Şimdi Ara

ⓘ SAMSUNG GALAXY TAB S7 Serisi ANA KONU (76. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.053
Cevap
64
Favori
134.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Araştırmamı yaptim evet s7 pluslarda alt kisimda yani klavye pininin oldugu kisimda isinma kronikmis hemen hemen her cihazda varmis bir de ust kisimda sola yakin bir yerde kucuk bir kisimda varmis,umarim yazilimla cozulebilecek birseydir yoksa aniden soguttu beni tabletten,servisin birsey yapacağını da sanmiyorum,youtube da s7 plus heating issue yazin ne demek istedigimi görürsünüz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tarik189 T kullanıcısına yanıt

    O bir sorun değil, forumda bahsedildi daha önce zaten. Ekran kontrol devresinin ısınması ile ilgili. Bundan rahatsız olanlar için Samsung 3 alternatif önermiş.



    https://www.samsung.com/us/support/troubleshooting/TSG01209442/

  • civcivx C kullanıcısına yanıt

    aynen 25 w olarak paylaştığım orijinal. 45w olanı bilmiyordum yeni çıkmış. bende 25 w var.


    şarj aleti alırken çok dikkat etmek lazım yüzde 90 çakma ürün var hepside birebir benziyor kutusunu bile yapıyorlar ama elinize alınca anlaşılıyor. satıcıya orijinal değilse iade edicem dediğim zaman bile orijinal diyip çakma çıkıyor. micro usb olan eski şarj cihazlarında özellikle orijinal bulmak imkansız gibi.


    ya satıcı amazon.tr olacak yada samsung tan direk alıcaz artık.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2khakan -- 1 Şubat 2022; 10:42:35 >
  • Ben yurtdışında, 25 Watt Super Fast Charge adaptörü indirimle yaklaşık 210 TL'ye aldım, indirimsiz de 250 TL falandı resmi satış fiyatı. 200 TL civarına orijinal 45W adaptör pek mümkün değil bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • civcivx C kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim bilgilendirdiginiz icin,o kadar para verip 120 hz de kullanmazsaniz isinmaz demek de samsungun marka degerine yakışmıyor neyse tesekkur ederim size


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HuNTeR_1907 kullanıcısına yanıt

    Amazon ara sıra indirim yapıyor(Satıcı Amazon Türkiye). 45w 181₺, 25w 95₺'den satıldı yakın zamanda. Daha önceden bu fiyatın altına inmişlikleri de var.


    Nitekim alternatif olarak Spigen ve Belkin'in PPS destekli(Burası önemli. PPS destekli değilse cihazınızı max 15w ile şarj ediyor) hızlı şarj adaptörleri de yakın zamanda indirime girmişti. 45w spigen 250₺ olmuştu diye hatırlıyorum ama tam emin değilim😀. Alacak arkadaşlar onları da takip etsin.


    Yine 45w ile 25w arasında şarj etme süresi olarak çok fark yok diye okumuştum(Aşağıdaki foto daha önce bu konuda paylaşılmıştı. Ne kadar doğru bilemem tabi 🙂)

    ⓘ SAMSUNG GALAXY TAB S7 Serisi ANA KONU



    https://www.hepsiburada.com/spigen-powerarc-arcstation-pro-45w-hizli-sarj-cihazi-gallium-nitride-gan-pps-sertifikali-samsung-super-fast-charge-2-0-uyumlu-usb-c-hizli-sarj-kablosu-adaptoru-ach02589-p-HBCV00000UGBKO


    https://www.avansas.com/belkin-wca004vfwh-25w-usb-c-sarj-cihazi-beyaz-p-99128





  • hacı1992 kullanıcısına yanıt

    Evet, şarj süreleri arasında çok büyük bir fark yok. Bende ikisi de var. Yalnız orijinal 45W'ı bu dönemde 300 TL civarinin altında bulmak pek mümkün değil. Ben S7 ilk çıktığı zaman 175 TL gibi bir fiyata almıştım ki, 1,5 yıl falan oldu sanırım.

