Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S8/S8 PLUS [ANA KONU] (163. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30.130
Cevap
181
Favori
1.596.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 161162163164165
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: makta06

Merhaba. Ben iphone 7 ile s8 arasında kararsızım. s8 kullanan arkadaşlar cihazın kronik sorunu var mı? s4 den sonra aldığım lg g4 deki kronik sorunlar yüzünden iphone almayı düşündüm. Ancak s8 i görünce görüntüsü çok iyi geldi ancak kronik sorunu olup olmadığını merak ediyorum.

Evet arkadaşım s8 in bir tane kronik sorunu var o da kendine bağlıyor insanı ve elinden bırakmak istemiyorsun

• Arkadaslar bir konuda yardimci olursaniz sevinirim.

Bugun s8 i n11 den siparis verdim. Acaba 300 tl lik hediye cekini kim verecek.

• Arkadaşlar bu kavisli ekranlar için ekran koruyucular maalesef büyük bir sorun. Düz s7 için 1 senedir adam akıllı kırılmaz ekran koruyucu bulamadım. Bulduklarım da kenarlardan 1mm. kısa kaliyor diye görüntüyü bozduğu için taktırmadım. Ben kılıfsız kullanıyorum. Sadece cizilmelere karşı full body jelatin alıp komple kapladım. Bazı samsung bayileri yapiyor bunu. Benim aldığım
    www.bestskinsever.com
    Scratch Resistant Cell Phone & Tablet Screen Protector & Skins
    http://www.bestskinsever.com/catalogsearch/result/?cat=0&q=S8
    bu marka. Çok kaliteli ve uygulamasi da kolay. Sitelerinde video var. Ingilizcesi olmayanlar icin se ben bir açıklama yazarım. Kilifla kullanacaklar için de case fit olanı sipariş vereceksiniz ön cam için. Kenarlardan biraz boşluk kaliyor ve kilifla kenarlardan kalkma yapmıyor. Spigeninde ekran jelatinleri var ama kullananlar kenarlardan kalktığını söylüyor kılıf kullanımında. Hatta kenarları bantla yapıştırıp üstüne kilif kullanıyorlar çözüm olarak. Bu da bir seçenek tabiki. Bestskinsever alacaklar forumda 4 5 kisi toplanıp alırsanız kargo ücretini bölüşmüş olursunuz. Biz s7 forumunda bu yolla ucuza getirdik.

Tavsiye: Bu telefonlar düşmelere karşı çok nazik. Bence biraz fazla verip kasko yaptirin. Benim düz s7 olmasına rağmen 3. Düşüşünde tam ekran kavsine taş denk geldi ve ön camın şuan kırık. Bu telefonlarda ön cam tek değişmiyor ekranla bir değişiyor. Bana maliyeti suan 1050 tl. cik. S8 i düşünemiyorum bile. Ya her tarafı saran kapaklı kılıf kullanın yada kasko yaptırın. Uzun oldu kusura bakmayın. Sorunsuz telefonlarınızı kullanmanız dileğiyle

• seyhmus21 kullanıcısına yanıt
    bende cam taktırdım ama heralde taktırdığım camın kalitesindendi bilmiyorum kenarlar çok parmaklara takılıyor çıkardım o yüzden. spigen neo hybrid kılıf var şuan. ayrıca spigenden neo flex ekran koruyucu aldım bakalım gelince nasıl olacak. spigen gibi kenarlarıda kaplayan kılıflarda kenarlardan camı kaldırıyor genelde uyumlu olmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Acaliyptica

Ekran için fena değil gibi.

https://youtu.be/GIMAIaEX-ho

Hocam s7 egde kullananlar memnun kalmadilar hiç. Çünkü kenarlardan yapışıyor ve orta kısımda koruyucu ile ekran arasinda boşluk kalıyor. Buda dokunma hassasiyetinin bir nebze azalmasına yol açıyor. Takdir sizin yine de.

• Arkadaşlar s8 in tv de reklam müziğinin adını bilen var mı,yerlilerin oynadığı sahnedeki?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung bayisi ile konustim bugun

S8 Plus in fiyatı 4299TL olmuş. Elimde iPhone 4 vardi 7 yil once aldigim onu da 550TL den sayiyorlar cihaz 3750TL ye geliyor, nasıl sizce?

