    1-makinan windows açık vaziyette olsun.tüm açık programları kapat.
    2-makinan mutlaka bataryası takılı ve elektriğe de bağlı olsun.
    3-makinanın usb portuna bağlı olan (mause,flash disk,v.s herşey) aygıtları çıkar.Keza ethernet bağlantı kablosuda dahil tüm harici bağlantıları varsa sök.
    4-bios dosyasına çift tıkla. Açılan arayüzde Insyde bios flashlamak için enter yap.bu kadar. Flaslama anında bilgisayarın anakartı maximum enerji kullanacağından fandan çok yüksek üfürdeme ve sesler gelebilir.Bu durum normaldir.İşlem bitince makinan otomatik olarak kapanır.yada restart yapar.Kapanır restart yapmazsa kendin gücü açarak başlatabilirsin.
    5- Çok önemli flaşlama anında elini toucpade kesinlikle dokundurma.bilgisayarı oynatma.kısacası sağlam bir masanın üstünde dursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi determinanty -- 24 Mayıs 2009; 20:04:46 >

• teşekkürler kardeş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.