  • Tabletin önemli aksesuarları ile ilgili bilgiler için teşekkür ediyorum.


    01 Şubat ile S7 Plus fiyatında hareketlenme başladı. Dün Vatan'da 8300 TL'ye kadar indi. Bugün yine değişti. Bugün de Trendyol'da bir mağaza 8500 TL'ye indirdi. Ama ben Samsung mağazasında veya Samsung internet mağazasında stoka girmesini bekliyorum.


    Ekran koruyucu konusunda da tavsiye rica edebilirmiyim?


    https://www.hepsiburada.com/engo-samsung-galaxy-tab-s7-plus-12-4-sm-t970-nano-esnek-ekran-koruyucu-p-HBV00000Y7KAX


    ⓘ SAMSUNG GALAXY TAB S7 Serisi ANA KONU
    ⓘ SAMSUNG GALAXY TAB S7 Serisi ANA KONUamazon
    Samsung Galaxy Tab S7 Plus 12.4 SM-T970 Nano Esnek Ekran Koruyucu
    https://www.amazon.com.tr/Samsung-Galaxy-SM-T970-Esnek-Koruyucu/dp/B08L4ZTP2F




  • civcivx C kullanıcısına yanıt

    En son 30 Kasım'da Amazon Türkiye'nin kendisi 188 liraya satmıştı hocam. Ha yine düşer mi? Bilemem tabi😀. Çakması çok dedikleri için ben de Amazon'un kendisi satsın diye bekliyordum ama 95 liraya 25 watt(yine Amazon'un kendisi satıyordu) alınca bir daha 45w almadım.


    ⓘ SAMSUNG GALAXY TAB S7 Serisi ANA KONU
  • hacı1992 kullanıcısına yanıt

    Satıcı Amazon oldukça gönül rahatlığıyla alınır tabii ki, söylediğiniz fiyatlar gayet uygun, benim yaşadığım ülkede Amazon yok ve bu fiyata alabildim. 25W ile Tab S7'yi şarj etmek yaklaşık 1.5 saat sürüyor, gayet yeterli, Samsung'un kutu içeriğine en azından 25W ve iki ucu USB C kabloyu dahil etmesi lazımmış.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kartalkaya19 K kullanıcısına yanıt
    https://www.hepsiburada.com/nanospace-samsung-galaxy-tab-s7-plus-t970-124-nano-glass-ekran-koruyucu-p-HBV000012LT0G?magaza=Nanospace&url_src=and-product-detail

    Bendeki bu. Çok memnunum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • chikungunya C kullanıcısına yanıt

    Bunu da attım sepete Tesekkur ediyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hacı1992 kullanıcısına yanıt

    tablette whatsapp nasıl kullanıyorsun hocam ben denediğimde telefonda açıkken aynı anda tabletteki whatsap kullanılamıyor. whatsapp web ile anca kullanılıyor.

  • Bu WhatsApp değil😀(Telegram). Ben whatsapp'i telefonda kullanmıyorum. Tablette rahatlığa alıştıktan sonra küçücük ekranda sanal klavye kullanmak eziyet gibi geliyor🙂. Normalde dediğiniz gibi Whatsapp'ın birden çok cihazda kullanılma desteği yok. Yani başka cihazda oturum açarsanız önceki cihazdaki oturumu kapatıyor.

  • hacı1992 kullanıcısına yanıt

    banada büyük ekranda klavye kullanmak eziyet gibi geldi hocam telefonda daha hızlı yazıyorum ama devasa whatsap instagram twitter kullanmakta ayrı bi keyif gerçekten. telegram 2 yerde oyutum açmaya izin veriyormu peki aynı anda

  • Evet telegram'ı iki cihazda birden kullanabiliyorsunuz.

