Şimdi Ara

Samsung GT-S3353 (Ch@t 335) Cep Telefonu ve Kullananların Noktası [Genel Başlık] (92. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.877
Cevap
7
Favori
380.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefonda fark ettiğim bazı kısıtlamalar şunlar:

Rehber hafızası 1000 ile sınırlandırılmış olmasına rağmen, rehberde oluşturabildiğiniz grup sayısı maksimum 10 olarak belirlenmiş. Ayrıca her bir grup en fazla 20 kişi alabiliyor. Diğer bir ifadeyle, toplu sms gönderdiğinizde telefon gruptaki ilk 20 kişiye gönderiyor. Rehber hafızası 1000 olan bir telefonda, toplu olarak sms atabilidiğiniz kişi sayısı maksimum 200 ile sınırlandırılmış. Bu sınırı yükseltmenin bir yöntemini bilen varmı ? Ya da 3.parti programlarla bu sınır arttırılabilir mi ?
  • bu telefona Samsun s wonderden resim atıldığında yada video atıldında acılmıyor sebebi ne olabilir önericeğiniz telefona yüklicemiz program varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: oMeR24

bu telefona Samsun s wonderden resim atıldığında yada video atıldında acılmıyor sebebi ne olabilir önericeğiniz telefona yüklicemiz program varmı

1600x1200 boyutundan büyük fotoğrafları açmıyor maalesef video olarak ise 3gp açıyor yada kendi kamerası ile çekilmiş mp4 videoları yazılımsal sanırım program vs yok sanırım çünkü java artık öldü program vs hiçbirşey çıkmıyor java için
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucandodo

Arkadaşlar bende telefon şifresini unuttum nasıl kırabilirm lütfen yardımcı olun yaa

Bİ yardım yahu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaşlar, bu telefonda nasıl sol üstteki E galiba edge i kapatabiliriz, babamın tarifesinde internet paketi olmadığı için, baya kazık bir fatura geldi yanlışlıkla açmış bende bir türlü internet menüsü bulamadım bir garip, edge nasıl kapatırım cvplar için tşkler
  • quote:

Orijinalden alıntı: hun_ter

merhaba arkadaşlar, bu telefonda nasıl sol üstteki E galiba edge i kapatabiliriz, babamın tarifesinde internet paketi olmadığı için, baya kazık bir fatura geldi yanlışlıkla açmış bende bir türlü internet menüsü bulamadım bir garip, edge nasıl kapatırım cvplar için tşkler

e kapatılmıyor mavi yandığı zaman internete girmez kırmızı olduğunda internete girdiğini gösterir telefon akıllı cihaz olmadığı için arka planda internet harcamaz yani atıyorum bir siteye girdi diyelim 2 dakika bir şey yapmazsanız bağlantı otomatik olarak kesilir sürekli açık durmaz...en garanti yol eğer internetle hiç işiniz yoksa müşteri hizmetlerini arayıp hattınızı tamamen internet erişimini engelletmeniz olur o e yazısı her zaman durur orada ayarı yok onun

• quote:

Orijinalden alıntı: bsliali

quote:

Orijinalden alıntı: hun_ter

merhaba arkadaşlar, bu telefonda nasıl sol üstteki E galiba edge i kapatabiliriz, babamın tarifesinde internet paketi olmadığı için, baya kazık bir fatura geldi yanlışlıkla açmış bende bir türlü internet menüsü bulamadım bir garip, edge nasıl kapatırım cvplar için tşkler

e kapatılmıyor mavi yandığı zaman internete girmez kırmızı olduğunda internete girdiğini gösterir telefon akıllı cihaz olmadığı için arka planda internet harcamaz yani atıyorum bir siteye girdi diyelim 2 dakika bir şey yapmazsanız bağlantı otomatik olarak kesilir sürekli açık durmaz...en garanti yol eğer internetle hiç işiniz yoksa müşteri hizmetlerini arayıp hattınızı tamamen internet erişimini engelletmeniz olur o e yazısı her zaman durur orada ayarı yok onun

tşkler

• Hep dert mi yakınıcaz birazda faydamız dokunsun. Çoğu kişinin açabildiği ama büyük ihtimalle oynayamayıp sildiği bir oyunu paylaşıyorum.

Oyunumuzun Temsili fotoğrafı:

VE;
    Oyun Linki:http://www.dosya.tc/server6/sFrfb1/doodlejump_z2rdk5kd.jar.html

Şimdi asıl meseleye geliyoruz. Normalde bu uygulamayı bulup yükleyenler büyük çoğunlukla klavyede hiçbir tuşun işlemediğini farkedip vazgeçtiler ama şans eseri bulduğum çözümü söylüyorum.

