abi malesef her lityum iyon batarya da oldugu gibi kapasite düşüyor zamanla, arkada calısan uygulamalara bir bakın isterseniz. ben haftada bi kaç defa kullanıyorum genelde de şarj yetiyor şimdilik. Ama netflix vs kullanırken sanki daha çok gidiyordu onu bende farkettim. Son zamanlarda cok sık update geldi onlarında etkisi olabilir. Bir hard reset de işe yarayabilir belki ama düşük ihtimal sanki. |
SAMSUNG GALAXY TAB S8 / S8+ / S8 ULTRA KULLANICILARI [ANA KONU] (56. sayfa)

-
-
Arkada çalışan uygulama yok hocam. İnstagram, Facebook, Google, Youtube dışı bir uygulama kullanmadığım için bildirim geliyor. Uzun süredir kullanmadığınız için şu uygulamaları uyku moduna aldık diye.
-
Arkadaşlar Android 15 güncellemesini yapan var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
One ui7’yi kastediyorsanız ben yükledim. Evde sürekli kullanıyoruz. Herhangi bir sorun yaşamadım şimdiye kadar.
Aynen hocam One UI 7'yi kastediyorum. Hocam performans yönden bir sorun var mı? Yavaşlık vs? Birde şarj nasıl?
Kusura bakmayın biraz geç cevap oldu ama herhangi bir yavaşlama veya kısalan şarj süresi olmadı. Bilakis daha akıcı bir arayüz oldu.
Bende dün akşam yaptım hocam. Şaşırdım yani. Normalde güncelleme yapınca cihazın performansı yavaşlar, arayüz yavaş olur, uygulamaların açılış süresi yavaşlar. Şimdi ise tam tersi oldu. Bu güncelleme ile cihazın performansı arttı, arayüz daha hızlı, uygulamalar daha hızlı açılıyor. Genelde hocam cihazlara yazılım güncellemesi ile planlı eskitme yaparlar. O yüzden güncelleme yapmaya korkarsın.
-
s pen için orjinal kalem ucu nasıl bulabilirim bilgisi olan var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X