Şimdi Ara

SAMSUNG JAVA OYUN PROGRAM YÜKLENİŞİ E900/U600/E250/G600/DSERİSİ MODELLER (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
691
Cevap
3
Favori
505.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefon reset atıyor arada bi sorun olmaz işallah paylaşım için saol
  • quote:

Orjinalden alıntı: Onnue

Telefon reset atıyor arada bi sorun olmaz işallah paylaşım için saol

oyun yükleme ADIMALRINDA bazen ekısiklik yapıyorsundur onun için reset atar sorun olmaz

önemli değil
  • Teşekkürler farukkk arkadaşım bilgiler için
  • >bu işlemden sonra telefonda #*5737425# kodunu yazıp açılan menüden bluetooth seçeneğine bir kez tıklayıp serial download (seri yükleme)
    seçeneği üzerine gelin ama hemen tıklamayın...biraz bekleyin ... 3-4 sn kadarcık ...

bu adıma kadar geldim tamamen doğru geldiğime emin gibiyim. tıkladığım anda res atıor telefon :S kafayı yemek üzereyim pff olmuor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fcn -- 27 Aralık 2007; 21:52:42 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: fcn

>bu işlemden sonra telefonda #*5737425# kodunu yazıp açılan menüden bluetooth seçeneğine bir kez tıklayıp serial download (seri yükleme)
    seçeneği üzerine gelin ama hemen tıklamayın...biraz bekleyin ... 3-4 sn kadarcık ...

bu adıma kadar geldim tamamen doğru geldiğime emin gibiyim. tıkladığım anda res atıor telefon :S kafayı yemek üzereyim pff olmuor

blutut bazen kopabiliyor usb kablo ile daha kolay blutut uğraştırır denemen lazım birçok kez

blututda bağlantı sorunu olabiliyor

• #*536963#

Bu kod e200 de yaramıyor
  • İlk sayfadali L760 için olan driver sayfasına girilmiyor kardeş başka bir link verirseb sevinirim. Teşekkürler
  • arkadasım u 600 enasıl tema uygularım.bide oyunları usb ilemi yuklucez sımdıden sao9l
  • quote:

Orjinalden alıntı: the_end19

arkadasım u 600 enasıl tema uygularım.bide oyunları usb ilemi yuklucez sımdıden sao9l

u 600 e teme yüklenmiyor malesef oyunları usb ile ilk sayfada anlattım
  • lütfen biri banada yardım etsin bende samsung d900 kullanıyorum ama ne oyun nede program yükleyebiliyorum lütfen lütfen biri bana yardım etsin has_sohbet@hotmail.com burdan ulasırsanız sevinirim dua ederim ne olurrrrrr:(
  • quote:

Orjinalden alıntı: tozlo

lütfen biri banada yardım etsin bende samsung d900 kullanıyorum ama ne oyun nede program yükleyebiliyorum lütfen lütfen biri bana yardım etsin has_sohbet@hotmail.com burdan ulasırsanız sevinirim dua ederim ne olurrrrrr:(

Üst konuda oyun ve program yüklenisi anlattim o konuyu incele sırasıyla yap oyun ve program yüklersin.
  • d900 öncdeden yukluyordum.
    formattan sonra tekrar kurdum softick'i.
    softick bağlanamiyo telefona.
    Error access denied com3 hatası veriyor?
    Ne yapabiliriz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: slicer1

d900 öncdeden yukluyordum.
    formattan sonra tekrar kurdum softick'i.
    softick bağlanamiyo telefona.
    Error access denied com3 hatası veriyor?
    Ne yapabiliriz?

ilk baş sayfadakileri pc süti dene tel bilgisayarı görüp görmediğini kontrol et
  • Arkadaşlar konunun dışında olacak ama cok acil bi sorum var.
    Samsung x670 almayı düşünüyorum acaba içine arapça dil desteği yüklenebilirmi yada varmı?
    örneğin arapca gelen mesajları deforme olmadan okuyabilirmiyim?
  • SaOL Kardeşim ... GerÇeKTeNde Oldu TNX...
  • quote:

Orjinalden alıntı: TRK_1925

SaOL Kardeşim ... GerÇeKTeNde Oldu TNX...

önemli değil arkadaşım
  • çok teşekkürler dostum biraz uğraşla 5 dk lık iş
  • Yaw bütün samsung bölümüne baktım ama samsung E950 içinoyun bulamadım. Yukarıdaki verilen kodlar benim telefonumda olmuyor. Ne yapmam lazım???
  • L760 kullanıcısıyım. İlk sayfada anlatılan oyun yükleme talimatını harfiyen yerine getirdim. Programları yükledim, ancak telefonda bir türlü açamadım. "Desteklenmeyen dosya tipi" uyarısı ile karşılaıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.
  • ya bende d900i var soledıklerınızın hepsını yaptım program atmaya calıstıgımda yukleme hatası dıyor
    denedıgım programlar
    opera,ebuddy,cepsozluk,mig33
    Hic biride olmadı Yardımcı Olursanız Sevınırım
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.