Şimdi Ara

Samsung Galaxy Watch Ultra [ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: zaferaxu Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.661
Cevap
88
Favori
48.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Tanıtım tarihi: 10.07.2024

Türkiye satış fiyatı: 43.999 TL (Samsung Resmi)

Renk: Gri Titanyum - Titanyum - Beyaz Titanyum

Boyut ve Ağırlık: 47,4 x 47,1 x 12,1 mm, 60,5g

Ekran: 1.5-inç (37,3 mm) 480×480 Super AMOLED, Tam renkli Her zaman açık ekran

İşlemci: Exynos W1000 (5 çekirdek, 3nm)

RAM: 2 GB

Depolama: 32 GB (Kullanılabilir 21.1 GB depolama alanı)

Pil: 590mAh

Sensörler: İvme Ölçer, Barometre, Bioelectrical Impedance Analysis Sensor, Elektrikli Kalp Sensörü, Cayro Sensörü, Jeomanyetik Sensör, Infrared Temperature Sensor, Işık Sensörü, Optik Kalp Hızı Sensörü

Bağlantı: Bluetooth 5.3, Wi-Fi 2.4+5GHz, NFC, GPS(L1+L5)/Glonass/Beidou/Galileo

Ağ Şebeke: Gömülü SIM, Infra: 3G WCDMA, 4G LTE FDD, 4G LTE TDD - 3G UMTS:B1(2100), B2(1900), B4(AWS), B5(850), B8(900) - 4G FDD LTE: B1(2100), B2(1900), B3(1800), B4(AWS), B5(850), B7(2600), B8(900), B12(700), B13(700), B14(700), B18(800), B19(800), B20(800), B25(1900), B26(850), B28(700), B66(AWS-3), B71(600) - 4G TDD LTE:

B40(2300)

Uygunluk: Android 11 veya üzeri ve 1,5 GB’tan fazla belleğe sahip

Samsung Galaxy Watch Ultra [ANA KONU]Samsungyoutube
    Wherever life takes you, make it Ultra. Introducing the all-new Watch Ultra, powered by Galaxy AI. Learn more: http://smsng.co/WatchUltra_Film_yt #GalaxyWatchUltra #GalaxyWatch7 #GalaxyAI #SamsungUnpacked
    https://www.youtube.com/watch?v=yFFUen50XYQ

• Uzun süredir söylediğim özellik sonunda geldi. Normalde vardı ama bizim ülkede aktif değildi. Apple Watch'lardaki gibi EKG çekmesenizde arada kendisi kontrol edip atriyal fibrilasyon olup olmadığını denetliyor (sürekli nabız ölçümü ile karıştırılıyor bu durum ama bu farklı). One UI 7 sürümündeyim telefonda.

• alan kimse yok mu ilk ben mi alayım ?

• Samsung Galaxy Watch Ultra [ANA KONU]

İki haftadır, aralıksız kullanıyorum sırf bataryasını optimize etmek için ancak bu saat ile iyi sonuç almak mümkün değil.

Şuan 6 tane akıllı saati olan biri olarak Galaxy Watch Ultra konusundaki yabancı yorumcuların yorumları doğru.

Bataryası AOD açıkken 2 günü bile çıkarmıyor. Oysaki aynı batarya'ya ve çok daha kötü bir chipsete sahip olmasına rağmen galaxy watch 5 pro 2 günü AOD açıkken çok rahat çıkarıyordu.

Son deneyimim şu şekilde:

AOD Açık - yatarken: uyku modu + güç tasarrufu modu açık:

Galaxy watch 6 44mm --> 1 gün 12 saat batarya süresi

Galaxy watch ultra ---> 1 gün 18 saat batarya süresi

Galaxy watch 5 pro ---> 2 gün 2 saat batarya süresi

Apple Watch Ultra 2 ---> 2 gün 12 saat batarya süresi

Galaxy watch 6 44 mm ile aradaki fiyat farkı yaklaşık 10 kat ve deneyim olarak tek farkı biraz daha hızlı menüler arası geçişleri olması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLaYeR KiNG -- 17 Eylül 2024; 14:42:30 >

• Aldım bakalım bir kaç güne daha detaylı bilgi sahibi olurum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • headhunter kullanıcısına yanıt

hayrlı olsun, daha öncesinde hangi saatler vardı.

