Şimdi Ara

SAMSUNG JAVA OYUN PROGRAM YÜKLENİŞİ E900/U600/E250/G600/DSERİSİ MODELLER (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
691
Cevap
3
Favori
505.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: farukkk

quote:

Orjinalden alıntı: srtkse

kardeşim bu güzel paylaşım için öncelikle teşekkür ederim. bunu aylar önce bi ingilizce siteden bulup çok zahmet çekmiştim ama başarmıştım. benim şimdiki sorunum Softick programı artık kod sormaya başladı. yani usb den artık java yükleyemiyorum... bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim şimdiden çok teşekkürler....

Softkick programını bilgisayardan tamamı ile kaldır ilk sayfadaki yükleme linklerinden tekrar yükle kodunu gir eskisi gibi kullanabilirsin.sorunun çözülür.

onu denedim kardeş olmuyor. "Register" çıkıyor. sanırsam tek çarem başka bir pc kullanmak ya da pc ye format atmak... :S

SAMSUNG JAVA OYUN PROGRAM YÜKLENİŞİ E900/U600/E250/G600/DSERİSİ MODELLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srtkse -- 1 Kasım 2007; 19:23:34 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: frk96

hafıza kartıyla oyun yükleyebilirmiyiz

hayır blutut yada usb kablo ile yükleniyor

osmanak

com 7 yi seç

ama sol tarafdaki resimde görüldüğü üzere com7 orada yok.. eşitlemiş mi oluyorum o zaman.. bir de com3 de işaretli çevirmeli ağ DUN diyor onuda mı işaretliyeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmanak -- 1 Kasım 2007; 22:28:47 >

• bağlantı noktalarını yeniden düzenledim resimdeki gibi aygıt yöneticisinde bağlantı noktalarının neler olduğu gözüküyor.softick ppp deki durumda gözüküyor com5 işaretleyerek yaptığımda softickpp active yapınca bağlantı olmadı bu kısmı nasıl yapacağımı detaylı olarak açıklayabilirmisiniz..

• bluetooth aygıtlarında cep tel.in bağlantı özellikleride aşağıda..

• osmanak
    Yüzbaşı

blutut ile bağlanmak biraz zor oluyor bilgisayarın teline bağlandığını anlayabilmek için samsung pc süiti kullanabilirsin oyun yüklerken pc süiti tamamen kapat öyle yüklemeya başla usb kablo yükleme ve bağlantı açısından daha basit
  • quote:

Orjinalden alıntı: MuSoniC

hocam U700'e java yüklemek nasıl oluyor? U600'deki gibi mi?

ilk sayfayaa ekledim
  • quote:

osmanak
    Yüzbaşı

blutut ile bağlanmak biraz zor oluyor bilgisayarın teline bağlandığını anlayabilmek için samsung pc süiti kullanabilirsin oyun yüklerken pc süiti tamamen kapat öyle yüklemeya başla usb kablo yükleme ve bağlantı açısından daha basit

samsung pc suit ile com4 üzerinden manuel seçerek ota type settings menusunden gprs bearer i seçerek bağlantı kurdum, cebin içine girebildim..pc suiti kapatarak yine denedim ama ensonda java yüklenme kısmı gözüküyor 0 dan 100 e hiç birşey yükselmeden kapanıyor gibi yapıp ana ekrana geçiyor... çözemedim gitti..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmanak -- 2 Kasım 2007; 19:35:20 >

• Pc suiti exit diyerek tamamen kapat her reset attığında teli ac kapa adımları tekrar uygulaman lazım.
  • ellerine sağlık arkadaşım hepside çok açık ve net olmuş...
  • bilgisayardan telefona bağlanamıyorum. com4 erişim engellendi diyor. tel:e250 yardım edersen sevinirim
  • samsung pc stüdyo ile bağlanmayı dene
  • merhaba bazı ounları yuklerken java hatası yasadışı değişken dıye bır uyarı verıyor oyunda yuklenmıyor neden acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakan_36

merhaba bazı ounları yuklerken java hatası yasadışı değişken dıye bır uyarı verıyor oyunda yuklenmıyor neden acaba

oyunlar uyumsuz olabiliyor çalışmayabiliyor
  • teşeur ederım uyumlu olanlarrı nasıl bulacaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakan_36

teşeur ederım uyumlu olanlarrı nasıl bulacaz

nette ara bulursun
  • ya arkadaşlar kız arkadaşımın teline mig33 yüklememiz lazım.. daha doğrusu o yuklicek... waptan direk yükleyebiliriz demi? :)

tel D600

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marikanwap -- 7 Kasım 2007; 15:43:55 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: marikanwap

ya arkadaşlar kız arkadaşımın teline mig33 yüklememiz lazım.. daha doğrusu o yuklicek... waptan direk yükleyebiliriz demi? :)

tel D600

evet yükleyebilirsin gprs ayarlarını yap wap.mig33.com yada wap.getjar.com dan yükleyebilirsin
  • bilgiler icin saolasin faruk bendede d 840 var bu kodu giriyorum *#9998*52824678255#

java etkinlesiyor daha sonra yukledigim oyuna gelip arama tusuna basiyom etkilemiyo
    secnekler deyip goruntule diyorum desteklenmeyen dosya turu diyor javaya da yaptim ayni jad a da yaptim ayni

ne yapmam gerektigi konusunda bilgi verirsen sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: SLCKRCA

bilgiler icin saolasin faruk bendede d 840 var bu kodu giriyorum *#9998*52824678255#

java etkinlesiyor daha sonra yukledigim oyuna gelip arama tusuna basiyom etkilemiyo
    secnekler deyip goruntule diyorum desteklenmeyen dosya turu diyor javaya da yaptim ayni jad a da yaptim ayni

ne yapmam gerektigi konusunda bilgi verirsen sevinirim

İLK SAYFADA DENİLENLERİ SIRASIYLA UYGULA VE UYUMLU OYUNLARI BUL
  • ok saolasin
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.