Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S8/S8 PLUS [ANA KONU] (165. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
30.130
Cevap
181
Favori
1.596.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 163164165166167
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar siyah olanın çerçevesi kaplama imiş. internette arattım soyulma ile ilgili yabancı bilgi de bulamadım. siyah kaplama soyulup altından kabak gibi beyaz alüminyum çıkar mı acaba?
  • 3745 bekledigim gibi oldu simdi Gsm dunyasi'ndanda bir aksiyon bekliyorum soyle 50,50 100,100 dusun

urun.n11.com
    Samsung Galaxy S8 (samsung Türkiye Garantili) - n11.com
    http://urun.n11.com/cep-telefonu/samsung-galaxy-s8-samsung-turkiye-garantili-P175096377

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bilmeden aldık o zaman. Yalnız kimse almaz o zaman 2. El cihaz. Nereden bileceksin hat üzerine mi alınmış. Alan kişinin faturası üzerine zaten iyi bir fiyat giydiriyorlar. Bu faturayı ödemeyene zaten kanunen yaptırım var. İcraya kadar. Cihazın parasını da kat be kat alıyosun. Neyse bilemeyiz tabi de böyle bir durum olursa. Ben o zaman 3900 liralık soğuk su içerim. Yapacak bir şey yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefondular da batar bu arada. Böyle bir iş kolu kalmaz. Kontratlı cihaz ile olmayan arasında bir fark yok. Faturada da yazmıyor ki.

• quote:

Orijinalden alıntı: surgeon17

Bilmeden aldık o zaman. Yalnız kimse almaz o zaman 2. El cihaz. Nereden bileceksin hat üzerine mi alınmış. Alan kişinin faturası üzerine zaten iyi bir fiyat giydiriyorlar. Bu faturayı ödemeyene zaten kanunen yaptırım var. İcraya kadar. Cihazın parasını da kat be kat alıyosun. Neyse bilemeyiz tabi de böyle bir durum olursa. Ben o zaman 3900 liralık soğuk su içerim. Yapacak bir şey yok.

2. el cihaz alırken faturaya dikkat ederek nereden alındığı anlaşılabilir. Zaten yıllardır 2 . el cihaz alıp satarım faturasız cihaz almam. Yarın öbür gün bi sıkıntı olursa kendini kanıtlayamazsın.
  • Fatura var Türkcell den alınma imei vs var. Alındığı yer vs belli. Ama hat üzerine alınma konusu sıkıntı. Onu bilmiyordum. Faturada da hat üzerine dir yazmıyor ki. Veya ben dahil bir çok kişi buna dikkat etmemiştir. Şimdi eğer hat üzerine alan kişi ödemez se Türkcell de imei i bloklarsa o zaman sıkıntı. Bu 2. El alınan satılan tüm cihazlar için sıkıntı yaratır. Zaten hat üzerine alınan cihaz pahalı. Ucuz falan değil ki yurt dışında li gibi. Perakende cihazdan pahalıya geliyor. Birde böyle bir uygulama o zaman kötü işte.

• Ek olarak Evkur'dan alınan cihazlarda taksitleri ödenmezse kapatılıyor. İnternette bolca şikayet mevcut bu konuyla ilgili.
  • paralel ithalat gelince s8 3000 altını görür bence

• quote:

Orijinalden alıntı: freeheart44

paralel ithalat gelince s8 3000 altını görür bence

Paralel ithalat S7 Edge 2.800 civarındayken mi ? Komik.
  • quote:

Bilmeden aldık o zaman. Yalnız kimse almaz o zaman 2. El cihaz. Nereden bileceksin hat üzerine mi alınmış. Alan kişinin faturası üzerine zaten iyi bir fiyat giydiriyorlar. Bu faturayı ödemeyene zaten kanunen yaptırım var. İcraya kadar. Cihazın parasını da kat be kat alıyosun. Neyse bilemeyiz tabi de böyle bir durum olursa. Ben o zaman 3900 liralık soğuk su içerim. Yapacak bir şey yok.

