Henuz telefonlar Samsung care için kaydedilmemiş herhalde. Ne kupon çalışıyor ne de kendim para ile alabiliyorum. Yapabilen var mı acaba? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Henuz telefonlar Samsung care için kaydedilmemiş herhalde. Ne kupon çalışıyor ne de kendim para ile alabiliyorum. Yapabilen var mı acaba? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Denemedim ben hocam, iade edeceğim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Ne oldu senin cihaz çıktı mı yola? |
teşhirde incelediğim fold 6'lar hep yarım açılıyor gibiydi. Fold 5 gibi düz değildi. Bunda da benzer durum var sanırım. |
Orijinal kılıfların tamamını yapıştırmak mı gerekiyor? |
Karbon kılıfta yapıştırma yok. |
Amazon Faturaları da kesmedi. Bugün Samsung'un lansman etkinliği de var orada da cihazlar verilecek. Bu Amazon bizim siparişleri iptal etmez değil mi? |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Yapıştırma olmamasına rağmen efsane oturuyor milim oynamıyor. Kalıp muhtesem < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Onda da stant yoktur, bana stantlı kılıf lazım... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bendeki tam açılıyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam Amazon cihazı gönderdikten sonra faturayı kesiyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |