< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
SAMSUNG GALAXY TAB S8 / S8+ / S8 ULTRA KULLANICILARI [ANA KONU] (5. sayfa)
-
-
Bugün 1-2 saat kullandım. %80 gösteriyordu kalanı. Samsung mağazasından aldım. Ellerinde 1 tane vardı.
Kampanya (klavye kılıf mouse) 50 adetle sınırlı sayıda idi. Teknoloji mağazaların da hiç yoktu.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ipade göre nasıl peki hocam, daha az veya daha fazla diyebilir misiniz?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Ekran koruyucu önerisi olan var mı acaba? Paperlike düşünüyordum ama SPen ucunu hızlı tahrip ettiği için vazgeçtim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
geçmiş olsun biz kredi kartının ödemesini yapıp limit açılana kadar mecbur beklerken, ara ara bakıyordum, şimdide 1 saat öncesine kadar klavye hediyesi var idi, şu anda sepete eklenmiyordu, az önce de kaldırdılar.
önce BUDS kulaklık, şimdi KLAVYE , gitgide LANSMAN ürünleri avantajları yok olmaya başladı.
ilk sipariş geçenler şanslı oldu. Birde piyasada ürün yok diye yeni gelen parti hemen ucuzlamaz, siparişler yollanır, yeni arz talep oluşur belki indirm belki hatta zam bile dedikodusu var. Dedikoduyu ürün elinde olmadan önsiparş alan bayiler satıcılar çıkartıyor diyordum ama aslıda olabilir, diye kredi kartımızın günü geldi ödemesini bugun yaptık limit boşluğu oldu , maalesef yetişemedik hediyelere.
-
peh, yaptıkları ayıp gercekten, fiyat yükseltmek yerine hediyeden kısıyorlar herhalde, bir de ipad air geldi TR ye, onların yerinde olsam daha cok avantaj sunmaya devam ederdim.
-
Klavyeler tek başına da alınamıyor, bitmiş. O yüzden görünmüyor. Ayın 31.ine kadar tekrar stoğa girerse verirler.
-
bende önce eski tecrübelerden hareketle senin gibi düşündüm,
Ama görselde olmasına rağmen yazısında yok idi. Hatta klavye vardı ama sepete ekle tıkladıkça duruyordu. Bende başka browse/tarayıcı ile denedim. sonra aşağıdaki yazıyı farkettim klavye görselde var idi ama
Ön Siparişe Özel Kaçırılmayacak Hediyeler!
Galaxy Tab S8 Serisi için hemen sipariş verin; kısa bir süreliğine geçerli tablet kılıfı, Bluetooth Mouse Slim ve 1 yıllık Samsung Care Plus Ekran Koruma Sigortası hediyelerini kaçırmayın!
yazıyor idi.
Umarım dediğin gibidir Kampanya bitişi sanırım 30Mart idi , şimdi göremedim ( belki 31mart 'tır)
15 Nisan 2022 tarihinden itibaren gönderilmesi planlanmaktadır.
Keşke mağazalardan fiziki olarak görip teslim alsam.
-
ne kadar farklı fiyatlar, içeriğini inceleyen varmı ?
bedava olan neleri kapsıyor , albenisi var mı ? yani bazen alınıyor ama şu yok bu yol vs vs
ücretli olan nedir , seçen , varmı ?
-
Evet görseli de değiştirmişler. Demek ay sonundan önce yeni klavye gelmeyecek ki, kampanyadan tamamen çıkartalım dediler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de 5 Martta sipariş vermiştim samsung web sitesinden, dün akşam kargoya verildi, bugün elime ulaştı.
-
-
Benim de geldi hocam akşam fotoğraf atarım buraya da.
Tableti şu anda kullanıyorum bir şey sormak istiyorum. Spen daha önce hiç kullanmamıştım. 30 derecelik açıyla dokunduğumda mesela spen algılamıyor. Bunun bir çözümü var mı? Bir de galaxy buda sol kulaklık çalışmadı bende ama.
Yarın s7 plus'ı satma ihtimalim var. Ama kulaklıktan sonra klavyede gitmiş iyice hevesim kaçtı :(
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sim kartlı olanlar ne zaman gelecek bilen var mı acaba?
-
-
cover ın yorumlarına baktınız mı benzer ürün cihazın ekranını kırmıştı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uraltay85 -- 27 Mart 2022; 19:19:33 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Siparişleri gelen arkadaşlar biraz yeşillendirebilir misiniz burayi 😅
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X