Hocam ilan acmis uzerimde diyor 7 icra var hat uzerine tel alip satiyorum yazmis :/

• quote:

Orijinalden alıntı: mkyb

quote:

Paralel ithalat S7 Edge 2.800 civarındayken mi ? Komik.

s7 edge

2600 çek puan vs ile 2500

en kötü çek vs ile 3k yı görür

• Bilmiyorduk öğrendik. Her öğrenmenin bedeli olur. Umarım pahalı olmaz...

• quote:

Arabistandan aldin diyelim 2600 hadi biz 2700 diyelim.Bunun kayidi var 150 ucak parasi getirme parasi var 3000 garanti vs vericek adam oda 200 desek 150 kar desek 3350 🤔

3000 gormezde 3200 falan olagan ama uzun vadede daha paralel yok ne zaman gelicek belli degil...

• vbalikci kullanıcısına yanıt
    Ben yaşadım,Bağlantılar-Mobil ağlar- VoLTE aramalarını kapat,sonra yeniden başlat,sorun düzeliyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Mümkün değil ...

• Bixby'nin tek yaptigi

Bu arada alanlar neden ortaliktan kayboldu tecrubelerini kimse paylasmiyor pil uygulamalar 18:9 da nasil vs herkez aldi ve ortaliktan kayboldu keske ben yurtdisindan 25 inde alabilseydim her gun birsey yazardim :)

• Bende note 4 umu takasa verip s8 aldım ama note serisinin yerini tutmuyor note8 çıkana kadar idare edicez bununla ama tel güzel hediye çeki kampanyası dün akşam son buldu.takas kampanyası bu ay sonunda bitiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: radow61

Bende note 4 umu takasa verip s8 aldım ama note serisinin yerini tutmuyor note8 çıkana kadar idare edicez bununla ama tel güzel hediye çeki kampanyası dün akşam son buldu.takas kampanyası bu ay sonunda bitiyor

Bende Note8 mi S8 mi kararsizim maks 1 ay icinde adam gibi puanli cekli kampanya bulamazsam note8'i beklerim kisa dogruda bir yerlere giderim avrupada yada arap emirliklerinde ordan alirim ama ben note serisinden nefret ediyorum :D

• quote:

Dün aldım dediğim gibi S8 plus. Son zamanlarda genelde ios işlerim sistemli cihazlar kullandım. iPhone 6 serisi ilk çıktığında oluş olan modeli almıştım 16 gb. Ancak ilk çıkan o versiyonda sorun vardı. Cihaz restart yapıyordu sürekli. Sonrasında düz 6 6s kullandım. Bir ara note 5 Samsung s6 lg g4 Samsung a8 de kullandım. Sonra geçen sene Htc çıkınca Htc 10 da kullandım. iPhone 7 çıktı hemen aldım. Mat black ve o cihazdan çok memnun kaldım. Özellikle home tuşu ve stereo hoparlörden. Sonra hafızası yetmediği için red special plus aldım. O duruyor. Dayanamadım plus s8 de aldım. Umarım memnun kalırım. Ama iPhone kamera daki bokeh effect gerçekten hoşuma gitti. Herkese iyi kullanımlar

Cari açığa katkılarınızdan dolayı tebrik ediyorum sizi!

• Gecen sali sabah verdigim saat siparisim bugun elime ulasti sonunda. Sagsaglim gelmis ama paketleme faciasi yapmislar resmen. Gear s3 kutusunu bilenler bilir. Silindir seklinde hallice ufak bir kutu. Bunu kalkip ayakkabi kutusu kadar buyuk bir kutunun icine direk koymuslar. Sagina soluna hicbir sikistirma uygulamamislar. Kopuk falan yok. Kutu geldi bildiginiz icinde yuvarlaniyor birseyler. Zaten paketi gorunce arkasimin ayakkabi yada baska birseyin kargosu zannettim. Akil var mantik var 10 gunde zaten bi kargoyu zarzor gonderebildiniz bide dogru durust paketleme yok. Zaten her asamasinda sikayet ettigim SAMSUNGWA paketleme konusundada acik ara sinifta kaldi. Gecen gun aldigim ayakkabi ile daha iyi paketlenmisti.

• 
Sayfa: önceki 163164165166167
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.