< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FinalVerdict93 -- 24 Temmuz 2025; 12:46:14 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy Z Fold Serisi [ANA KONU] (250. sayfa)
1 Mobil
Popüler Konular listesinde
-
-
Bu arada Ice bugün açıkladı S26 serisinin hepsi TSMC üretim Snap ile gelecek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Arkadaşlar ÖTV yüzünden ekstra ödeme çıktı henüz tam anlamıyla kullanmaya başlamadığım fold 7 siyah renk 512gb cihazı satmam lazım istanbul başakşehir ikitelli mall of civarı elden teslim edebilirim teklifi olan var ise özelden yazarsa memnun olurum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Kesinlikle Mac başka bi dünya. 2012 mid MacbookPro var bende kenarda. Autocad2025'i ventura ile sorunsuz açıyor mesela.
Samsung konusunda da piyasadan LG ve HTC gibi markalar çekilmese ne olurdu acaba diye merak etmiyor değilim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Fold 7 talebi beklentinin üzerine çıktığı için yakında stok sorunu yaşanabilirmiş.
Samsung'un 2025 için Fold 7 üretim hedefi 2.5 milyon, talep bunu aşarsa stok sorunu yaşanabilir der haberde
phonearena
Samsung might not be able to keep up with your Galaxy Z Fold 7 demand soonhttps://www.phonearena.com/news/samsung-galaxy-z-fold-7-high-demand-production-may-need-to-be-increased_id172585
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
-
Hocam katlanırda yazılımsal olarak Samsung'un rakibi yok. OneUi7-8 arayüzü iOS18'den daha iyi ve kullanışlı. Doğal olarak fiziksel özellikler açısından da gelişme gösterince telefon satmaya başladı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
haklısınız bu telefon o suda hayatta kaldıysa gerçekten sağlam _____________________________ -
Bugünde amazon kargolamadı. Neyi bekliyorlar. Stoklarda tükendi.
_____________________________ -
Z Fold 7 nin menteşesi aşırı sağlam gibi.
https://x.com/MaxJmb/status/1948377099649065254?t=SGbwQ_dKieGUmNht-sSORA&s=19
Hocam sanırım ambargo uygulanıyor Samsung tarafından kendisi dışında hiçbir firma sanırım 29 una kadar çıkış yapmayacak aynı Apple gibi.
Kesinlikle eşim ve üniversiteli kızım da iphonedan başka bir telefonun adını bile ağzıma almama izin vermiyorlar 🤣 Bu kadar önyargı olmaz ya
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Mediamarkt teknosa mağazalarda Fiziksel satılıyor ama.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Alınıyor mu hocam, acaba yoksa sadece teşhir mi var. Mediamarkt ın sitesinde mağazadan teslim ala tıklayınca da 29 sonrası gözüküyor.
Şu an fiziksel olarak satan her yerden teslim alabiliyorsunuz cihazı. Sadece online da (Samsung.com.tr hariç) 29 undan önce kargolamıyolar.
Online müşterisini cezalandırıyolar. Mağaza müşterisine öncelik var.
Ya büyük iş bilmezlik var ya da stok sorunu vs var bilerek yapıyolar. (işbilmezlik olması daha büyük ihtimal samsung tr den söz ediyoruz.)
_____________________________ Bir denizi, bir de çölü çok severim. Çünkü ikisinin de içinde olduğun kadarsındır. -
Hocam valla teknosada haftasonu biri gözümün önünde aldı. Hatta adamı tek yakalasam amazonda daha ucuz ve taksit var alma diyecektim.
Ben S25 Ultra mağazalarda stoklara girdiğinde bir kişiyi mediamarktta kazıklanmaktan kurtardım. Dedim Samsung online mağazada memurlara indirim var şu fiyata geliyor falan dedim. Yanlış hatırlamıyorsam 15 bin liradan fazla fark vardı o zaman. Adam hemen çıkmıştı mağazadan 😁
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Ben de geçen hafta biri teknosada S25 Ultra alacaktı. Yaşı da büyük biriydi. Amca alma bak hepsiburada'da 15 bin daha ucuz dedim, çalışan duydu, güldü, ben duymadım dedi.
Insanlar internetten almıyor hala demek ki. Ben de bu tekno mağazaları bu fiyatlara hala nasil telefon satabiliyor diyordum.
Bilemiyorum hocam, o zaman saçmalık yani yaptıkları. Samsung'un sitesinde de yazıyor ya, 29 unda ön sipariş bitiyor ve dağıtım başlıyor diye Apple gibi diğer mağazalarda bu tarihi bekliyor diye düşündüm.
_____________________________ -
Hatırlıyorum hocam, o zaman konuya da yazmıştınız.

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt