Şimdi Ara

SAMSUNG JAVA OYUN PROGRAM YÜKLENİŞİ E900/U600/E250/G600/DSERİSİ MODELLER (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
691
Cevap
3
Favori
505.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: tazmannia

ya bende d900i var soledıklerınızın hepsını yaptım program atmaya calıstıgımda yukleme hatası dıyor
    denedıgım programlar
    opera,ebuddy,cepsozluk,mig33
    Hic biride olmadı Yardımcı Olursanız Sevınırım

Denilenleri eksiksiz yaparsan yükleme gerçekleşir ilk sayfayı iyice incelemeni tavsiye ederim.
  • quote:

1. a) Java oyununu telefonunuza USB kablo aracılığı ile kuracaksınız telefonunuzda #*5737425# yazıp Java serisi menüsüne girin ve sırasıyla PPP UP ve ardından da USB yi seçin.

Bunu yaptım ama yanlışlıkla çıkış tuşuna bastım ve dolayısıyla bu adımı tekrar yapmak istedim ve USB'yi seçtiğim anda telefon reset attı ve açtığımda artık bilgisayar telefonu tanımamaya başladı :( USB kablosu takılı şarj oluyor fakat kabloyu taktığımda ya da çıkarttığımda bilgisayarda ne ses oluyor ne birşey. PC Suite baktığımda bağlı gözükmüyor. Telefon ayalarından USB ayarını Depolama birimi olarak seçtiğimde tanıyor ama :S Bunu nasıl düzeltebilirim bilen var mı?

Telefonum E890.
  • quote:

Orjinalden alıntı: K3K3K

quote:

1. a) Java oyununu telefonunuza USB kablo aracılığı ile kuracaksınız telefonunuzda #*5737425# yazıp Java serisi menüsüne girin ve sırasıyla PPP UP ve ardından da USB yi seçin.

Bunu yaptım ama yanlışlıkla çıkış tuşuna bastım ve dolayısıyla bu adımı tekrar yapmak istedim ve USB'yi seçtiğim anda telefon reset attı ve açtığımda artık bilgisayar telefonu tanımamaya başladı :( USB kablosu takılı şarj oluyor fakat kabloyu taktığımda ya da çıkarttığımda bilgisayarda ne ses oluyor ne birşey. PC Suite baktığımda bağlı gözükmüyor. Telefon ayalarından USB ayarını Depolama birimi olarak seçtiğimde tanıyor ama :S Bunu nasıl düzeltebilirim bilen var mı?

Telefonum E890.

Driverlerı yeniden kur tekrar baştan dene.

• Ya farukk aga sitedeki link kaybolmuş... Get jar sitesindeki oyunlar çok dandik... Yokmu şöle güzel oyunlar yaw? E950 var bende... E900 oyunları oluyormuş galiba... Oyun bulamıyorum birisi yardım etsin...
  • Imzamdaki d 600 u 600 e 900 bütün oyunlar olur kontrol et verdiğim siteye üye olman lazım googleden aratırsan dedigim modeller icin bir cok oyun bulabilirsin
  • aga dalga mı geçiyorsun? imzana tıklayınca yine bu konu açılıyor....
  • quote:

Orjinalden alıntı: tkasarci

aga dalga mı geçiyorsun? imzana tıklayınca yine bu konu açılıyor....

arkadaşım okonudaki siteye üye olacaksın üye olusununuda anlattım bütün oyunları o imzamdaki siteden bulabilirsin yanlız üyelik istiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

quote:

Orjinalden alıntı: tkasarci

aga dalga mı geçiyorsun? imzana tıklayınca yine bu konu açılıyor....

arkadaşım okonudaki siteye üye olacaksın üye olusununuda anlattım bütün oyunları o imzamdaki siteden bulabilirsin yanlız üyelik istiyor

Aga üye oldum zaten.. Ama verdiğin linke yani smasung pro sitesinin linkine tıklayınca link bulunmadı diyor... Aynı şeyleri yazmıştım yukarda...

• çok saol kanka işime yaradı
  • saol ya ne zaandan beri e250 ye oyun atmaya uraşıyodum
  • SAOLASIN ABİ DE BİR SORUM OLACAK AŞŞA YUKARI 1 SAAT URAŞTIM OLMADI YA ŞU KISMI KARIŞTIRIYORUM BU ARADA G800 İÇİN

7-phone type kutucuğunda [Other CDMA phone] seçiyoruz..
    com port kutucuğuna ise browseyi tıklıyarak çıkan ekranda ( 2 kısımlı ekran çıkacak alt ve üst olarak altta thiz port is available yazar ve descriptionda portun ismi yazılıdır bende interface 3197 (COM8) diye gözüküyor.. ) altta description da okuduğumuz porttu üst menüde bularak tıklıyoruz ve en alttan ok diyerek çıkıyoruz.. tekrar ok diyerek setting menüsünden bitpim ana menüsüne dönüyoruz..

BURDA TAKILDIM Bİ YARDIMCI OLURSAN SEVİNİRİM AYRINTILI Bİ ŞEKİLDE ANLATMAN MÜMKÜNMÜ ACABA BU TELEFONUN OYUN DERD GERDİ BENİ
  • quote:

Orjinalden alıntı: batonsi

SAOLASIN ABİ DE BİR SORUM OLACAK AŞŞA YUKARI 1 SAAT URAŞTIM OLMADI YA ŞU KISMI KARIŞTIRIYORUM BU ARADA G800 İÇİN

7-phone type kutucuğunda [Other CDMA phone] seçiyoruz..
    com port kutucuğuna ise browseyi tıklıyarak çıkan ekranda ( 2 kısımlı ekran çıkacak alt ve üst olarak altta thiz port is available yazar ve descriptionda portun ismi yazılıdır bende interface 3197 (COM8) diye gözüküyor.. ) altta description da okuduğumuz porttu üst menüde bularak tıklıyoruz ve en alttan ok diyerek çıkıyoruz.. tekrar ok diyerek setting menüsünden bitpim ana menüsüne dönüyoruz..

BURDA TAKILDIM Bİ YARDIMCI OLURSAN SEVİNİRİM AYRINTILI Bİ ŞEKİLDE ANLATMAN MÜMKÜNMÜ ACABA BU TELEFONUN OYUN DERD GERDİ BENİ

burası aşağıda resimdeki gibi... description kısmında yazan portu üstte seçip okeyle.. teflonun içini göremezsen refresh yapıp çıkan portu yukarıda tıkla.. zaten toplam 2-3 değişik port var.. ama aşağıda resimdeki port doğru port sendede çıkması gerek..

SAMSUNG JAVA OYUN PROGRAM YÜKLENİŞİ E900/U600/E250/G600/DSERİSİ MODELLER

• arkadaslar tamam yeter ARTIK ANLADIN NASIL YUKLENECEGINI

ARTIK OYUN PROGRAM VS SEYLER ATIN BU MODELLERE UYAN

VERMISSINIZ SAMSUNG UN YABANCI BI STESINI HIC BISEY YOK BUNLAR HAKKINDA KONUSUN ARTIK
  • ben bi şey sormak istiyorum şimdi bilgisayara bağlanma kablosu alacağım e250 nin ben bilgisayardandirek o kablo aracılığıylar oyun atabilirmiyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: a_n_u_b_i_s1_2_3

ben bi şey sormak istiyorum şimdi bilgisayara bağlanma kablosu alacağım e250 nin ben bilgisayardandirek o kablo aracılığıylar oyun atabilirmiyim

usb ile atabilirsin ilk sayfada anlatılanları uygulayarak atacaksın
  • abi ben bu rusca sitede e900 için bi oyun fln bulamadım üye oldum ama yok göremedim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enreka_tr -- 1 Şubat 2008; 1:03:01 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: enreka_tr

abi ben bu rusca sitede e900 için bi oyun fln bulamadım üye oldum ama yok göremedim..

biraz araştır bulursun rusca sitede media başlığının altında java konusu var orada
  • arkadaslar g800 icin oyun linki verebilirmisiniz tesekkurler
  • faruk anladığım kadarıyla en tecrıbeli sensin..

ben u700 aldım içinde bi tane oyun olmaz mı kardeşim..

ilk sayfada anlatmışsın da baya bilenler için onlar..şimdi ben usb kablosunu taksam,netten bi oyunu telefona aktarsam çalışmaz mı? kod falan diyorsunz anlamıyorum ben hiçbişey?

ne yapıcam ben
  • kardeşim ben g800 e yüklemeye calışıyorumda benim bitpim mimde burda yazılan gibi file system die bişe yok bi yardımcı olursan sevinirim bu arada allah senden razı olsun ...

8-ana menüde solda bulunan seçeneklerden [file system] i tıklıyoruz.. ekrana gelen mavi renkli dosyaya yada yanındaki + kutucuğuna tıklıyoruz .. retrieving yazacak ve teflondaki tüm dosyaları bulacaktır..bekliyoruz..
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.