  • Artık duramadım ve ben de odin ile eux romu yükledim. Epey kolay oldu, home csc yi yükleyince denildiği gibi hiçbir şey de silinmedi.
    Şimdi wild rift i indirip dokunmatik problemini deneyeceğim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chikungunya -- 2 Şubat 2022; 13:38:13 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kartalkaya19 K kullanıcısına yanıt
    ⓘ SAMSUNG GALAXY TAB S7 Serisi ANA KONUThao Huynhyoutube
    Try Surfshark here: https://Surfshark.deals/thao Use code THAO for 83% off & 3 months FREE! The Galaxy Tab S7 Plus has worked flawlessly as a basic “computer”. From Bluetooth keyboards, USB hubs, to a tablet stand and mini light, these are some of my top accessories for the Samsung Galaxy Tab S7 Plus! This video was sponsored by Surfshark. 🔴 SUBSCRIBE FOR MORE FUTURE CONTENT: https://bit.ly/32Htat3 ----------------------------------------------------------------------------------- Please note, some links below are affiliate links. 🛒 4K Monitor - https://geni.us/rDZqZmJ 🛒 Tablet Stand - https://geni.us/4oVp 🛒 Wireless Mechanical Keyboard - https://bit.ly/3mecfHL 🛒 Kolude KeybHub - https://bit.ly/2VoDft0 🛒 USB C Hub - https://geni.us/1DUBNq 🛒 LED Pocket Video Light - https://geni.us/BvLme 🛒 Mini Tripod - https://geni.us/vGnC8m8 🛒 25W Wall Charger - https://geni.us/cZ3Tp 🛒 Screen Protector - https://geni.us/tx2x5 🛒 Note 20 Ultra Case - https://moment.8ocm68.net/xVKgd 💗 WAYS TO SUPPORT THE CHANNEL ‣ Thao’s Merch: http://bit.ly/2TWGibW ‣ Amazon Prime 30-Day FREE Trial - https://amzn.to/3demzuO ‣ Student Amazon Prime 6 Month FREE Trial - https://amzn.to/3b9xLaA ‣ Buy Me A Coffee - https://bit.ly/2L3vrHJ ‣ My Filming Gear List - https://bit.ly/2W589aA 💬 COME SAY HI: ‣ TWITTER: http://bit.ly/thaohuynhyt ‣ INSTAGRAM: http://bit.ly/thaohuynhyt 💼 FOR BUSINESS INQUIRIES ‣ thaophuynhbusiness@gmail.com ----------------------------------------------------------------------------------- DISCLOSURE ‣ This video was sponsored by Surfshark. All thoughts and opinions expressed herein are my own and not influenced by the developing company, and/ or its affiliates, in any way. Some links provided above are affiliate links. As an Amazon Associate I earn from qualifying purchases. Honesty is key on my channel, thank you for supporting me! #tabs7plus #samsung #galaxytab
    https://www.youtube.com/watch?v=4kT7UHoIgLc

    Bu videoadaki kadında herşeyin en iyisi mevcut sanırım.

    Benim hayalim o masadaki dimmer li lamba. ikeada vs bulamadım hiçbiryerdede.

    anker usb hub ı hem hdmi çıkış sağlıyor hem usb hem şarj hem kulaklık çıkışı sağlıyor. Anker markası amerikada meşhur ve kaliteli. bulabilirseniz tavsiye ederim. bluetoothe mose klavye olarakta videoda bir çok hi-end model gösteriliyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2khakan -- 2 Şubat 2022; 14:10:43 >
  • Bu videoya Pc'de otomatik çeviri ile Türkçe altyazı getirebiliyorum ama şu anda kullandığım Tab S2 (Kısmetse S7 Plus olacak) tablette Youtube video altyazısını otomatik çeviri yap çıkmıyor. Youtube'u Chrome tarayıcıda açsam da aynı. Sizde S7 veya S7 Plus'ta da otomatik çeviri çıkıyormu? Türkçe altyazı ekleyebiliyormusunuz? Bence Mobilde hiç bir şekilde otomatik çeviri çıkmıyor sanırım.

  • kartalkaya19 K kullanıcısına yanıt

    ben altyazıları kapalı kullanıyorum ama denerim.

  • 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.