Şimdi Ara

SAMSUNG JAVA OYUN PROGRAM YÜKLENİŞİ E900/U600/E250/G600/DSERİSİ MODELLER (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
691
Cevap
3
Favori
505.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Ahmet_Gursan

Pardon ya kusura bakmayın data kablosuyla nasıl yükleme yapıldıgını görmemişim orda elinize sağlık herşy çok güzel anlatım falan zaten tamamen anlaşılır. Teşekkürler tekrardan bu arada istemediğimiz Java'ları nerden sileceğiz? Yardım lütfen!

önemli değil arkadaşım
  • Aradığım konuları tam burda buldum. Konuyu açan ve emeği geçen arkadaşlara teşekkürler.
  • teşekkürler çok faydası oldu
  • harikasın
  • arkadaşım valla gözüm korktu yav bu ne kadar teferruat nokiaya 10 snde bluetooth dan dosyayı atıyorduk birde telefondan üstüne tıklınca kuruluyodu toplam 30sn.valla u600 siparişi verdim ama gözümü korkuttun gerçi u600 kısmına bişey yazmamışsın sadece bi kod yazmışsın ama e250-d900 falan gibiyse çok fena yani
  • U 600 basit yüklenisi korkma:-)
  • s.a arkadaşlar E200 telefonum var oyun yükleyemiyorum yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: rozalski

s.a arkadaşlar E200 telefonum var oyun yükleyemiyorum yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

ilk sayfadaki e 250 için yükleme anlatılışı e 200e de olur
  • ok arkadaşım yapıyom ama şu oto type settings menusunden serial ota seçin diyor numarayı ekrana yazıyom ama öyle seçenek çıkmıyor hepisini yaptım jad oyund indirdim hatta uploader den seçiyom ama olmuyor 16:50:57 - JAR archive not found
  • *#528283978# yazıyom ama ekrana bir şey çıkmıyor
  • quote:

*#528283978# yazıyom ama ekrana bir şey çıkmıyor

ilk sayfada denilenleri yap dene olur
  • ok baştan bidaha deneyim hepsini bilgilerin için teşekkür ederim yapamazsam seni yine rahatsız etcem ama
  • quote:

ok baştan bidaha deneyim hepsini bilgilerin için teşekkür ederim yapamazsam seni yine rahatsız etcem ama

ok
  • şu mig 33 yüklemek için tel filan istiyor yazdı numaramı ama other seçeneğinden samsung seçemiyom yoksa other da kaslın ölemi yükleyim bide beta olanı var 2 sinidemi yükleyim
  • quote:

şu mig 33 yüklemek için tel filan istiyor yazdı numaramı ama other seçeneğinden samsung seçemiyom yoksa other da kaslın ölemi yükleyim bide beta olanı var 2 sinidemi yükleyim

beta yı yükle tcpden ayarları yap ve forumda dediklerimi aynen yap kullan en son versiyon beta
  • ok sağolasın
  • yaptım com ayalarıda ok şimdi numarayı yaz diyor *#528283978# yapıyom karşıma birşey çıkmıyor softick ppp ayarlarıda ok ekrana noyu yazıyom bişey çıkmıyo
  • hepsi ok oldu mig betada seçitim uploaderden oyun nerden atabilirim jar uzantılı olurmu yoksa jadmı olcak
  • jar ve jad aynı kılasörde olacak sen uplaur jadı görür
  • mrb ben bu kodları e740 için denedim ama izin verilmiyor yazısı çıkıyor eğer bilginiz varsa lütfen yardımcı olurmusunuz
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.