Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY Z Fold Serisi [ANA KONU] (332. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: hotblastmain , Deniz , Deniz , ahmetak_44 Daha Az
4 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 7 Misafir (4 Mobil) - 5 Masaüstü6 Mobil
5 sn
6.682
Cevap
141
Favori
254.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
71. Sırada  bugün en iyi #24
Sayfa: önceki 330331332333334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alt taraftaki hoparlor ana hoparlormu acaba. Ordan cok daha kuvvetli ses geliyor. Ust tarafi elimle kapadigimda cok birsey degismiyor. Ama alt tarafi kapayinca bariz degisiyor ses

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar kılıf konusu foldlarda en büyük sorun.
    Orijinal almadım çünkü sadece arka koruyucu için o kadar para vermek istemedim. Spigenin yorumları kötü. Fold7 yo Aldığımda ucuz transparan almıştım. Onun sadece arka koruyucusunu kullanıyordum.
    Sonra temuda söyle çerçeve koruyuculu kılıf gördüm. Ön koruyucusu yok ama iki katlı. Sipariş verdim dün geldi. Gerçekten çok hoşuma gitti.
    Keşke aynı bu şekilde Spigen ve samsung ta kaliteli bir şey yapsa.
    Buda parasına göre kaliteli. İnce sert plastik. Çerçeve koruyucusu 3mm falan. Çerçeve koruyucusu ince olsa süper olacakmış
    Düşünen olursa diye link bırakıyorum

https://www.temu.com/goods.html?_bg_fs=1&goods_id=601103071994187&from_share=1&thumb_url=https%3A%2F%2Fimg.kwcdn.com%2Fproduct%2Fopen%2Fa04dd3823ad24dd2bf86d2c19c192a88-goods.jpeg&pic_w=375&pic_h=375&refer_share_id=220433de-89ab-4f8e-8857-5ee134f0&refer_share_channel=copy_link&_oak_page_source=417&_oak_region=69&refer_share_suin=RSSBAYQYKCJMKZ3JMBQGA35O7IYCNKIOAUO63LHP53TP2P75WLPWWI2G33G2WSHFLHM7L6ELTY&locale_override=69~tr~EUR&share_img=https%3A%2F%2Fcommimg-eu.kwcdn.com%2Fauto-image-eu%2F35b7c2%2F4jAanRjQw8%2F8408576fafe64dbab0fbf284d89d0da1.png&share_ui_type=1&_oaksn_=jbBM9BDovXvNu13crJrmAUdI1n0DUHU%2B5Vkvd4LDgkE%3D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ermis1453 -- 4 Eylül 2025; 7:28:53 >

• Merhaba,
    Güncelleme sonrası batarya tüketimi ile ilgili sorunumda kısmen bir çözüm buldum sanırım, paylaşmak istedim.

Güncelleme sonrası yeni yüklediğim bir uygulama var mıydı diye düşündüm geçen, uyumlu home up versiyonu henüz çıkmamış olsuğundan apk olarak indirip yüklemiştim, aklıma o geldi. Silip yeniden good lock vasıtasıyla indirdim. Bir de 1.5 senelık kılıfım iyi kirlendiği için çıkarmak istedim, çıkarınca telefon bi ayrı hoşuma gitti, yeni almışım gibi oldu :D Böyle olunca bir süre kılıfsız kullanmaya karar verdim ve ekranın kılıfla beraber daha da artan darlığı sebebiyle kullandığım one hand operation'ı da ihtiyaç kalmadı ve sildim.

