Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S8/S8 PLUS [ANA KONU] (172. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
30.130
Cevap
181
Favori
1.596.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 170171172173174
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: PaladinRudjack

Ellerim ufak o yüzden iPhone ekranı da S8 ekranı da benim için ideal hatta bazen büyük bile kaçabiliyor. Renkler ve canlılık olarak OLED ekran tartışmasız zaten. Öyle çok uygulama kullanan ve ağır oyunlar oynamıyorum telefonumda,şahsen en büyük yeri Spotify kaplıyor telefonda 15 GB boş yer var. Ekran gerçekten çok hoşuma gitti lakin geçmiş tecrübelerim Android ile pek hoş değil. S3 ve Xperia Z kullanmıştım zamanında ve resmen mesaj silerken kasan telefon yüzünden iOS'e geri dönmüştüm. Değişimi ve yeniliği sevdiğim için aklım tekrar kaymadı değil lakin iPhone 7 gibi benchmark ve speedtestlerde hala üstün olan bir cihazı 2700'e satıp üzerine 1100-1200 koyup S8 alınmalı mı? Bu fiyata bu değer mi bilmiyorum,aslında bana kalırsa hiç bir telefon bu kadar pahalı olmamalı da bu başka yerin mevzusu. Note 8'i bekleyeyim o zaman S8 fiyatları belki biraz düşer, belki Note 8 düşünülür ama oda 4000+ bandından aşağı gelmeyecek ve aşırı büyük bir ekran ile gelecek,kafamda deli sorular...

S3 dediğin telefon 2012'de çıkmış telefon. Android hala yerinde saymıyor.

• Ben aldim 1 tane s8 plus siyah 3100 TL ye yurtdisindaki samsung shoptan. Blue sordum yoktu. Bence bu fiyat ideal bir fiyat.

SAMSUNG GALAXY S8/S8 PLUS [ANA KONU]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Catharacta Skua

Arkadaşlar şu an S8 PLUS için istanbul içi en iyi fiyat kampanya nerdedir ?
    Online değil mağazadan almak istiyorum. Yakın zamanda alanlar bilgi verebilir mi ?
    4500 tl ağağı yer var mı ?

Fiziksel magazalarda genelde ayni indirim bulmaniz cok zor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • smart1978 kullanıcısına yanıt
    Toshiba 2.0 lı dahili depolama barındıran S8 ler daha düşük fiyatta olsaydı yazmaya gerek kalmayacaktı. Fakat aynı fiyatlı ürün için ben de, Samsung sensör mü Sony sensör mü (daha önceki serilerde az da olsa resim kalitesi ve stabilite farklılığı bulunuyordu), UFS 2.0 mı yoksa reklamı yapılan UFS 2.1 mi diye konuşulmaması gerektiğini düşünüyorum. Snap835 ya da Exynos olması farketmiyormuş, Avrupadan alınan tellerde de UFS 2.0 depolamaya sahip ürünleri raporlamışlar. Bu tellerin bu kadar pahalı olmasının nedeni de benchmarking, yani aynı model teller benzer performansa sahip olmalı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spigen den bir kilif almayi dusunuyorum. Gumus S8 icin asagidaki kiliflardan kullanan var mi? Hangisini tavsiye edersin?

• Arkadaşlar her zaman açık ekranı kullanıyormusunuz? Pile ne kadar etkisi var birde ekran yanığı gibi bir sorun oluştururmu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bodrum -- 7 Mayıs 2017; 16:17:40 >
  • cihazı samsung mağazalarından alıp, hala hediye çeki mail adresine gelmeyen var mı?
  • bodrum kullanıcısına yanıt
    AOD kullanımında şimdilik rapor edilen bir burn-in / image retention vakası bulunmuyor. Batarya performansını arttırmak için ise eğer kullanmıyorsanız AOD u kapatmanız tavsiyemdir. Gsmarena incelemesine göre de AOD açıkken cihazın şarj tutma performansı 30s gerileyebiliyor (dayanıklılık testi) :
    GSMArena.com
    Samsung Galaxy S8+ review: Infinity and beyond
    http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s8_plus-review-1602p3.php

• gunbah kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun, kutuda region lock etiketi yer almıyor muydu?

