K

Yüzbaşı
18 Aralık 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme
Toplam: 45 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Merhaba

Bilgisayarda YouTube'da izlediğim bir videoya, otomatik çeviri kısmı ile Türkçe altyazı getirtebiliyorum. Fakat androıd telefonda yapmayı başaramadım mobilde izlerken YouTube’a otomatik çevir kısmı çıkmıyor.

Youtube'u Mobil uygulamasında da denetim. Chrome ve Opera tarayıcı üzerinden de Youtube girip denedim. Aynı videoda pc'de otomatik çeviri kısmı çıkmasına rağmen, telefonda video üzerinde ayarlar - altyazı içinde otomatik çeviri çıkmıyor.

Bu konuda bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.

Merhaba

Nvidia Shielt Tv ana konusu 297 sayfa. Ben bu 297 sayfanın tamamını nasıl bilgisayarıma indirebilirim? Böyle bir olanak varmı? Konuyu bilgisayarıma indirip mesajları baştan sona kitap gibi okumak istiyorum.

Akakçe, cimri gibi uygulamalar indirimleri anında haber vermiyor. Büyük markaların sitesine indirim düştüğü anda telefona zil sesi ile anında uyarı veren uygulama varmı?
Örneğin zirrrrrrrrrt LG 55Sm8600 Tv şu sitede 6.000 TL'ye düştü. Zirrrrrt.
Merhaba
Bu cihazın siparişini verdim ama, arkadaşlar hem 4.300 TL (6 Taksit) fiyatın çok olduğunu hem de artık milletin elindeki Enigma2 cihazları satmaya çalıştığını söyledi.
Sizce de değmezmi ? Hakikaten Enigma2 bitiyormu? Bu cihaz ile ilgili tavsiyelerinize ihtiyacım var.
https://www.eksenuydu.com/vu-ultimo-4k-uhd-uydu-alicisi-24-ay-cccam-server-hediyeli
Merhaba

Samsung Led tv var. Smart İp tv uygulamasını yükledim. Uygulamaya 2 adet farklı yerden aldığım İP server girdiğimde, kanalları birleşik gösteriyor. Ayrı 2 kişiden aldığım server içindeki kanalları birleştiriyor.
Ben A kişisinden alınan server kanallarını ayrı , B kişisinden alınan server kanallarını ayrı göstersin istiyorum.
Bunu nasıl yapabilirim?
Merhaba

Samsung Led tv var. Smart İp tv uygulamasını yükledim. Uygulamaya 2 adet farklı yerden aldığım İP server girdiğimde, kanalları birleşik gösteriyor. Ayrı 2 kişiden aldığım server içindeki kanalları birleştiriyor.
Ben A kişisinden alınan server kanallarını ayrı , B kişisinden alınan server kanallarını ayrı göstersin istiyorum.
Bunu nasıl yapabilirim?
Merhaba

Fiber İnternet kullanıyorum. Hızım şu anda 33 Mbps. En düşük 16 Mbps oluyor. Tv'ye bağladığım Tv Box 700 TL'lik Tv box fakat halen internet yayınlarını izlerken donmalar ile karşılaşıyorum.
Modemim, ikinci el aldığım Zyxcel Wmg3312 modem. Bu modemi değiştirmeyi düşünüyorum. Çünkü internet yayınlarındaki bu donmalardan modemi suçluyorum. Dediğim gibi SpeedTest'de hızım 33 Mbps gözükürken halen donmalar yaşıyorum.

Aşağıdaki ürünü ikinci el buldum uygun olurmu? Başka tavsiyeniz nedir?
Lütfen tavsiye rica ediyorum.
http://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_zyxel-nbg6716-ac1750-kablosuz-e%C5%9Fzamanl%C4%B1-dual-band-medya-router-1118232.html?etcc_med=Price+Search+Engine&utm_medium=pse&utm_source=akakce&utm_campaign=pse&etcc_par=Price+Search+Engine&etcc_cmp=Productlisting&etcc_ori=akakce.com&et_lid=99&et_cid=99&v=1.2
Merhaba

Araç kiralamada prime müşterilerine %50 indirim varmış. Ben araç kiralayacağım ve prime müşterisinden kod buldum. Başkasından bulduğum bu kod ile araç kiralayabiliyormuyum?
Yoksa illaki tüm işlemlerde Türk Telekom avea müşterisi de olması mı gerekiyor? Yani her işlemde (araç teslimi , ödemenin yapılması vs.)yanımda , kodu veren prime müşterisidemi olmalı?
http://www.turktelekomprime.com/ayricaliklar/AracKiralama
Merhaba
X96 S905X Kodi 17 sürüm tv box alıyorum. Satıcı istediğim eklentileri kuracak.
Sizin kodide çok beğenerek kullandığınız eklentiler hangileridir? Bu konuda bilgi paylaşımlarını, bu konu altında yapabilirsek çok sevinirim.
Ben Türk kullanıcılara yönelik, Türkçe menülü yapıların kurulmasını isterim.Yerli yabancı filmler,diziler,çizgi filmler vs.gibi.
Örneğin şu alttakileri satıcı kurabilirse çok iyi olur.
KODIXWAR : Bu linkte anlatılmış:https://www.youtube.com/watch?v=Xlg1d6KRpxI&feature=youtu.be

KODİ TULBAR BUILD 2.0 : Bu linkte anlatılmış:https://www.koditurk.com/single-post/2016/09/29/KODI-TULPAR-BUILD-20-SONUNDA-KULLANIMA-HAZIR

Ayrıca;
Quasar
Exodus
Zen
Phoenix
UK Turk's Playlist
Specto Devil
1Chanel

Sizce başka hangileri olabilir?
Merhaba Arkadaşlar

Kındle e-Okuyucu'da ilk defa hangi kitaptan başlamamı tavsiye edersiniz.
Tercihim çok uzun bir kitap olmaması + Sürükleyici olması + sıkıcı bir kitap olup ta, beni aldığım e-okuyucudan da soğutmaması (onun suçu ne ki !)
Tavsiyeleriniz Nedir?
Örneğin Zülfü Livaneli : Bir kedi bir adam bir ölüm veya Küçük Prens (Saint-Exupry) veya Kırmızı Pazartesi Marguez (onun e-kitabı yok galiba) vs vs vs
Tşk.
Hakkında
Meslek: Muhasebeci
Forum İkinci El İmzası:
LÜTFEN ŞU SÖZÜ HAYATIMIZIN HİÇ BİR DÖNEMİNDE UNUTMAYALIM:

"DÖRT HASLETİ TAŞIYAN KAR ETMİŞTİR:DOĞRULUK,HAYA,GÜZEL AHLAK ve ŞÜKÜR"

ABDULLAH İBN ABBAS(RA)
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 10 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 628
İkinci El Bölümü Mesajları: 14
Konularının görüntülenme sayısı: 10.554 (Bu ay: 343)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 24 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.