Şimdi Ara

SAMSUNG JAVA OYUN PROGRAM YÜKLENİŞİ E900/U600/E250/G600/DSERİSİ MODELLER (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
691
Cevap
3
Favori
505.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: farukkk

osmanak
    Yüzbaşı

blutut ile bağlanmak biraz zor oluyor bilgisayarın teline bağlandığını anlayabilmek için samsung pc süiti kullanabilirsin oyun yüklerken pc süiti tamamen kapat öyle yüklemeya başla usb kablo yükleme ve bağlantı açısından daha basit

usb kabloyla denedim aynısı oluyor...
    dikkatimi şu çekti acaba ondan mı kaynaklanıyor..
    "telefondan *#52828378# kodunu girin ve Serial Test seçeniği ordaki menülerdende PPP UP Menüsüne Gelin Ordan BlueTooth "
    kısmında *#52828378# yazdıktan sonra "interface" kısmı çıkmadan "serial test "kısmına geçiyor.. bundan olabilir ise çözüm ne?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmanak -- 19 Kasım 2007; 11:57:18 >

• telefonun versiyonundan olabilirmi?
  • e 250 yenilerinde değişik versiyon var bazı kodlar uyuşmuyor versiyondan olabilir e 250 ye oyun yükleme anlattığım gibi

eksiksiz uygula
  • bluetooth programını nerden bulcaz
  • şu d500e bioyun yükleyemedim ya bunalıma girdim harbiden
  • . b) Bluetooth kullanıcısı iseniz telefonunuzda #*5737425# yazıp Java serisi menüsüne girin ve sırasıyla PPP UP ve ardından da Bluetooth seçeneğini seçin.

bunu yaptığım anda telefon reset atıyo
  • Peset atmasının sebebi Bir yerde hata yapiyorsun.denilenleri adım adım uygula yükleme yapar.blutut biraz uğraştırıçı usb ile daha basit.
  • soffistick programına nasıl yeni port açıcaz görmüyo?_
  • quote:

Orjinalden alıntı: tusunami88

soffistick programına nasıl yeni port açıcaz görmüyo?_

BİLGİSAYARIN TELİ GÖRÜP GÖRMEDİĞNİ SAMSUNG PC SÜİT İLE ANLAYABİLİRSİN.

OYUN YÜKLERKEN PC SÜİTİ TAMAMEN KAPAT ÖYLE YÜKLE OZAMAN soffistick BAĞLANTISI YAPABİLİRSİN
  • farukkk G600 kodlarını bi araştır yaw lütfen oyun yüklemek için bi çözüm bul şuna
  • quote:

Orjinalden alıntı: BurningMydReams

farukkk G600 kodlarını bi araştır yaw lütfen oyun yüklemek için bi çözüm bul şuna

SAMSUNG G600 JAVA YÜKLEME

Merhaba arkadaşlar..Bildiğimiz üzere Samsunglarda oyun yüklemek bir dert..Extra programlar ve bir sürü kodlar girmek gerekiyor..Samsung bu durumu G600 modeli ile çözmüş durumda..Artık kod girmeye gerek kalmadı..Bir müjde size..

Samsung G600 e java yüklemek için telefonu usb veya bt ile bilgisayara bağlayın..Oyunun jar ve jad dosyalarını telefon hafızasındaki Others klasörüne atın..Others klasörünü açın ve jad dosyası üzerine gelin..Seçenekler menüsünden yükle yi seçin..Oyun java dünyası bölümüne hemen yüklenecektir..Daha sonra Others klasöründeki dosyaları silebilirsiniz..Bu kadar....

İyi oyunlar..

• farukk kardeş.ben d-820 kullanıcısıyım.başka bi forumda okudum.softpick programı olmadan sadece upload programı ilede bluetoothla java yükleniyormuş.ben deniycem ama cep telefonuma yada blg.me bi zararı olurmu.şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geylanicevik -- 16 Aralık 2007; 18:33:25 >
  • Arkadaşım bir sorun olmaz en fazla oyun yükleyemezsin.telefona zararı olmaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

quote:

Orjinalden alıntı: BurningMydReams

farukkk G600 kodlarını bi araştır yaw lütfen oyun yüklemek için bi çözüm bul şuna

SAMSUNG G600 JAVA YÜKLEME

Merhaba arkadaşlar..Bildiğimiz üzere Samsunglarda oyun yüklemek bir dert..Extra programlar ve bir sürü kodlar girmek gerekiyor..Samsung bu durumu G600 modeli ile çözmüş durumda..Artık kod girmeye gerek kalmadı..Bir müjde size..