• quote:

Orijinalden alıntı: gandalf_3466

Spigen den bir kilif almayi dusunuyorum. Gumus S8 icin asagidaki kiliflardan kullanan var mi? Hangisini tavsiye edersin?

https://www.spigen.com/collections/galaxy-s8-s8plus/products/galaxy-s8-plus-case-neo-hybrid?variant=30619709569

https://www.spigen.com/collections/galaxy-s8-s8plus/products/galaxy-s8-plus-case-neo-hybrid-crystal?variant=30619829889

ilk linkdeki (Galaxy S8 Plus Case Neo Hybrid) kılıfı kullanıyorum dostum. Gunmetal ve black renkleri var. çok memnunum

• DeeepBlue kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim cevabınız için

• bodrum kullanıcısına yanıt
    Rica ederim.

• Ben gear s2 akıllı saat kullanıyorum. Acaba s8 ile akıllı saat kullanan var mı? Gear s2 s8 ile uyumlu mu acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: gandalf_3466

Spigen den bir kilif almayi dusunuyorum. Gumus S8 icin asagidaki kiliflardan kullanan var mi? Hangisini tavsiye edersin?

S8 demişsiniz fakat S8+ Kılıfları için link vermişsiniz.
    Ben S8 için Spigen Neo Hybrid - Shiny Black aldım bir kaç gündür kullanıyorum ve oldukça memnunum. Telefon elbette olduğundan biraz daha büyük görünüyor ama bazı kılıf modellerinde çok daha kaba görünüyor.
    S8+ değilde S8 kullanıyorsanız aradığınız kılıf bu olabilir.
    www.spigen.com.tr
    Dünyanın En Ünlü ve En İyi Telefon Aksesuar, Kılıf Markası
    http://www.spigen.com.tr/Galaxy-S8-Kilif-Spigen-Neo-Hybrid-Burgundy,PR-2668.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyazadam -- 7 Mayıs 2017; 17:26:6 >

• quote:

Orijinalden alıntı: makta06

Ben gear s2 akıllı saat kullanıyorum. Acaba s8 ile akıllı saat kullanan var mı? Gear s2 s8 ile uyumlu mu acaba?

Gear akıllı saatler belirli bir android versiyonu kullanan (sanırım 5.1.1 ve üzeriydi) tüm samsung telefonlar ile uyumudur.
    Ben Gear S2 ve Galaxy S8 kullanıyorum %100 uyumlu.
  • huawei p10 dan sonra glaxy s8 lerde de farklı flash memory chip kullanıldığı ortaya çıkmış.

https://www.gizmochina.com/2017/05/07/ufs-scandal-continues-samsung-galaxy-s8-uses-different-flash-memories-too/
  • quote:

Orijinalden alıntı: kod adı çökertme

huawei p10 dan sonra glaxy s8 lerde de farklı flash memory chip kullanıldığı ortaya çıkmış.

https://www.gizmochina.com/2017/05/07/ufs-scandal-continues-samsung-galaxy-s8-uses-different-flash-memories-too/

Huawei de durum cok daha fena Emmc 5.1 kullanan amiral mi olur bu idaa gercekse samsung kanadinda dusundurur bendeki kredisi yavas yavas kredisi azalmisti samsung'un bekleyip gormek lazim

Idaalar bu arada gercek fakat bizi etkilemiyor sorun yok her zaman ki gibi çöpdragon skandali s6 da ne guzel full exynos kullanilmisti samsung isortaklarini tekrar gozden gecirmeli exynos soc'unda depolama full samsung uretimi snapdragonda ise toshiba bu çöpdragon kullanilmasaydi su anda bu telefon 4K 60 fps dahi bircok ozellik acik olarak gelecekti...

https://www.sammobile.com/2017/05/06/samsung-quietly-removes-mention-of-ufs-2-1-storage-from-galaxy-s8s-specifications/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 7 Mayıs 2017; 18:17:32 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• S8'i yurtdışından alan arkadaşlar garantiyi nasıl hallediyorsunuz? Bende almayı düşünüyorum da

• Marrusia kullanıcısına yanıt
    Exynos larda da UFS 2.0 raporlaması yapmışlar. Yalnız Snap835 de yarı yarıya farketmiş. Snap çipsetli Samsung cihazlar nedense diğer marka aynı çipsetli ürünlerden daha düşük performans sergiliyor, ya da optimizasyon iyi yapılmıyor olabilir.
    XDA Developers
    UFS 2.0 or 2.1? Identify the flash chip in your S8
    https://forum.xda-developers.com/galaxy-s8/how-to/ufs-2-0-2-1-identify-flash-chip-s8-t3601656

• Ukkaşe kullanıcısına yanıt
    Samsung sidesync var telefonu pc de kullanıyorsun. Mesajlar vs pcden cevaplayabilirsin. S6 serisinde kullanıyordum. Onu dene istersen

• 
Sayfa: önceki 170171172173174
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.