• SLaYeR KiNG kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Bende son şarj kullanımını detaylı olarak tablolaştırdım.

- Gece Saat 23:00 - 07:00 arası uyku modu ve güç tasarrufu açık

- AOD hep kapalı.

- Nabız sürekli açık

- Genelde kullanmadığım zaman NFT ve konum kapalı

- Şarj % 100'den % 0'a kadar kullanım süresi içinde 1 kere 35 dk bisiklet sürüşü + 2 kere 50'şer dakikadan yürüyüş için konum açıldı

Bu şekilde en yüksek şarj kullanımı 57 saat olarak gerçekleşti.

Ben komple apple dan çıkıp samsung a geçtim hocam ultra 2 vardı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

bende de apple watch ultra 2 var halen duruyor, hatta dün watchos 11 geldi..

sizde telefon ne var, yani ios cihazla mı kullanıyorsunuz galaxy watch ultrayı.

bir kaç gün geçsin deneyimlerinizi merak ettim doğrusu.. sizi yanlış yönlendirmemek için kendi deneyimlerimi paylaşmak istemedim.. :)

• imtr kullanıcısına yanıt

yabancı forumlarda aod açık 2.5 gün aldıklarını söylüyorlar genelde ama bir reset yapmışlar ondan sonra düzelmiş saatimi resetlemek lazım ki.

hayır hocam macbook , apple watch , iphone hepsini verdim samsung s24 plus aldım (ultra alabilirdim ama ebatlardan dolayı) rahatlığı tercih ettim şarj da 1 gün her şekilde çıkartıyor ebatları uygun.

ben 5s den bu yana her sene yenileyerek çıktığı sürece macbook , apple watch ve iphone yeniliyordum ama artık yetti hocam değişiklik istedim artık sıkıldım gayet de memnunum hava civa ile de işimiz yok her işimi gayet net görüyorum macbook yerine artık günlük internet işlerim için huawei 14" oled ekran laptop aldım yukarıda ki resimde var, watch ultra ve s24 plus gayet yeterli benim için bir kaç güne daha da deneyimlerimi yazabilirim.

hanıma ve kardeşime Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] | DonanımHaber Forum » Sayfa 155 (donanimhaber.com) :) onlar vazgeçmiyorlar ben bıraktım ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headhunter -- 17 Eylül 2024; 23:53:31 >

reddit'te aod kapalı 3 gün aldıklarını söylüyorlar..

reddit'deki reset olayı bende işe yaramadı..

her türlü optimizasyonu denedim aod açık 2 günü çıkarmıyor..

guru'ların uzun dönem kullanımlarına baktım youtube'da, herkes bataryadan şikayetçi bu saat için..

evet bende reddit den baktım hocam 2.5 güne razıyım bende ama neden sizde az veya bazı diğer arkadaşlarda bilemedim. bakalım bende ne olacak. daha hiç güncelleme almadı bence zamanla çözülür görümtü olarak apple watch ultra dan çok daha iyi bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headhunter -- 18 Eylül 2024; 0:37:21 >

aod kapalı zaten 2.5 gün alırsınız, hatta 3 güne yaklaşırsınız ancak aod açık imkansız gibi.. zaten yurtdışında falan kullananlardan işi bilenlere baktım hepsi 2 günü zor çıkarır diyor aod ile kullanıma.

tasarım konusunda haklısınız kare saat, duvar saatinin küçültülmüş gibi oluyor biraz, yuvarlak saat daha şık.. bu saatin tasarımı kesinlikle apple watch'lardan daha iyi.

