Tablet için değilde bunu buldum, belki benzerdir. yada bir fikir verir. not: adamın biri gezerken bir nal bulmuş , demişki hah 3nal 1 de at buldum mu ayağım yerden kesilir. benim kide o misal, hayatımda hiç tablet kullanmadan , dur ya tabletim olursa benimde başıma gelir diye bakındım :D bu arada benim birader işyerinde Wacom Grafik Tablet kullanıyormuş işleri icabı. Birde çizim program vs de apple cihazlarının programları daha bilindik ve işgörür imiş. Samsung bana göre TAB s8ULTRA ile bu pazardan pay almaya çalışıyor, malum lansmanda özel bir çok bilindik çizim programını 6 ay sanırım ücretsiz kullandıracak idi. Yakında belki bir üst serilkerinde dahada güzel anlaşmalar yapacağına inanıyorum. Malum katlanabilir telefonlar ve tabletler ağır ağır geliyor, masaüstü bilgisayarlar, pc ler vs evrim değişitire değiştire kasa kalmadı sadece 1 ekran, ama geçenlerde eve kurye geldi, elinde kocaman bir tablet , kimlik kartını çekti, yüzünüze tutun dedi, benimle çekti, uzattı kalemi ile imzalattı , banka kartını ve sözleşmeleri teslim etti. Aynısını pandemi başında vodofone dan oprtaör taşırkende yapmış idi gelen eleman. belkide işte bunlar beni tablete sıcak bakmama sebeb oldu. Heleki emekli olup , babamın vefatıyla valideyede sahip çıkınca , pandemide tabletin pratikliği ile valideye birşey izletirim, görüntülü görüşür konuştururum pandemi döneminde uzak kaldıklarımızdan , birde gözümdeki ciddi sıkıntılar sebebli büyük ekran daha rahat oluyor benim açımdan. Millet samsung s22Ultra telefona büyük demiş bende keşke dahada büyük olsa keşke bile dedim. Gerçi sanki 7" veya en fazla 7.1" i gecince artık o cep telefonluktan çıkıyor tablet sınıfına giriyor. ilerde bence katlanana telefonlara yönelim çok artacak. Ama huwai samsungun 2 katı fiyatla piyasaya çıktı oda bir muamma. ZFold alır yanınada TAB alırsın yani aradaki farka. not2: spen ayarından konuyu nerelere taşıdım , gene konuyu sabotaj ettim :P seneye yeni TAB çıkınca yada S23Ultra(Note) o zamana kadar eylemlerim devam edecek |
A.Einstein der ki “problemi ortaya çıkaran zihniyetle o problemi çözemezsiniz!” yani zihniyet değişmeden problemleri çözmek imkansızdır. "Aklı olan her aptal bir şeyleri daha büyük, daha karmaşık ya da daha zarar verici yapabilir. Ama bunun tersini yapmak büyük bir cesaret ve bir dahinin dokunuşunu gerektirir." E.F. Schumacher’in makalesinden . .. ... |