Şimdi Ara

SAMSUNG JAVA OYUN PROGRAM YÜKLENİŞİ E900/U600/E250/G600/DSERİSİ MODELLER (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
691
Cevap
3
Favori
505.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dediklerini aynen yaptım ama yükleyemedim oyunu...Dediklerini yapınca telefon kapanıyor sonra gene açılıyor..oyun felan yüklendiği yok anlıcan...neden böle oluo yardımcı olursan sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: peaceli

Dediklerini aynen yaptım ama yükleyemedim oyunu...Dediklerini yapınca telefon kapanıyor sonra gene açılıyor..oyun felan yüklendiği yok anlıcan...neden böle oluo yardımcı olursan sevinirim

kesin bir yerde hata yapıyorsun tekrar oku dene olacaktır
  • imzamda e250 ye uyumlu oyunlar var burayada bakabilirsiniz
  • BÜTÜN OYUN YÜKLEME LİNKLERİNİ BU TOPİK ALTINDA TOPLADIM TOPİK KARMAŞALIĞI YAŞANMASIN İSTEDİM BÜTÜN BU KONULARDA USTA VE YARDIM EDECEK ARKADAŞLARIDA TOPİĞE BEKLİYORUM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 12 Haziran 2007; 18:22:36 >
  • ya faruk,

öncelikle şu kodu yazıyorsun *#9998*4678255# ekranda "etkinleştirildi" yazısı çıkacak
    -sonra jar dosyasını jad dosyası ile birlikte telefon hafızasının içinde other files a atıyorsunuz
    -sonra telefon içinde jad dosyasının üstüne gelip arama tuşunun üstündeki dokunmatik tuşa basınca "oyunu yükleyeyimmi diyor" sende e tabi duyorsun
    -tak oyun yüklendi...
    burda dediğin gibi kodu yazdım ve etkinleşti sonra ikinci basamaktaki jar dosyası falan ne demek oluyor?onlar kendimi var telefonda yoksa bizmi yüklüyoruz nerden nereye yüklüyoruz nasıl oluyor anlatırmısınz acaba..
  • quote:

Orjinalden alıntı: aliass

ya faruk,

öncelikle şu kodu yazıyorsun *#9998*4678255# ekranda "etkinleştirildi" yazısı çıkacak
    -sonra jar dosyasını jad dosyası ile birlikte telefon hafızasının içinde other files a atıyorsunuz
    -sonra telefon içinde jad dosyasının üstüne gelip arama tuşunun üstündeki dokunmatik tuşa basınca "oyunu yükleyeyimmi diyor" sende e tabi duyorsun
    -tak oyun yüklendi...
    burda dediğin gibi kodu yazdım ve etkinleşti sonra ikinci basamaktaki jar dosyası falan ne demek oluyor?onlar kendimi var telefonda yoksa bizmi yüklüyoruz nerden nereye yüklüyoruz nasıl oluyor anlatırmısınz acaba..

oyunlarınjar ve jad dosyaları olması gerekiyor

• eline saglik faruk

yau ben yanlislikla e900 un kodunu u600 e girdim lutfen bekleyin dedi sonrada restart etti
    bi sorun olmaz insallah
  • quote:

Orjinalden alıntı: underwater

eline saglik faruk

yau ben yanlislikla e900 un kodunu u600 e girdim lutfen bekleyin dedi sonrada restart etti
    bi sorun olmaz insallah

önemli değil arkaaşım sorun olmaz arkadaşım
  • D900 ün java yükleme menüsünün kodunu bilen var mı?
  • ilk sayfada yazıyor oraya bak
  • @FARUK
    dostum ya bazı oyunlarda jad dosyası yok sadece jar dosyası var onlarıda samsung u600 e yükleyebiliyormuyuz?yükleyebiliyorsak nasıl yüklüyoruz bi açıklama yaparmısın. şimdiden teşekkür ederim dostumm..
  • quote:

@FARUK
    dostum ya bazı oyunlarda jad dosyası yok sadece jar dosyası var onlarıda samsung u600 e yükleyebiliyormuyuz?yükleyebiliyorsak nasıl yüklüyoruz bi açıklama yaparmısın. şimdiden teşekkür ederim dostumm..

arkadaşım o oyunları yükleyemezsin googleden jadmaker diye bir program var o jar dosyası olan oyunları jad a dönüştürüyor ama çoğunlukla dönüşen oyun pek çalışmıyor uyumlu oyunlar bulmaya çalış d 600 d 820 e 900 d 900 oyunlarıda u 600 e olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: onur01

D900 ün java yükleme menüsünün kodunu bilen var mı?
    quote:

Orjinalden alıntı: simivla1443
    ilk sayfada yazıyor oraya bak

ilk sayfaya baktım u600 ve e900 ün java yükleme menüsünün kodu yazıyor.D900 ün java yükleme menüsünün kodunu bilen var mı?
  • quote:

quote:

D900 ün java yükleme menüsünün kodunu bilen var mı?
    quote:

Orjinalden alıntı: simivla1443
    ilk sayfada yazıyor oraya bak

ilk sayfaya baktım u600 ve e900 ün java yükleme menüsünün kodu yazıyor.D900 ün java yükleme menüsünün kodunu bilen var mı?

ilk sayfada var d serisi bütün telefonlara bu kodlarla atılıyor.d 500 d 600 d 900 java yüklemesi aynı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 16 Haziran 2007; 17:51:56 >

• d900i'ye nasil yükleniyor javalar? d900'e olan kod d900i'de bir işe yaramiyor
    faruk buna da bir el atarsan şahane olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: DrynhwyL

d900i'ye nasil yükleniyor javalar? d900'e olan kod d900i'de bir işe yaramiyor

şuanda araştırıyorum en yakın zamanda bulursam sizlerle paylaşacağım
  • sağol dostumda böyle güzel adam gibi çalışan bir oyun bulamadım o birinci sayfada verdiklerinden.başka güzel oyun varmı senin yüklediğin ve çalışan
    quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

quote:

@FARUK

arkadaşım o oyunları yükleyemezsin googleden jadmaker diye bir program var o jar dosyası olan oyunları jad a dönüştürüyor ama çoğunlukla dönüşen oyun pek çalışmıyor uyumlu oyunlar bulmaya çalış d 600 d 820 e 900 d 900 oyunlarıda u 600 e olur

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: DrynhwyL

d900i'ye nasil yükleniyor javalar? d900'e olan kod d900i'de bir işe yaramiyor

şuanda araştırıyorum en yakın zamanda bulursam sizlerle paylaşacağım

cok sagol faruk.. bize büyük bir iyilik yapmiş olursun

• quote:

sağol dostumda böyle güzel adam gibi çalışan bir oyun bulamadım o birinci sayfada verdiklerinden.başka güzel oyun varmı senin yüklediğin ve çalışan
    quote:

quote:

@FARUK

www.getjar.com da ve googleden d 600 java oyun şeklinde aratırsan bir çok oyun bulabilirsin arkadaşım

• Arkadaşlar E200 kullanıyorum E250 için belirtilen yükleme seçeneğini uygulayarak oyun program yükleyebiliyordum fakat ne olduysa yükleme işlemi artık gerçekleşmiyor seri yüklemeyi seçtikten sonra java dünyası açılıyor herhangi bir tuşa bastığımda ekran beyaz olup öylece kalıyor. bazı oyunlar silerek bellekte yer açtım ama aynı sorun devam ediyor. yardımcı olursanız sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.