göz ardı edilmemesi gereken bir diğer konu da; samsung saatlerde şöyle bir sıkıntı var yaşam ömrü boyunca düzgün aksesuar çıkmıyor, örneğin kaliteli spigen ekran koruyucu çıkmıyor.. yine kaliteli spigen kordon çıkmıyor.. çıkarsa da türkiyeye gelmiyor.. apple'da olduğu gibi bir çok kaliteli aksesuara ulaşamıyorsunuz..

bende turuncu kordon var mesela, uzun kullanımda rahatsız etmeye başladı özellikle uyurken rahatsız ediyor.. bilekte iz bırakıyor.. bir de zamanla kötü bir koku bıraktığını fark ettim..

aod u evde kapatabilirim ama dışlarıda kapatmanın espirisi yok o zaman neden alıyoruz ki saate kendini göstermezse. Bakalım zamanla ne olacak ama aod ile 2.5 alırsam bana yeter ama okuduğum yorumlara göre 2.5 gün gitmeyecek.

Aksesuar konusunda sizinle aynı fikirdeyim ama bu model için biraz geçte olsa bazı modellerin geleceğini düşünüyorum veya yurtdışından aldıracağız bir kaç alternatif kordon keyifli oluyor.

turuncu kordonlu ile silver arasında çok kalmıştım silver seçtim ama turuncu olan kayışı da fırsat olursa almak isterim bir kaç turistte görmüştüm bas bas bağırıyordu.

Apple Watch Ultradan çok daha büyük görünüyor. Bileği ince kişilere göre değil anlaşılan. 😅

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ykpumtt Y kullanıcısına yanıt
  • Merhabalar,

Galaxy watch 6 kullanıyorum. Watch ultra'ya sadece e-sim kullanabilmek için geçmek istiyorum. Vodafone operatörünü kullanıyorum. Aranızda deneyimleyen oldu mu ? Değer mi parasına ?

• samet8758 kullanıcısına yanıt

forumda henüz daha watch ultra'ya 44k veren birini görmedim.. genelde herkes yurtdışı modeli alıyor 20k'ya..

bende apple watch ultra 2 vs.. olmak üzere üst düzey çok sayıda akıllı saat var.. yaklaşık 2.5 haftadır da galaxy watch ultra kullanıyorum, değil 44k; 20k'yı bile hak ettiğinden emin değilim. watch 7'nin üstüne tek artısı e-sim.. onu da spesifik ihtiyaçlar hariç çoğu kimseye hitap etmiyor.. bataryası hayal kırıklığı aod açık 2 günü zor çıkarıyor.. tr fiyatına göre 5 te bir fiyata sahip watch 7 44m ile 1.5 güne yakın batarya süresi alabilmek mümkün.

sadece tasarım açısından bakarsak: tasarımı appledan güzel ancak huawei'den kötü..

pil performansı kötü..

bu saate 44k vermek ciddi bir israf gibi geldi bana.. bir sonraki jenerasyon watch ultra-2 çıksa samsung bile bu cihazı 10k'ya saymaz gibime geliyor.

• Genelde büyük saat pek sevmem ve tercih etmem ama Samsun US benim 5000'e aldığım 5 Classic'e 350$ verince Ultra aldım. Genellikle ikinci gün gece yatarken şarja takıyorum, geçen unuttum üçüncü gün sabahı %17 deydi. Kullabım sırasında herşey açık, AOD, sürekli nabız takibi, konum vs. Şaej ile ilgili bir sıkıntım yok benim kullanımıma 2 gün yeterli, bir şikayetim yok.

Plastik korson pek sevmezdim ama kullanımı rahat geldi. Sadece birkaç aya rengi sararıp kirlenirse kullanılmaz olur. Amazondan 22mm adaptör aldım, bütün 22mm lik kordonlar ile kullanıım saplıyor 3 çifti 9$. Bu haftasonuda bi 5-10 çeşit farklı kordon aldımmı Çinden değişe değişe kullanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarthLuca -- 21 Eylül 2024; 4:40:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Saat üzerinden...

Ayarlar - Google - Asistan - OK GOOGLE Kapat'ı deneyiniz.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.