< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rock steady -- 15 Nisan 2025; 11:41:41 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rock steady -- 15 Nisan 2025; 11:41:41 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Merhaba. Bende cocuk için akıllı saat arayışındayım. Ürün sizi memnun etti mi? |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Sormayı unuttum, gps i iyi çalışıyor mu acaba? |
Cevabınız için teşekkür ederim. P6 modelini sipariş geçtim. Birde hangi hattı aldınız onuda sorsam |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rock steady -- 30 Nisan 2025; 8:37:27 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Anladım hocam. Az önce vodafone faturasız aldım indirim varmış 690tl. 1 ay sonra faturalıya geçirip bu tarifeye geçireceğim bende. Bilgilendirme için tekrar teşekkürler |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recepix -- 13 Haziran 2025; 22:17:30 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Hocam aynı saati biz de aldik. Ancak saat ayarını yapamadık. Hala çin yerel saatini gösteriyor. Ayarını nereden yapabiliriz? Bilginiz var mı? Bir de saate daha sim kart takmadık. Sim kart taktığımız zaman kendi otomatik mi yapar acaba? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |