farukkk abi samsung zaten marka bütün modellere uygun samsung deseydin daha doğru olurdu
quote:
Orjinalden alıntı: yemre01
quote:
Orjinalden alıntı: farukkk
bütün marka samsunglara uygun oyunlar imzamda
farukkk abi samsung zaten marka bütün modellere uygun samsung deseydin daha doğru olurdu
evet bazen dil sürşmeler pardon klavye sürşmeler yaşanabiliyor
nihayet oyun yukleyebildim elinize sağlık..
yanlız oyunları acarken size bilgi gönderilecek ,ücretli olabilir devam etmek istiyor musunuz diye bi soru ve iki secenek var..bu oyunlar ücretli olabilir mi?
oyunlara baslarken ekranda E harfi aktifleşiyor ne demek bu?
quote:
Orjinalden alıntı: umudumsun
yanlız oyunları acarken size bilgi gönderilecek ,ücretli olabilir devam etmek istiyor musunuz diye bi soru ve iki secenek var..bu oyunlar ücretli olabilir mi?
rica ederim arkadaşım
evet o oyunlar ücretli imzamda uygun ücretsiz oyunlar var inceleyebilirsin ekran boyutuna göre oyunları indir
Selam ben hafıza kartı yoluyla java oyununu E950ime yollıyacağım.Ancak Pc ye indirdiğim oyun winrar dosyası olarak gözüküyor.Bu dosyayı direk atarsam tele çalışırmı?
quote:
Orjinalden alıntı: farukkk
quote:
Orjinalden alıntı: umudumsun
rica ederim arkadaşım
evet o oyunlar ücretli imzamda uygun ücretsiz oyunlar var inceleyebilirsin ekran boyutuna göre oyunları indir
zaten imzandan girdiiğim sitedeki oyunlar orada free yazıyor ama yukleyınce nete balanıyor galiba..
bi de dün yuklediğim oyunu bugun oynamıyor neden yaa
şimdi yeniden oyun kurmak için bitpimi açtım games klasöru yok olmuşş yardım lutfennnnnnnnnnnn
ya bu pc süit dediğiniz nedir??
Faruk kardeş ben bu E-250'ye oyun yükleme işini beceremedim bir türlü.Anlattığın her şeyi yapıyorum.Tam seri yüklemeye geçiyor tlf reset atıyor.Java dünyasına gidiyorum yükleme yapmamış.Bunun çözümü nedir?Nerede hata yapıyorum?Şimdi diyeceksin söylediklerimde eksik bişeyler yapmışsındır;ama inanki 20 defa aynısını deneyerek yaptım harfi harfine yaptım kardeşim.Acaba tlf ayarlarında mı eksiklik var?Yükleyenler var.Ben niye yükleyince tlf açılıp kapanıyor anlamadım.Faruk kardeş ve anlayan arkadaşlara duyurulur bi yardım ya Cannonball oynamaktan gına geldi.Lütfen yardım.
d880 e nasıl yükleniyo hangi kodlar ben bir türlü yapamadım bilgisi olan var mı acaba? şimdiden ilginiz için çok teşekkür ederim.
quote:
Orjinalden alıntı: merttt35
Selam ben hafıza kartı yoluyla java oyununu E950ime yollıyacağım.Ancak Pc ye indirdiğim oyun winrar dosyası olarak gözüküyor.Bu dosyayı direk atarsam tele çalışırmı?
çalışmaz win rarı açacaksın jar ve jadı atacaksın oyun dosyaları