Şimdi Ara

SAMSUNG JAVA OYUN PROGRAM YÜKLENİŞİ E900/U600/E250/G600/DSERİSİ MODELLER (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
691
Cevap
3
Favori
505.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bir tane oyun bulamadim bu nasil is yahu
  • http://www.mobilerated.com/samsung-sgh-g800-games.html

ben bir oyun sitesi buldum rar yada jad dosyalarini cihaza tasiyorum acmiyor nedendir arkadaslar
  • Arkadaşlar O ilk baştaki kodu nereye girioruz girdikten sonra hnagi tuşa basıoruz benim telefon d900i
  • YAW BENDE SADECE SOCTİCK TE COM03 WAR BENİM TELEFONUN COM05 YARDIM EDİN YAW
  • ben bir şey soracağım şimdi samsung e250 var bende data veri kablosu alıp bilgisayara bağlayınca telefona oyunun .jar ver .jad dosyalarını atınca tamam mı oluyor ondan sonra kurup oynayabilirmiyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

quote:

Orjinalden alıntı: a_n_u_b_i_s1_2_3

ben bi şey sormak istiyorum şimdi bilgisayara bağlanma kablosu alacağım e250 nin ben bilgisayardandirek o kablo aracılığıylar oyun atabilirmiyim

usb ile atabilirsin ilk sayfada anlatılanları uygulayarak atacaksın

abi ilk sayfada sadece bluetooth ile nasıl atılır o gözüküyor benim bil. lap top değil bluetoot yok data veri kablosu alacağım onun ile nasıl atabilirim bana çok detaylı bir şekilde anlatırsanız ben ve bir çok kişi çok rahat edecek

• quote:

Orjinalden alıntı: extense

arkadaslar g800 icin oyun linki verebilirmisiniz tesekkurler

d 600 d 900 e 900 u 600 için oyunların hepsi
    g 800 e olur bu şekilde ararsan çok oyun bulabilirsin

quote:

umudumsun Tarih 2 Şubat 2008; 17:27:32
    faruk anladığım kadarıyla en tecrıbeli sensin..

ben u700 aldım içinde bi tane oyun olmaz mı kardeşim..

ilk sayfada anlatmışsın da baya bilenler için onlar..şimdi ben usb kablosunu taksam,netten bi oyunu telefona aktarsam çalışmaz mı? kod falan diyorsunz anlamıyorum ben hiçbişey?

ne yapıcam ben

ilk sayfadaki kodlarla atacaksın uygun oyunları bulup dediğim şekilde yükleme yapacaksın başka yolu yok malesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 2 Şubat 2008; 23:16:17 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

quote:

ben bi şey sormak istiyorum şimdi bilgisayara bağlanma kablosu alacağım e250 nin ben bilgisayardandirek o kablo aracılığıylar oyun atabilirmiyim

usb ile atabilirsin ilk sayfada anlatılanları uygulayarak atacaksın

abi ilk sayfada sadece bluetooth ile nasıl atılır o gözüküyor benim bil. lap top değil bluetoot yok data veri kablosu alacağım onun ile nasıl atabilirim bana çok detaylı bir şekilde anlatırsanız ben ve bir çok kişi çok rahat edecek

usb kablosu ala ilk sayfada anlatılanla aynı daha işleme başlamadan bu kadar soru sorulurmu

• Yaw ben bluetothtan dier aygıtı connect yaptığım zmn numara çevirme yeri gelior
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bywarl0rd

YAW BENDE SADECE SOCTİCK TE COM03 WAR BENİM TELEFONUN COM05 YARDIM EDİN YAW

arkadaşım telefonunu bilgisayar görüyormu bunu öğrenmenin yolu samsung pc süiti kullanmak pc süit teli görüyorsa exit deyip pc süti tamamen kapatacaksın sonra softkickten bağlantı comu gözükecektir
  • yaaa g800 ün yükleme kısımlarını resimli anlatabilirmisiniz benim bitpim de file system yok nedenini bilmiyorum bi yardı ltf...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mutamet

yaaa g800 ün yükleme kısımlarını resimli anlatabilirmisiniz benim bitpim de file system yok nedenini bilmiyorum bi yardı ltf...

önce bitpimde yukarıda view kısmına tıkla, açılan pencerede file system kısmını tıkla ana menüde sol alt kısma file system yazısı gelecek.. onada tıklayınca mavi renkli klasik dosya işaretini göreceksin.. ordan sonrası anlatılan gibi..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ejder1377

önce bitpimde yukarıda view kısmına tıkla, açılan pencerede file system kısmını tıkla ana menüde sol alt kısma file system yazısı gelecek.. onada tıklayınca mavi renkli klasik dosya işaretini göreceksin.. ordan sonrası anlatılan gibi..

saolasın kardeş allah razı olsun...kimileri konuyu koyuyo sonra daha hiç ilgilenmio ama siz hep ilgileniosunuz allah ne muradınız varsa versin...
  • faruk bey, u700 için soruyorum,

ilk baştaki herşeyi yaptık diyelim, diyorsun ya elimizde ne var ne yok yukleyelim..yani bigisayara önceden oyun mu yuklemek lazım.. mesela bilgisayarda kayıtlı kendi oyunları var mayın tarlası vsç onları alabilir miyiz?

oyun yuklemek lazımsa guvenli oyunlar indirebileceğim bi link lütfen..
  • quote:

Orjinalden alıntı: umudumsun

faruk bey, u700 için soruyorum,

ilk baştaki herşeyi yaptık diyelim, diyorsun ya elimizde ne var ne yok yukleyelim..yani bigisayara önceden oyun mu yuklemek lazım.. mesela bilgisayarda kayıtlı kendi oyunları var mayın tarlası vsç onları alabilir miyiz?

oyun yuklemek lazımsa guvenli oyunlar indirebileceğim bi link lütfen..

bilgisayardaki oyunlar olmaz arkadaşım

240*320 bütün oyunlar olur imzamda mevcut arkadaşım imzama tıkla uygun oyunlar orada
  • ilk sayfada verdiğin rusça site linki mi?

direk oyunları göremiyorum rusça da bilmiyorum nereye tıklamam lazım?

bir de bu oyunları önce pc ye mi kurucaz sonra cebe atıcaz?

bir de bitpim in verdiğin linkte bitpim 1.0.5 setup. exe yi indirdim doğru mu?
  • Faruk bey siz o siteden nasıl oyun yuklenir onu da resimle anlatsanız anca anlarız yaw
  • faruk bey, u700 için

1. Bu kodu girmelisiniz: *#0523#
    demişsiniz,

bu kodu girdiğimde şu yazı çıkıyo

Press Back Key or # key TMCommand:1120 ve onayla tuşu var sadece onayla deyince de bişey olmuyor neden?
  • quote:

Orjinalden alıntı: umudumsun

Faruk bey siz o siteden nasıl oyun yuklenir onu da resimle anlatsanız anca anlarız yaw

biraz incelersen yüklersin arkadaşım
  • usb yi qualcomdan nasıl tanıtıcaz?telefonun yanında verilen cd yi bi yerde kullanıcaz mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umudumsun -- 3 Şubat 2008; 18:47:30 >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.