Şimdi Ara

SAMSUNG JAVA OYUN PROGRAM YÜKLENİŞİ E900/U600/E250/G600/DSERİSİ MODELLER (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
691
Cevap
3
Favori
505.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Diyalog

Arkadaşlar E200 kullanıyorum E250 için belirtilen yükleme seçeneğini uygulayarak oyun program yükleyebiliyordum fakat ne olduysa yükleme işlemi artık gerçekleşmiyor seri yüklemeyi seçtikten sonra java dünyası açılıyor herhangi bir tuşa bastığımda ekran beyaz olup öylece kalıyor. bazı oyunlar silerek bellekte yer açtım ama aynı sorun devam ediyor. yardımcı olursanız sevinirim.

teli aç kapa başka oyunlar dene arkadaşım olur yükleme seçeneği değişmez

• faruk dostum ya verdiğin adreslerden hiçbirinden adam gibi oyun yüklenmiyor illa kontor harcayarakmı oyun yüklüycez nedir bu yaww..
    quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

quote:

Arkadaşlar E200 kullanıyorum E250 için belirtilen yükleme seçeneğini uygulayarak oyun program yükleyebiliyordum fakat ne olduysa yükleme işlemi artık gerçekleşmiyor seri yüklemeyi seçtikten sonra java dünyası açılıyor herhangi bir tuşa bastığımda ekran beyaz olup öylece kalıyor. bazı oyunlar silerek bellekte yer açtım ama aynı sorun devam ediyor. yardımcı olursanız sevinirim.

• quote:

Orjinalden alıntı: aliass

faruk dostum ya verdiğin adreslerden hiçbirinden adam gibi oyun yüklenmiyor illa kontor harcayarakmı oyun yüklüycez nedir bu yaww..
    quote:

quote:

YUKARIDA CVBINI VERMİŞTİM ARKADAŞIM ARAT BULURSUN

• quote:

quote:

Teli açıp kapama işleminide yapıyorum tekrar yükleme yaptığımda seri yüklemeyi seçtiğimde yine kendiliğinden java dünyası açılıyor kırmızı tuşa (arama sonlandırma tuşu) bastığımda ekranda "geçersiz jad tanımlayıcı" diye bir yazı çıkıyor hiç bir şekilde yükleme yapamıyorum.

• d900i e250 deki gibi yükleniyor ben denedim *#528828378# sor OTA typi degistir seril download ile yükle e250 gibi aynisi !
  • ya arkadaşlar bu samsung u600 e pc den video veya klip falan yükleyebiliyormuyuz??eğer yükleyebiliyorsak bir programmı gerekiyor yoksa direk telefonamı atıyoruz??
  • quote:

ya arkadaşlar bu samsung u600 e pc den video veya klip falan yükleyebiliyormuyuz??eğer yükleyebiliyorsak bir programmı gerekiyor yoksa direk telefonamı atıyoruz??

direk at
  • direk atıyorum desteklenmiyen dosya biçimi diyor.cebe atacağımız videoları ilk önce 4gp yemi dönüştürmek gerekiyor??
    quote:

quote:

ya arkadaşlar bu samsung u600 e pc den video veya klip falan yükleyebiliyormuyuz??eğer yükleyebiliyorsak bir programmı gerekiyor yoksa direk telefonamı atıyoruz??

direk at
  • quote:

direk atıyorum desteklenmiyen dosya biçimi diyor.cebe atacağımız videoları ilk önce 4gp yemi dönüştürmek gerekiyor??
    quote:

quote:

direk at

3GP MP4 OLMASI GEREKİYOR

• 3gp mp4 olmayan videoları bu formata çevirmek için bir program falan varmı??
    quote:

quote:

direk atıyorum desteklenmiyen dosya biçimi diyor.cebe atacağımız videoları ilk önce 4gp yemi dönüştürmek gerekiyor??
    quote:

quote:

direk at

3GP MP4 OLMASI GEREKİYOR

• E250DE SERİAL PORTU SEÇTİİMİZ TELEFONA GİRİLEN KOD ÇALIŞMADI
    NAPCAZ?
  • Cep teledonundaki javayi nasil bilgisayara atariz ? veya başka telefona işte bu dağa önemli bence :) d900 den d900i telefona picsel vier atiyoruz mesela? d900i ye bilgisayardan atiyorumda o dedgim olayi bulabilsem d900 den bilgisayara picseli aticam sornada ban aticam acaba telefonun flashini alip hexten okuyabilirmiyiz bazi programlar var resimlri uyuglamri flashtan alip ayirt eden nediyorsunuz?
  • arkadaslar birsi su e 900 oyunlarının sevabına nete yukleye bilrimi site rusca ben anlamadım
  • emeğine saglık FARUKKK
    UFAK BİR SORUM VAR
    bu yöntemle tema da yuklenebiliyormu
    yada tema yuklemenin bir yolu var mı
    yoksa daha bulunamadımı ayda kesinlikle tema yuklenmiyormu samsunglara bilgilendirisen sevinirim teşekkürler
  • Tema bu şekilde yüklenmiyor o cok daha zahmetli flaş kablosu gerekiyor tema için ve cok zor
  • şo ppp bağlamöıyo tele herşeyinide yapıyorum **e250**
  • Pardon ya kusura bakmayın data kablosuyla nasıl yükleme yapıldıgını görmemişim orda elinize sağlık herşy çok güzel anlatım falan zaten tamamen anlaşılır. Teşekkürler tekrardan bu arada istemediğimiz Java'ları nerden sileceğiz? Yardım lütfen!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmet_Gursan -- 20 Temmuz 2007; 11:12:37 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ahmet_Gursan

Pardon ya kusura bakmayın data kablosuyla nasıl yükleme yapıldıgını görmemişim orda elinize sağlık herşy çok güzel anlatım falan zaten tamamen anlaşılır. Teşekkürler tekrardan bu arada istemediğimiz Java'ları nerden sileceğiz? Yardım lütfen!

oyunlardan silebilirsin
  • arkadaslar, sahip oldugum Samsung E890 model telefona hem mig33 hem de opera yukledim ancak 2si de baglanti hatasi veriyor... birisi tam ayarlari yazabilirse memnun olurum... tesekkurlerrr
  • quote:

Orjinalden alıntı: intimidator

arkadaslar, sahip oldugum Samsung E890 model telefona hem mig33 hem de opera yukledim ancak 2si de baglanti hatasi veriyor... birisi tam ayarlari yazabilirse memnun olurum... tesekkurlerrr

ayarler imzamda mig 33 adlı imzamda her ikisinide aynı

ayarlarla kullanabilirsin
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.