Şimdi Ara

SAMSUNG JAVA OYUN PROGRAM YÜKLENİŞİ E900/U600/E250/G600/DSERİSİ MODELLER (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
691
Cevap
3
Favori
505.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yanlız kardeş bu uploader jar uzantılı dosyaları bulmuor onları nasıl yükliycez öff
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bywarl0rd

yanlız kardeş bu uploader jar uzantılı dosyaları bulmuor onları nasıl yükliycez öff

O ZATEN JARI GÖRMEZKİ JADI GÖRÜR YÜKLEYECEĞİN OYUNUN HEM JARI HEMDE JADI OLMASI GEREKİYOR YANİ
  • Arkadaşlar Ben oyunları yükledim ama çoq küçük gözüküor nasıl düzeltioz d900i
  • sanırm bazı oyunlar küçük ekran banada d900i için büyük ekranlı oyunlar verebilirmisin

• quote:

Orjinalden alıntı: Bywarl0rd

sanırm bazı oyunlar küçük ekran banada d900i için büyük ekranlı oyunlar verebilirmisin

Bywarl0rd

yukarıda vermiş olduğum 518 tane oyun içerisinde hem küçük hem büyük ekranlı oyun var.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: yemre01

arkadaşlar sizler için internet üzerinden oynanmayan yani bedava java oyunlar daha önce verildiyse özür .....

518 tane oyun

• bütün marka samsunglara uygun oyunlar imzamda
  • Teşekkürler..
  • teşekkürlerrrr
  • quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

bütün marka samsunglara uygun oyunlar imzamda

farukkk abi samsung zaten marka bütün modellere uygun samsung deseydin daha doğru olurdu
  • quote:

Orjinalden alıntı: yemre01

quote:

bütün marka samsunglara uygun oyunlar imzamda

farukkk abi samsung zaten marka bütün modellere uygun samsung deseydin daha doğru olurdu

evet bazen dil sürşmeler pardon klavye sürşmeler yaşanabiliyor

• nihayet oyun yukleyebildim elinize sağlık..

yanlız oyunları acarken size bilgi gönderilecek ,ücretli olabilir devam etmek istiyor musunuz diye bi soru ve iki secenek var..bu oyunlar ücretli olabilir mi?

oyunlara baslarken ekranda E harfi aktifleşiyor ne demek bu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: umudumsun

nihayet oyun yukleyebildim elinize sağlık..

yanlız oyunları acarken size bilgi gönderilecek ,ücretli olabilir devam etmek istiyor musunuz diye bi soru ve iki secenek var..bu oyunlar ücretli olabilir mi?

rica ederim arkadaşım

evet o oyunlar ücretli imzamda uygun ücretsiz oyunlar var inceleyebilirsin ekran boyutuna göre oyunları indir
  • Selam ben hafıza kartı yoluyla java oyununu E950ime yollıyacağım.Ancak Pc ye indirdiğim oyun winrar dosyası olarak gözüküyor.Bu dosyayı direk atarsam tele çalışırmı?
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: umudumsun

nihayet oyun yukleyebildim elinize sağlık..

rica ederim arkadaşım

evet o oyunlar ücretli imzamda uygun ücretsiz oyunlar var inceleyebilirsin ekran boyutuna göre oyunları indir

zaten imzandan girdiiğim sitedeki oyunlar orada free yazıyor ama yukleyınce nete balanıyor galiba..

bi de dün yuklediğim oyunu bugun oynamıyor neden yaa

• şimdi yeniden oyun kurmak için bitpimi açtım games klasöru yok olmuşş yardım lutfennnnnnnnnnnn
  • ya bu pc süit dediğiniz nedir??
  • Faruk kardeş ben bu E-250'ye oyun yükleme işini beceremedim bir türlü.Anlattığın her şeyi yapıyorum.Tam seri yüklemeye geçiyor tlf reset atıyor.Java dünyasına gidiyorum yükleme yapmamış.Bunun çözümü nedir?Nerede hata yapıyorum?Şimdi diyeceksin söylediklerimde eksik bişeyler yapmışsındır;ama inanki 20 defa aynısını deneyerek yaptım harfi harfine yaptım kardeşim.Acaba tlf ayarlarında mı eksiklik var?Yükleyenler var.Ben niye yükleyince tlf açılıp kapanıyor anlamadım.Faruk kardeş ve anlayan arkadaşlara duyurulur bi yardım ya Cannonball oynamaktan gına geldi.Lütfen yardım.
  • d880 e nasıl yükleniyo hangi kodlar ben bir türlü yapamadım bilgisi olan var mı acaba? şimdiden ilginiz için çok teşekkür ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: merttt35

Selam ben hafıza kartı yoluyla java oyununu E950ime yollıyacağım.Ancak Pc ye indirdiğim oyun winrar dosyası olarak gözüküyor.Bu dosyayı direk atarsam tele çalışırmı?

çalışmaz win rarı açacaksın jar ve jadı atacaksın oyun dosyaları
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.