Şimdi Ara

ⓘ SAMSUNG GALAXY TAB S7 Serisi ANA KONU (77. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.053
Cevap
64
Favori
134.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kesin bilgi yazılım güncellemesi sonrası a12 ile hiç dokunmatik problemi olmadı :)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • chikungunya C kullanıcısına yanıt

    kaç saat denediniz hocam :D ben daha bekliyorum

  • 2 saat civarında. 1 kere bile olmadı. Genel olarak tablet daha akıcı hale geldi. Ben beğendim güncellemeyi.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • merhaba arkadaşlar benim cihazım tab S7 güncellemeden sonra pubg oyun hassasiyetim bozuldu bir türlüde yapamadım aramızda pubg oynayan varsa iyi bir hassasiyet paylaşabilir mi teşekkürler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk47 -- 3 Şubat 2022; 2:47:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ⓘ SAMSUNG GALAXY TAB S7 Serisi ANA KONU

    tab s7 plus için android 12 güncellemesi yayınlandı.

  • @chikungunya güncellemeyi el ile yapmasaydı güncellemeyi vermeyeceklerdi herhalde😃. Tahmin ettiğim gibi Aralık güncellemesini es geçip direkt Ocak güncellemesini vermişler.

  • chikungunya C kullanıcısına yanıt

    güncelleme geldi hocam yüklüyorum bende bakalım neler olcak :D

  • hacı1992 kullanıcısına yanıt
    Hahahah cidden öyle olmuş. Neyse bu vesileyle telefonu da güncellemiş oldum. Gözünüz aydın

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tableti günceledim sonra hartreset attım temiz kurulum yaptım fakat tablet iki defadır kendi kendine açılıp kapanıyor bu sorun güncellemeden sonra oldu ama bir haftadan beri iki defa oldu güncellemeden önce böyle bir sorun yoktu nedendir acaba cihaz tab S7



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk47 -- 4 Şubat 2022; 17:50:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • chikungunya C kullanıcısına yanıt

    hocam güncelleyeli 3 gün oldu kötü haberi veriyorum :) o sorun devam ediyor. ve donanımsal.

    Tabletin bataryası ekran büyüklüğünü karşılamıyor. Yada zorlanıyor.

    oyundaki patlama anlarında yük altındayken güç yetmiyor ve dokunmatiğin bir kısmına enerji yetmezliğinden dolayı dokunmatik işlemiyor.


    problemi görmek için bataryanın yüzde 60 ların altında olması ve şansa oynarken denk gelmesi şart :)


    3 gündür az az açıp oynadım ve problem gitti diye seviniyordum. bugün şarj yüzde 30 larda oynarken birden dokunmatik gitti solda.


    Hemde abartmıyorum 10 saniye sertçe basmama rağmen işlemedi.


    Hayalmi görüyorum acaba gerçek mi diye birdaha mıncıkladım ekranı yok. daha sonra gitti geldi gitti geldi düzeldi. abartısız 10 saniye.


    yapmadımı da yapmıyor. ben şimdi bunu nasıl canlı canlı göstereceğim. tüketici heyeti video ile karar verebilirmi bilemiyorum ama.


    Ben tableti kullanmaya devam ediyorum bir kaç kez daha görüp tekrar video çekerim. şuan dediğim gibi Batarya azalınca gözlemledim bu sefer.


    Bu arada Oyunu NOTE 9 ile %5 şarjla oynuyorum %1 de bile problemsiz oynayıp telefon kapanana kadar problemsiz oynayabilliyorum.

    yazılımda güncellendiğine göre yazılımsal beklentimde bitti. donanımsal diyip şikayette bulunacağım. bu şekilde de kullanılabilirmi bilemiyorum ama özürlü gibi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2khakan -- 5 Şubat 2022; 16:50:39 >




  • Bende hala hiç olmadı. 4 5 saat oynamışımdır totalde. Öncelik modunu açıyor musunuz? Ve oyunun grafikleri aşırı yüksekse o da performans kaybına sebep olabilir. Yani aynı sorunu yaşıyorduk ama bende güncelleme sonrası tamamen düzeldi şimdiye kadarki gözlemim böyle. Sizde de düzelmesini bekliyordum. Pil %30un altına hiç inmedi bu arada. Dün en son oyundan çıktığımda %37 gibi bir şeydi.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • chikungunya C kullanıcısına yanıt

    Evet hocam öncelik modu ve rahatsız etme modunda oynuyorum bildirim vs gelemiyor bile. bende artık düzeldi diye düşünürken birden böyle oldu. bence yüzde bir bile şarj kalsa yapmaması lazım telefonda da en yüksek ayarda oynuyorum bu tablet telefonumdan çok daha yüksek özelliklere sahip iken düşük ayarda oynamak diye birşey kabul edemem malesef :)


    note 9 Antutu =322

    Tab s7+ Antutu= 605


    note 9 da yüksek ayarda aslphalt oyunorum dediğim gibi %1 şarjda bile kapanana kadar kusursuz

    S7+ ta 2 kat daha güçlü bir makinede zorlandığını düşünmüyorum. ki asphalt 9 çıkalı nerdeyse 10 yıl oldu.


    Bende 3 günde toplasan 3 saat oynamamışımdır. Sabahtan akşama kadar tablet kullansam saate 2 kere yapsa 24 saatte 48 kere dokunmatik hatası yakalarım bence.