Samsung G600 e java yüklemek için telefonu usb veya bt ile bilgisayara bağlayın..Oyunun jar ve jad dosyalarını telefon hafızasındaki Others klasörüne atın..Others klasörünü açın ve jad dosyası üzerine gelin..Seçenekler menüsünden yükle yi seçin..Oyun java dünyası bölümüne hemen yüklenecektir..Daha sonra Others klasöründeki dosyaları silebilirsiniz..Bu kadar....

İyi oyunlar..

Lg K 300 dekinin aynısı olmuşda lg'de hem jar hem jad dosyalarını yüklemeye gerek yoktu.,ama Samsung bunu çok daha önce halletmeliydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cidali -- 18 Aralık 2007; 13:56:59 >

• faruk kardeş peki şu waptan indirmeyede bi değinsen. bugün wap aracılığıyla indireyim dedim uğraşırken 108 kontörüm gitmiş ama hiç birşey yükleyemedim. cepten birçok wap adresi girdim, girdiğim sitelerden oyunları buluyorum samsung uyumlu olanları indireyim diyorum hep hata veriyor ''dosya boyutu çok büyükmüş'' java belleğim 4.5-5 mb kadar müsait nasıl oluyorda 100 kb lık oyunlara dosya boyutu büyük diyor anlamadım. nokia varken bağlanıyordum neyi istesem sorunsuzca indiriyordum, bunda yok ne yapacağımı şaşırdım. kimi sitede oyun tek veriliyo işte .jad uzantılı, kiminde çift gösteriyor biri .jad diğeri .jar diye bunların biri 100 kb veya fazla iken diğer uzantısı 1veya 2 kb gösteriyor. ama ne ettiysem indiremedim ya hata veriyor ya telefon reset atıyor, waptan neden inmiyor? bir ayarımı var, şifresimi var kodumu var anlayamadım gitti! ayrıca .waw uzantılı sesleride tanımlanamıyor. bir yardım edin şunu halledeyim, eğer halledemezsem geri satmayı düşünüyorum. şimdiden teşekkür ederim.

• TÜM ARKADAŞLARIN KURBAN BAYRAMLARINI TEBRİK EDİYORUM
  • quote:

Orjinalden alıntı: hannover

faruk kardeş peki şu waptan indirmeyede bi değinsen. bugün wap aracılığıyla indireyim dedim uğraşırken 108 kontörüm gitmiş ama hiç birşey yükleyemedim. cepten birçok wap adresi girdim, girdiğim sitelerden oyunları buluyorum samsung uyumlu olanları indireyim diyorum hep hata veriyor ''dosya boyutu çok büyükmüş'' java belleğim 4.5-5 mb kadar müsait nasıl oluyorda 100 kb lık oyunlara dosya boyutu büyük diyor anlamadım. nokia varken bağlanıyordum neyi istesem sorunsuzca indiriyordum, bunda yok ne yapacağımı şaşırdım. kimi sitede oyun tek veriliyo işte .jad uzantılı, kiminde çift gösteriyor biri .jad diğeri .jar diye bunların biri 100 kb veya fazla iken diğer uzantısı 1veya 2 kb gösteriyor. ama ne ettiysem indiremedim ya hata veriyor ya telefon reset atıyor, waptan neden inmiyor? bir ayarımı var, şifresimi var kodumu var anlayamadım gitti! ayrıca .waw uzantılı sesleride tanımlanamıyor. bir yardım edin şunu halledeyim, eğer halledemezsem geri satmayı düşünüyorum. şimdiden teşekkür ederim.

wap.getjar.com adres buradan indir

• teşeekür ederi faruk kardeş, ancak ingilizcem yok bu adresin türkçe versiyonu olanı yokmu? yazarsan sevinirim..
  • faruk kardeş site güzelmiş ama dil bilen içinmiş. 180 kontörüm yandı, allahtan daha fazla gitmeden yanımda bir bilen çıktı da bukadarla kurtuldum. bir sürü işime yaramayacak dosya indirmişim.. şu dertten kurtar beni...
  • quote:

Orjinalden alıntı: hannover

faruk kardeş site güzelmiş ama dil bilen içinmiş. 180 kontörüm yandı, allahtan daha fazla gitmeden yanımda bir bilen çıktı da bukadarla kurtuldum. bir sürü işime yaramayacak dosya indirmişim.. şu dertten kurtar beni...

arkadaşım gprs ile kullanım 100 kbyt yada 60 kbyt indirmek 1 kontör dediğim programı indirip çıksaydın 3 kontör giderdi
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.