Baştan başlayalım:

1- Oyunu yukarıda vermiş olduğum linkten indirdikten sonra zipli dosyayı açmadan telefona atıyoruz.
    2- Attığımız oyunu telefondan kuruyoruz.
    3- Oyunlar bölümden oyunumuzu açtıktan sonra menü gelene kadar bekliyoruz.
    4- ASIL YAPMAMIZ GEREKEN ŞEY BURADA= SIRASIYLA ÖNCE "SOL ALT" VE "SOL SHIFT" TUŞUNA 1 ER KERELİĞİNE BASIYORUZ.
    5- "Gioca" yazan yere tıklayıp oyunu başlatıyoruz. Bu noktadan sonra ise artık oyun oynanabiliyor fakat tuşlarımız "F" ve "H" oldu.

Ben yinede yardımcı olarak alttaki görseli ekliyorum.

• SA BEYLER BANA BİTANE ARIZALI SAMSUNG 3353 CHAT CİHAZ LAZIM EŞİM TELEFONU ARIZALANDI YEDEK PARÇA OLARAK KULLANICAM YARDIMCI OLURMUSUNUZ.. PMDEN CVP BEKLİYORUM NUMARANIZI BRAKIRSANIZ BEN SİZİ ARARIM İYİ GÜNLER
  • Merhaba ben S3353 kullanıyorum. Fakat güncelleme yaptıktan 2 hafta sonra telefon hafızasına hiç bir şey kaydetmemeye başladı. Ne rehberin telefon kısmına bir şey kaydedebiliyorum ya da düzenleme yapabiliyorum ne de uygulamaları (oyun ve minioperayı) kaydettiğim klasörde görebiliyorum. Bu neden olmuştur ve nasıl bir çözüm sunulabilir eğer bilen birileri var ise yardımcı olursa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
  • merhabalar ben telefonu alalı yaklasık 2 sene kadar oldu ve bir defaya mahsus servise gitti.Fakat sürümünü hiç güncelleme yapmadım bazı arkadaşlardan duyduğuma göre sürümünü güncellediğimizden bir kaç özellikleri çalışmıyormuş.Telefonu güncellemeli miyim? Güncellersem nasıl yapmam gerekli yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AirDream

Hep dert mi yakınıcaz birazda faydamız dokunsun. Çoğu kişinin açabildiği ama büyük ihtimalle oynayamayıp sildiği bir oyunu paylaşıyorum.

Oyunumuzun Temsili fotoğrafı:

VE;
    Oyun Linki:http://www.dosya.tc/server6/sFrfb1/doodlejump_z2rdk5kd.jar.html

Şimdi asıl meseleye geliyoruz. Normalde bu uygulamayı bulup yükleyenler büyük çoğunlukla klavyede hiçbir tuşun işlemediğini farkedip vazgeçtiler ama şans eseri bulduğum çözümü söylüyorum.

Baştan başlayalım:

1- Oyunu yukarıda vermiş olduğum linkten indirdikten sonra zipli dosyayı açmadan telefona atıyoruz.
    2- Attığımız oyunu telefondan kuruyoruz.
    3- Oyunlar bölümden oyunumuzu açtıktan sonra menü gelene kadar bekliyoruz.
    4- ASIL YAPMAMIZ GEREKEN ŞEY BURADA= SIRASIYLA ÖNCE "SOL ALT" VE "SOL SHIFT" TUŞUNA 1 ER KERELİĞİNE BASIYORUZ.
    5- "Gioca" yazan yere tıklayıp oyunu başlatıyoruz. Bu noktadan sonra ise artık oyun oynanabiliyor fakat tuşlarımız "F" ve "H" oldu.

Ben yinede yardımcı olarak alttaki görseli ekliyorum.

Hocam oyunun linkini güncelleyebilir misin?

• Samsung Chat@335 Telefon satılıktır.İlgilenenler pmden yada burdan ulaşabilirler.Telefon temizdir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar banada bu telefon için uyumlu oyun sitesi biliyorsanız pm olarak paylaşır mısınız?
  • Arkadaşlar Whatsapp kullanabilen varmı telefonda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karamamba92

Arkadaşlar Whatsapp kullanabilen varmı telefonda.

whatsapp çalışmaz bu cihazda boşuna araştırmayın
  • bsliali kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim dostum.
  • benim sıkıntım joystick..ılerı gerı sag sol çalışmıyor yardımcı olucak bırı varsa cok ıyı olur??
  • karamamba92 K kullanıcısına yanıt
    Mesaj Gönderdigimde Mesaj Gönderme Hatası Çıkıyor Acaba Neden Bu Sorun Son 7 Gündür Meydanda Yardımcı Olursanız Sevinirim :)
  • Kardeş açılış notuna nerden giriyoruz
  • 
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.