Bu iki degisiklik sonrasında 2 gündür telefon eski performansına kavuştu batarya anlamında :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 100 den 90 a cok hizli dusuyor pil

• zipmaker kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim hocam, samsung care var. görüşeceğim.

magic v3 2-3 kere düştü hiç birsey olmadı. Darbe alma seklide önemli tabide, bu cihaz ilk düşmede gümledi vallahi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxi6161 -- 4 Eylül 2025; 14:0:1 >
  • maxi6161 M kullanıcısına yanıt
    Hocam beni de korkuttun vallahi :)
    Ben de kılıfsız kullanıyorum.
    Arka cam çok rahat çizildi hatta.
    Olan oldu diyerek kılıf da takmıyordum :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

hocam kılıfsız çok güzel hissiyat var:))

samsungun carbon kılıfı da ince ve güzel gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxi6161 -- 4 Eylül 2025; 15:23:37 >
  • maxi6161 M kullanıcısına yanıt

Menteşe nasıl a aba ya, bir süre kullandıktan sonra kolay açılıyor mu cihaz? Mağazada denediklerim hep sert açılıyor, zaten düzgün tutacak yer yok, incecik, bir de bastırıp çekmeye uğraşıyoruz. Bir süre kullanımdan sonra kolaylaşıyor mu acaba?

• Sert-aç kullanıcısına yanıt

Klasik Samsung bataryası.

Ben yüzde 80'i geçirtmiyorum hocam.
    Size de tavsiye ederim.
    iPhone'larda baya faydasını görüyorum.

SAMSUNG GALAXY Z Fold Serisi [ANA KONU]

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Şu konuyu açmayın, nolur.
    Ben de denedim ilk geldiğinde bu özellik iOS için.
    %2 fark oldu annemle aramda.
    O ekran ışığını da full kullanır.
    Demek istediğim, değmez. Sürekli ofis ev içerisinde değilseniz, hayat kalitenizi düşürmeyin. İki senede pil değiştirmek bir şey değil gerçekten.

Zaten küçük batarya, 880 mAh kaybedince cidden hissediyorsun kaybı. Yav benim ilk telefonumun bataryası 600 mAh idi. :D

Ben Gün içi %80, sabaha karşı %100 olup fullenecek şekilde ayarlamıştım. Bir faydasının olduğuna inanmıyorum. Şuan %95'te duruyor. Zaten %5 bir fark yaratmıyor da denebilir.

• AzuLA kullanıcısına yanıt

Bu cihazın batarya değişimi sıkıntılı hocam. Annemin telefonu attım airfryera verdim sıcağı. Kendi arka kapağı açıldı zaten. Söktüm vidalarını, değiştirdim ekranını falan kapattım. Bunda iki tarafta da batarya var. Bir taraf ekran arkasında, diğeri yine cam arkasında. Hep riskli yerlerde. Servis ne kadar kaliteli iş yapar o da şüpheli geliyor. İş yaparken ustanın başında durmak istiyorum adeta. :)

• Enpara uygulamasi bugun %7 yemis hic acmadim bile uygulamayi. Bu banka uygulamalari nedir yaa Allah aşkına

• Hoparlor icin yorumum dogrumu? Sizdede boylemi. Asil guclu ses alttakinden geliyor. Ustteki cok az

Evet, el kapatınca alt hoparlörden ses gidiyor. Üstte aman aman bir fark yok gibi.

• Bir sorum daha var,
    Ic ekrani acinca farkli bir uygulama dizilimi yapilamiyormu? Ayarlardan ana ekrani yansitme dediginde ve ic ekranda bazi uygulamalari dosya yaptiginda dis ekrandada aynisi oluyor. Umarim sorumu anlatabildim

Esas dış ses hoparlörü alt hoparlördür. Arama geldiğinde falan güçlü ses oradan çıkar. Diğeri ahize amaçlı ama stereo sesi de verebilsin diye güçlü ama diğeri kadar güçlü olmayan bir hoparlör. Bir de yönlendirme farklılığından da kayıp olabiliyor belki.

• AzuLA kullanıcısına yanıt
    Ust hoparlör kulaga dayadiginiz boşluk ile birleşik. O yüzden ancak bu ustteki deliklerin ikisini birden kapatırsanız sesin azaldığını hissedebilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 330331332333334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.