Samsung Galaxy Z Fold Serisi [ANA KONU] (252. sayfa)
1 Mobil
Popüler Konular listesinde
-
-
Hocam dün ben de gördüm bunu. Bu her seride oluyormuş bazılarında.
Daha ilk katlamada telefon ekranı kırılıyor direkt kusurlu yani. Sonradan olan bir şey değilmiş.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kokumuzu mu alıyordur nedir, telefon ile ilgili ne kadar kötü haber varsa hepsi karşıma çıktı :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Hocam valla Reddit'te dolaştıkça bende de aynısı oluyor. Telefon gelmedikçe daha çok bakıyorum bir de.
Konuya belki amazondan bir haber vardır alan arkadaşlara kargo mesajları gelmiş mi diye bakınıyorum şu görüntü ile karşı karşıya kalmak kadar insanı korkutan tedirgin eden bir durum olamaz herhalde ama @Prfssr hocamın mesajını görünce derin bir oh çekmedim değil yani :)
_____________________________ -
Ne olmuş buna?quote:
Orijinalden alıntı: ctrl-alt-delete
Telefon gelmeden korkutan görüntüler geliyor. Anlaşılan kılıfsız kullanım haram.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ Desktop | Corsair 5000D Airflow Case | MSI MPG A850GF 850W PSU | MSI MPG B550 Gaming Edge WIFI MoBo | AMD R9 5900X CPU | Crucial Ballistix 32GB. 3200 Mhz. (E-Die) DDR4 RAM | MSI SUPRIM X RTX 3090 24GB. VGA | Samsung 970 EVO Plus 1TB. NVMe SSD | Logitech X-540 5.1 Speaker | Logitech G930 7.1 Headset | Logitech MX Master 3 Mouse | Thrustmaster T.16000M FCS Joystick |
-
Hocam çok nadir olan bir şeymiş yoksa ben de takılırdım. Yine de kutuyu açarken videoya çekerek açacağım her ihtimale karşı.
Ben de sizin gibi kargoya verildi yazan birini görürüm umuduyla sürekli giriyorum :)
İçime su serptiniz vallahi ama kargo olayı bambaşka eee Amazon ver artık cihazları Kargo’ya artık 🙈
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam bekletmekten ziyade şunu sormak istiyorum. Şu anda bilgileri girdiğimde teklif veriyor. Herhangi bir olumsuzluk gözükmüyor. Ama cihazımın tüm operatörlere açılması 01/01/2026’da oluyor. Şu an kabul ederler mi ? Eğer kabul etmiyorlarsa 01/01/2026’ya kadar beklesem o tarihte şu anki değişim kampanyası devam ediyor olur mu ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Evet ilk açışta olmuş hocam, çok korktum gerçekten biz de böyle olsa kesin iade almazlar.
İlk açılışta kırılmış. Üretim hatalı.
B07-EYYR-B4C7-F3RE
Doğum günü kodu. Kullanmak isteyen olursa.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Ekranın kırılma izlerinin yonelerinden vs anlaşılıyormuş aslında ama videoya çekeceğim bunu gördükten sonra.
Bizim teknisyenler anlamaz hocam, şişmeyi bile anlamadılar.
Siz kırmışsınız diyip garanti dışı edip verirler. En iyisi video çekmek._____________________________ -
Samsung Shop dan aldığım 1tb laci kargoya verildi
Bana DHL Lojistik firmasi mesaj atti.hepsijet üstünden takip edebilirsiniz diye.
Muhtemelen p.tesi gunu teslimatlar baslayacak.
1 tb mavi benim de cihaz.
Herkese simdiden hayirli olsun.
Umarim sorunsuz ve uzun yillar güzel haberler alacagimiz gunlerimiz olur.
amazon sevki başlayan var mı?
Hala aynı hocam
Haftaya gürcü yolları var bana yine, karar verdim flip 7 (tabiisi laci) alıp deneyeceğim
Aslında s25 edgede aklımda ama ikisi birden ağır gelir bu sefer, onu da ekim seyahatinde hallederiz
Hocam alıp kayıtsız mı kullanıyorsunuz?

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt