Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY TAB 3 8'0 İNCELEME-YARDIMLAŞMA KONUSU (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
233
Cevap
8
Favori
20.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende bugün aldım,deneyelim bakalım memnun kalıcazmı!
    (Hızlıal puanları falan düşersek 520tl ye geldi)
  • oyun benim için önemli değil önemli olan depolama aygıtlarını takabilmem.. pdf video izlemek ve kalem ile çalışmak için tab 3 uygun mu beklentilerimi karşılar mı..???
  • arkadaşlar bunu nasıl lcd tv bağlıyoruz kullanan vasrsa nasıl bir aparat aldı yardımcı olursanız sevinirim.
  • Ürün elime geçti.(17 saatte HIZLIAL).
    İlk izlenimlerin gayet olumlu.
    *Görüntüsü ve ekranı cezbedici.
    *Ses çift hoparlör,tablet için yeterli.
    *Dijiplay kurdum ilk olarak ,nerdeyse bilgisayarımdan iyi tepki verdi.(Kanal geçişleri falan.)

İlk izlenimlerim bunlar.

Bende tv bağlantısını merak ediyorum,yapan arkadaş varsa,paylaşabilir bizimle..
  • Bekliyoruz mhl adaptor kullanan arkadaslar bilgi verecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acerx -- 2 Kasım 2013; 21:22:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kervancılar

oyun benim için önemli değil önemli olan depolama aygıtlarını takabilmem.. pdf video izlemek ve kalem ile çalışmak için tab 3 uygun mu beklentilerimi karşılar mı..???

Kalem iyi calisacaksan note 8 alman daha faydali bence. Neticede kendi kalemi var

• note 8le arasindaki fark ne?

• quote:

Orijinalden alıntı: Oscar Bravo Echo

note 8le arasindaki fark ne?

En buyuk farki note 8 in kendi kalemi olmasi. Onun haricinde note 8 de 2 gb ram var tab 3 8''de 1.5 gb. Son olarak note 8 in 3g si var. Yani sim kart takilabikiyo

• quote:

Orijinalden alıntı: liquidsky

quote:

Orijinalden alıntı: Oscar Bravo Echo

note 8le arasindaki fark ne?

En buyuk farki note 8 in kendi kalemi olmasi. Onun haricinde note 8 de 2 gb ram var tab 3 8''de 1.5 gb. Son olarak note 8 in 3g si var. Yani sim kart takilabikiyo

tab serisi ile note serisi arasındaki en bariz fark ekran teknolojisidir..

note 8'in ekranı wacom yani basınca duyarlı ekran teknolojisine sahiptir, yanında gelen kalemin özelliği de daha çok bastırırsan daha kalın çizer..
    tab 8'in ekranı ise wacom değil, ama yine de kapasitif kalem kullanılabilir tabi, benim tavsiyem çizim yapmayacak insanların note serisi tablet almasına gerek yok, 1.5gb ram ile tab serisi 8 ekran tablet her türlü yeter artar

• Tv baglantisi hakkinda yardimci olacak arkadas yokmu?

• Motorola'nın Xoom 32GB modeli mevcuttu ama işimle alakalı adam gibi bir uygulama kullanamıyordum, sonradan Note dünyasını keşfettim diyebilirim. Pazar gecesi Gold'tan 880 liraya Samsung Note 3 8.0 5110 modelini aldım. Ayrıca bir hat alıp buna da ayrı bir ücret ödemek yerine zaten telefonumda mevcut olan internet hattımı gerektiğinde tabletimle paylaşabileceğimden wifi modeline yöneldim.

İki gündür aldığım tableti en efektif biçimde kullanabilmek için gerek youtube'ta, gerekse diğer kaynaklarda işe yarayacak programları arıyorum. Adam gibi de bir fikir edinemedim, sık sık toplantı gerçekleşiyor, devamlı ajandamda not tutmak zorunda kalıyorum, çok kişi ile görüşmem gerekiyor. Mevcut kişilerimi adam gibi yöneteceğim, rahatça randevu ve işlerimi beni uyaracak şekilde not edebileceğim ve elle yazdığım notları belgelere çevirecek programlar hakkında kullanan arkadaşlardan tavsiyeler bekliyorum.

Aslında bu tip yararlı programların konuyu açan arkadaş tarafından ilk sayfada toplanması, bu tarz bilgilerin daha yoğun olarak paylaşılması bence konuyu gerçek anlamda paylaşım konusu haline getirecektir...

• android programlar konusuna bakarsanız daha faydalı olur sizin için
  • beyler hangi kılıfı kullanıyorsunuz ben güzel birşey bulamadım ve nereye baksam 50 60 lira civarında çok pahalı değil mi
  • sguler16 kullanıcısına yanıt
    çok teşekkürler hocam diğer ürünlere göre mantıklı, memnunsanız siparişi geçeyim
  • .Joe. kullanıcısına yanıt
    Ben beyazını aldım,Görünümü çok estetik,koruyuculuğu konusunda şüphelerim var.yanında gelen hediyelerde güzel.
    Aynı satıcının birde şu ürünü var.ben ikisi arasında kalmıştım,flip cover seçtim.
    http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/samsung-galaxy-tab-3-8-0-t310-360-kilif-seti-96137685
  • sguler16 kullanıcısına yanıt
    flip cover daha güzel duruyor ben de onu seçeceğim sanırım.

yardımcı olduğunuz için teşekkürler
  • Arkadaşlar, bu tablet araç içinde bir navigasyon cihazı olarak kullanılır mı ?

• Arkadaşlar öncelikle ben 1aydır tab 3 8.0 kullanıyorum öncelikle 1.5 gb ram olmasına rağmen ısınmadığı zamanlar kasma ve donma vs şeyler olmuyor benchmark testi yaptım 15800 çıktı note 8 ile farklarıda söyleyim note 8 de android sürümü 4.1.2 tab 3 8.0 de 4.2.2 sürümü var note 8 2 gb ram tab 3 1.5 gb ram note 8 1.6 ghz tab 3 1.5 ghz note 8 de s kalem var tab 3 te yok yani aman aman farklar yok yani kamera 5 megapixel aynı note 8 ile grafikler oldukça güzel ama kahverengi renkler daha açık gösteriyor diğer tablet ve telefonlara göre yardımcı olduysam ne mutlu bana

• Ayrıcada araç aparatı alırsanız navigasyon cihazı olarak kullanabilme imkanınız var ama camın yarısıni kaplar

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.