• geçen hafta inceledim,
    ekran kasa oranı çok hoş olmuş
    birde ince uzun olmasa mükemmel olacakmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Samsung bayisi ile konustim bugun

S8 Plus in fiyatı 4299TL olmuş. Elimde iPhone 4 vardi 7 yil once aldigim onu da 550TL den sayiyorlar cihaz 3750TL ye geliyor, nasıl sizce?

Çok iyi fiyat hocam bence kaçırmayın..

• ScHeNKii_ScP kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım sizi yanıltmak istemem, ben telefonu satın almadım, formu takip ederken ekran koruyucu arayışından olan arkadaşlar gördüm. Youtube'ta karşıma çıkınca yararlı olabileceği düşüncesiyle paylaştım. Bütün S8 veS8+ alan arkadaşların hayırlı haberlerde kullanmalarını dilerim. Kolay gelsin.

• uzun telefona alışmak da garip, pixel'im de var yanında, kare gibi geliyor, kalıyorum öyle :D
  • Hepsiburada da, Türkiye garantili S8 in fiyat 3750ye düşmüş. Iphone 6+ 64 gb kullanıyorum.
    Şimdiye kadar hep Apple serisi kullandım. Sadece birkede, S3 yeni çıktığı zaman almıştım. 1 ay tahamül edebildim.
    Ama o dereden çok sular aktı tabi :)
    ios dan android de geçmede biraz korkularım yok değil ama S8 'i 3750 görünce de şeytan dürtmüyor değil..
    S8'i alırsam S8+ almadığım için pişmanlık duyarmıyım orası da ayrı bir muamma..:)
    Kafamda deli sorularr..
  • Bixby tusuna basip baska seyler yapmak icin ise yarar

XDA Developers
    [App] BixBye - New and fast Bixby button remapper!
    https://forum.xda-developers.com/galaxy-s8/themes/app-bixbye-fast-bixby-button-remapper-t3594343

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Requiem_For_a Dream kullanıcısına yanıt
    Bence S8 serisinden tel alınacaksa S8+ daha iyi seçim olur. Ekran boyutu / görülebilirlik alanı S7E ile aynı gözüküyor. Batarya perfromansında da 100Mah kayıp çok fazla değil, tabi yazılım önemli. S8 daha kibar gözükse de batarya performansında daha geride kaldığı için uzun kullanımda sıkıntı çıkarabilir. Ben olsam S8+ daki kampanyaları takip ederdim ya da Note8 deki yenilikleri beklerdim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • DeeepBlue kullanıcısına yanıt
    Batarya çok önemli hocam.. Derinden girdin:)

Beklemeyi yeğlerim ozamanz. Teşekkürler...

• S7 edge'e karşılık gelen s8 plus mı oluyor tam olarak? Standart S8'in boyu S7Edge ile aynı ama eni S7E'e göre 4 mm daha dar. S8plusta ise eni hemen hemen aynı ama boyu 9 mm daha uzun. S7 edge ideal boyut diye düşünsek sizce hangi S8 ideale daha yakın olur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: onuruno99

S7 edge'e karşılık gelen s8 plus mı oluyor tam olarak? Standart S8'in boyu S7Edge ile aynı ama eni S7E'e göre 4 mm daha dar. S8plusta ise eni hemen hemen aynı ama boyu 9 mm daha uzun. S7 edge ideal boyut diye düşünsek sizce hangi S8 ideale daha yakın olur?

S7 Edge'in karşılığı S8 Plus diyebiliriz..

• Dün aldım dediğim gibi S8 plus. Son zamanlarda genelde ios işlerim sistemli cihazlar kullandım. iPhone 6 serisi ilk çıktığında oluş olan modeli almıştım 16 gb. Ancak ilk çıkan o versiyonda sorun vardı. Cihaz restart yapıyordu sürekli. Sonrasında düz 6 6s kullandım. Bir ara note 5 Samsung s6 lg g4 Samsung a8 de kullandım. Sonra geçen sene Htc çıkınca Htc 10 da kullandım. iPhone 7 çıktı hemen aldım. Mat black ve o cihazdan çok memnun kaldım. Özellikle home tuşu ve stereo hoparlörden. Sonra hafızası yetmediği için red special plus aldım. O duruyor. Dayanamadım plus s8 de aldım. Umarım memnun kalırım. Ama iPhone kamera daki bokeh effect gerçekten hoşuma gitti. Herkese iyi kullanımlar

• quote:

Orijinalden alıntı: iPhoneDalton

Bugünkü sarj durumu bu birazdan sıfirlarim teli süreler rezalet

S8 mi plus mi

• 
Sayfa: önceki 161162163164165
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.