Tab için de FE yi ilk defa duymak !!! Buda iyiymiş. Bu arada ben bu lansman tab işini zaten elzem değil diye erteledim. Düşeş olursa, eskiden mezarcı ölücü derdim içimden, sanırım emekli maaşına talim edince bende onlardan olucam sanırım. Telefonlara ve birçok şeye zam yapmış Samsung, doğal olarak dolar düşse de, ete ve şekere gelen zam sebebidir. Bu tab ilk niyetlendiğim Tab idi, ultrası çeldi aklımı, Zam nedir diye korkudan bakmadım, tükaka dedim tab s9 veta s10 bekliyorum ben, daha olgunlaşınca belki sadece katlanan cep alırım. Bir müddet hepinizi rahatsız ettim, sütçü lisan ettiysem affola, < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
A.Einstein der ki “problemi ortaya çıkaran zihniyetle o problemi çözemezsiniz!” yani zihniyet değişmeden problemleri çözmek imkansızdır. "Aklı olan her aptal bir şeyleri daha büyük, daha karmaşık ya da daha zarar verici yapabilir. Ama bunun tersini yapmak büyük bir cesaret ve bir dahinin dokunuşunu gerektirir." E.F. Schumacher’in makalesinden . .. ... |