Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY TAB S8 / S8+ / S8 ULTRA KULLANICILARI [ANA KONU] (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.089
Cevap
53
Favori
56.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • GoGoBaBa kullanıcısına yanıt
    Gelsin her detayıyla paylaşırız hocam ben biraz takıntılı da bir insanım olumsuz gördüğüm her şeyi yazarım. Batarya performansı umarım ipad gibi olur tek çekindiğim kısım o.
  • Bugun smart select özelliğini test ettim bu arada, herhangi bir ekranda kalemle istediğiniz alanı secip sonra bunu istediğiniz yere yapıstırabiliyorsunuz. Önceki serilerinde var mıydı bilmiyorum.

    S Pen ile Air Command lar denedim. Onları da basarılı buldum.

    Deneyemediğim bir özellik ise, S22 Ultrayı Palet olarak kullanıp Tabletinizde tam ekran cizimler yapabiliyorsunuz, fakat ben o ozelliği aktif edemedim, kimisi dark mode dan dolayı bug oldugunu soylese de sanırım bir düzeltmeleri gerekecek. Bekliyorum bakalım.


    İkinci ekran özelliğini deneyecektim fakat native olarak macos de desteklenmiyor, bir takım 3rd party app ler varmıs (duet etc.) uygun bi tanesini satın alıp deneyeceğim.



    Ayrıca dün 45 dk falan pubg oynadım, sorunsuzdu. (Extreme mode) Genshin de kurdun onu da deneyince haber ederim :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SecurityMJ -- 20 Mart 2022; 23:22:22 >
  • SecurityMJ kullanıcısına yanıt
    Bir de hocam ekran süresi olarak kaç saat verecek gibi cihaz? Pil kısmındaki ekran görüntülerini bekliyoruz.
  • Zeljko Obradovic Z kullanıcısına yanıt

    abi bidahaki şarjdan once cekip atayım

  • SecurityMJ kullanıcısına yanıt

    bazı banka mobil uygulamalarında ekran görüntüsü almaya çalıştığınızda güvenlik sebebiyle engellenmiştir diyor , eğer deneme fırsatınız olur ise "smart select" ile oluyormu ?

    Lansman kampanyası martın sonuna kadar diye sandık, ama meğerse buds kulaklıkta çıkartılmış.

    Tabs8 düz alıp tüm hediyeleriyle, öğrenci indirimli ve 6taksit peşin fiyatına samsung online dan almadım ( hediyeler daha cazip değildi benim için) o sırada Tabs8+(plus) öğrernci indirimi ve 6taksitle bana göz kırptı ama ben Tabs8Ultra da öğrenci indirimi yok diye , birde klavyeli koruyucu kılıf taşınırllık pratiklik açısından düşündüğümden bekle pozisyonuna geçtim. Bu arada Nautulus TeknoSa ve Akasya AVM Avrupa bilişime sahsen gidip gelmeyen tabletler için bu hediyeler ile olmamış şu olaydı bildirin merkeze yahu satış patlaması yaparsınız diye kulisler yaptım ( sesimi değişitirip telefon ilede bu hediyeler bu kampanya ile alınmaz dedim. )

    aslında TABs8 olanı full lansman hediyeleriyle alıp öğrenci indirimiyle vede peşine 6 taksit alıp deneyimleyip 2.el satsam kar bile yaparmışım. ( buds kulaklık olmayınca , belki başka hediyelerde vardı çıkartıldı, malum s22 telefonda kılf alan oldu kod gelmeyen veya kodu satın aldıktan sonra gelen , özellikli bedava sigorta alan var almayan var sanırım. )


    bu arada tüm TAB s8 lerde ekran cihaz sigortası hediyesi var mı ? içeriği nedir. TAB için sigorta candır gibi geldi. hele hele TABs8ultra nın devasa ekranı için , neleri kapsıyor irdelemek lazım

  • Ben böyle saçmalık görmedim şimdi samsug müşteri hizmetleri aradı işte ekran sigortası için samsung online dan almamız lazımmış tamamda dedim sizin açıklama kısmında Türkiye sınırları içinde satılan cümlesi var vede ben s22 ultrayi da fiziksel mağazadan satın aldım ve kampanya zamanı uygulamasıyla katıldım bunları söyledim tekrar araştırma yapıp dönecek

    SAMSUNG GALAXY TAB S8 / S8+ / S8 ULTRA KULLANICILARI [ANA KONU]
  • badcrow B kullanıcısına yanıt

    SamsungTR den ben o kadar saçmalık tecrübe edindim ki. mağdur edildim ki, herşey beklenir. Ama elinizde yazılı şekli var, MH , çağrı merkezi belki eksik bilgilidir muhtemelen.