    şu güncellemeye güvendim bende düzeldi diye pek bakmadımda ara ara 5 10 dk oynayıp kapattım problem göremedim. bugün denk geldi işte. uzun süreli kullanımda daha çok karşılaşacağımı biliyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2khakan -- 5 Şubat 2022; 22:4:55 >




  • chikungunya C kullanıcısına yanıt

    bugün medimarkt ta tabletlere bakarken apple ve samsung yanana bakarken çalışan yardımcı olmak istedi bende durumu anlattım. evet o problem dedi. tüketici heyetine kesinlikle gidin dedi. yani nadiren oluyor bunu gösterebilirmiyiz diye sordum açıkçası. Kesinlikle haklı çıkarsınız dendi. onlarda uzman ekipler inceliyormuş.


    hayalmi gördüm bilmiyorum ama bugün 10 saniye süren bir dokunmama problemi oldu. tekrar ederse yeniden video çekip tüm belgelerle başvurcağım. samsungun ilgilenmemesi durumu görmemesi problemi tespit edememesi gerçekten şaşırtıcı geldi bana bir firmanın kendi ürünün problemini tespit etmekten aciz olduğunu görmek bana normal gelmiyor.


    neden ben müşteri olarak bu problemi onlara göstermek için çaba sarfediyorum. asıl onların böyle bir problem varsa titizlikle tespit edip önlem almaları gerekirken. problem yok diyip işi yokuşa sürmeleri. müşteri hizmetlerinin resmen git nereye veriyorsan ver hakkını ara der gibi tavır sergilemesinden sonra. bir daha samsuung ile işim olurmu bilmiyorum ama bu tavırdan ötrürü şikayet edeceğim. eğer gerçekten hayal görmedi isem ve tekrar bu hatayı alırsam yüzde yüz iade alacağımdan adım gibi eminim. media markt yetkilisi bile söylediğimde yüzde yüz alırsınız dedi. gerçekten problem olduğunu kabul etti. yani 1 satte bir de olsa öyle birşey hiçbir üründe normal değil dendi.


    hadi samsung s5 telefonda asphalt 9 oynamaya kalksam kaldrımasa ara donsa dokunmatik basmasa dersin telefon kaldırmıyor bu oyunu.

    Samsungun en Güçlü tepe noktası tabletinden bahsediyoruz





  • Tabii ki çözmeleri gerek problemi. Siz donanımhaberde çözüm kovalamak zorunda değilsiniz yani. Belki rom yüklemek faydalı olabilir ama bence uğraşmayın verin hakeme.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • chikungunya C kullanıcısına yanıt

    ben burda suç ortağı bakıyorum kendime :) çözüm kovalamak değil de başka insanlarda da varmı diye. birtek sizde çıktı.

    yapacak bir şeyim yoktu yazılımı beklemekten başka.


    serviste ilk gün rom atıldı komple android silinip tekrar yüklendi.

    yani denenecek hertürlü yol denendi.


    kısacası bu tablet te bir problem olduğu bariz kesinleşti.

    ne benim telefonumda ne kuzende nede yeğenin kıytırık telefonunda bu oyunda problem olmaz iken. sadece bu tablette mi oluyor.


    birde şunu merak ediyorum. arasıra tablet kullanıyorum bazen oyun oynuyorum arada bir dokunmatik hatası alıyorum bunu aman nolcak diyip hep yapmıyor diyip geçiştirebilirim mi yoksa hakkımı aramalımıyım. bana hakkımı aramak mantıklı geliyor.


    birde şunu belirteyim. ilk gün rom atılmasına sıfırlanmasına rağmen. 2. gün tableti tekrar teslim ettiğimde içindeki kanıt videoları silinmiş formatlanmış şekilde aldım tableti. kanıt videolarınıda hiçe sayıp silmişler :D




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2khakan -- 5 Şubat 2022; 22:32:24 >




  • Bu kişinin kendi kararıdır. Kimine göre o büyük bir problem değilken kimini tabletten soğutabilir.
    Rom atmak derken söylemek istedijğim eux romu gibi farklı bir ülke romuydu.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • chikungunya C kullanıcısına yanıt

    aynen hocam 12 güncellemesi ile tablete ısınıyordum. bugün o hata olunca tabletten öyle bir soğudum ki. yani hiç kullanmıyorum laptopun yanında duruyor masada içimden gelmiyor kullanmak. başka ülke romu atmak istemiyorum. yazılım daha yeni geldi. önceki yazılımda da problem vardı bundada var. dediğiniz romu atsam bence ondada olacak.başka rom attı derler sonra tespit ederler. boş verelim. bakalım nolcak.

  • 10 binlik cihazda böyle bir sorun varsa bence uğraşılmalı. Hani ucuz cihazlarda belki görmezden gelinebilir bir sorun gibi olabilir ama cihaz pahalı yahu. Tüketici hakem heyeti yolu denenmeli.


    Rom işi şakaya gelmez😀. HOME_CSC kullanarak güncelleme yapıyorsunuz yazılımınız hala Türkiye yazılımı yani. Atıyorum Şubat yazılımı Türkiye için çıkınca sizin cihaza gelecek. EUX için çıkan güncelleme size gelmeyecek. Karışık işler😀. Sadece CSC yazanla başka ülkenin yazılımını yükleme yapmamamızı önermişlerdi burada.

  • hacı1992 kullanıcısına yanıt

    doğru diyorsun hocam 5bine almış olsam 2. el satsam 8 e gider satardım. iade ile uğraşmazdım bende 10 a daha yeni almışım. 10 sa 10 ben kabul edip 10 bine almışım ama problem varsada hiç kusura bakmasınlar o problemi görmezden gelemezler. tabletin fazla da kullanıcısı yokmuş forumda sizde s7 de problem yokmuş zaten ben 12.4 inç touch screen den olduğunu düşünüyorum.

  • Güncelleme yaptıktan sonra format attım. Uygulamada yüklemedim. Kendi kendine reset atıyor.

  • 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.