    Yazsada elinde belge olsada birşey değişmiyor , inanın anlamsız işler olur, aynı anda alın 2 cihaz deyin ki bunun darj cihazı bozuk, biri hemen değiştirir, biri alır sizin telefonun içindeki herşeyi siler , fabrika ayarlarına döndürür, size yeni sarj cihazı satar, alın bunu gidin denein der. Gene götürsünüz bu sefer size kurduğunuz program vs vs .. yersen..


    ayrıca samsung dan 50mt su geçirmeyen watch aldım, kayışı koptu, üzerindeki boya deforme oldu. ban dedikleri siz bunu suya sokmuşsunuz. DANNNNNNNNNNNNN. 50mt su geçirmez saati neden aldım ben !!!!


    yaşadıklarımı yazsam inanın çoğu kişi inanmaz abartıyor derler. Ben s20ultra başlığı, note10lite başlığı ve bu başlıkta okuduklarıma , samsung un müşteriye bakış politikasını yazan arkadaşlara , sanki ıllardır hiç mi gelişmemiş, aynı tas aynı hamam diyorum.

  • badcrow B kullanıcısına yanıt

    Kendi shop internet adresinden alınmış olan ürünleri dahil ediyorlar maalesef. Çünkü hediyelerin sıralandığı tanıtım afişlerinde de "Shop Samsung'a özel" şeklinde bir ibare var. Zaten kampanya şartları metninde,


    "Kullanıcılar, 4 Mart 2022 – 31 Mart 2022 (23:59)tarihleri arasında Samsung Online Mağaza’dan yukarıda bahsedilen ürün modellerinden birini satın alması koşuluyla Samsung Care+ 1 Yıllık Ekran Koruma Sigortasını bedelsiz olarak almaya hak kazanacaktır. 1 yıllık ekran koruma sigortası alabilmek için tüketici satın alma esnasında satın alınan ana ürünler beraber Samsung Care+ 1 Yıllık Ekran Koruma Sigortası seçilip sepete eklenmelidir."


    ibaresi olduğu için büyük ihtimalle talebinizi reddeceklerdir.


    Bildiğim kadarıyla S22'leri Vatan ve Mediamarkt'tan alanlara da bu sigortayı vermediler.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 21 Mart 2022; 20:36:23 >
  • arkadaşlar bu tabletin hangi modeline sim kart takılıabiliyor, e-sim veya nano?
  • dreamspolizei D kullanıcısına yanıt

    Sim kartlı modeli gelmiyor bize.

  • dreamspolizei D kullanıcısına yanıt

    Sanıyorum sadece WiFi olanlar geliyor sadece. ama emin değilim.


    sim kartlı veya eSim li olanlar yurtdışından getirip satan kadıköy piyasasındaklilerde olabilir.

  • Arkadaşlar, güvenilir bir şarj cihazı öneriniz var mı acaba? Pili çabuk eskitmeyecek türden. Piyasada bir sürü marka var ugreen, spigen, anker vs. Kararsız kaldım.
  • the breaking_point kullanıcısına yanıt

    kişisel tercihim Anker ve/veya Ugreen ( 2 side favarim) sonra Belkin var.

    Aukey kablolarda iyidir.

    Sarj cihazı kadar kaliteli iyi kabloda lazım.

    Bir ara Al.Ex. den her türlüsünü alıp deneyip fikir edinirdik, ucuzmuş o dönemler.


    bir ara seyahat tipli 3 çıkışlı sarj cihazı birileri paylaşmıştı. s22u için idi sanırım.

  • the breaking_point kullanıcısına yanıt
    Ugreen ben de tavsiye ederim çok kalitelidir.
  • Ben de bir süre araştırdım. S8 Plus ile s8 ultra arasında sadece ekran boyutu ve ram kapasitesi farkı olduğunu görmüştüm. ( teyit ederseniz sevinirim) Geçende plus alacaktım kulaklık hediyesi bitmiş. Şimdilik ne yapacağım bilmiyorum.

  • Merhabalar;
    Dün kurulumunu tamamladım. Yanında kılıf klavye mouse hediye edildi.
    S8-S8+ S8 Ultra arasında tercihim S8 oldu. İhtiyacım mobil olarak çalıştığım günlerde laptop yerine bunu kullanmak olduğu için. Kılıf mouse güzel bonus oldu. Apple tarafında bunları almak istediğinizde fiyatlar malum yüksek oluyor.
    İlk günümde Mail, teams, office365 kullandım gayet istediğim performansı aldım. Ekranı ikiye bölüp hem toplantı hem office kullanması gayet kullanışlı.
    Toplantı da not alırken kalemden istediğim performansı aldım.
    Oyun işim olmadığı için performans yorumum olmayacak.
    Mouse den ses kısma açma olsa güzel olurdu.
    Bazı uygulamalarda ekran dönmüyor.
    Ekran koruyucu olarak paperlike bulabilirsem sanırım daha güzel olacak.
    Klavyeli kılıf olsun isterdim.
    İpad ile arasında fark göremedim. İpad pro da kullanıyorum kalem bir tık daha iyi geldi. Tasarım yapan arkadaşlar daha net cevap verebilir belki bu konuda.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muzi_ko -- 24 Mart 2022; 20:59:43 >
  • muzi_ko kullanıcısına yanıt

    Ayarlar Gelişmiş Özellikler Labs kısmında her uygulama için ayrı ayrı yatay hale getirme ayarlarını bulabilirsiniz.

  • civcivx C kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim
  • siparişler hakkında bilginiz var mı? koreden gelmesi çok sürmese gerek
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.