Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S8/S8 PLUS [ANA KONU] (161. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
30.130
Cevap
181
Favori
1.596.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 159160161162163
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bodrum

http://shop.samsung.com/tr telefon alan varmı hemen kargoya veriyorlarmı?

Hocam ordan almaya gerek yok artik N11 de samsung tr garantili 3660+75 bonus 3585 lere kadar indi....

Edit:GSM dunyasi ilginc bir yorum yapmis 🤔
    N11 den alsak bile sanki cek veriliyor samsung'a basvurun demisler keske bonus puanim bugun yuklenseydi guzel kombo yapardim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 4 Mayıs 2017; 19:10:52 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marrusia kullanıcısına yanıt
    s8+ bakıyorum link verirmisin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bodrum -- 4 Mayıs 2017; 19:17:05 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Sadece altin sarisi varmis S8+ da

Kupon Kod:telefon88

urun.n11.com
    Samsung Sm-g955f Galaxy S8 Plus 64gb(samsung Türkiye Garantili) - n11.com
    http://urun.n11.com/cep-telefonu/samsung-sm-g955f-galaxy-s8-plus-64gbsamsung-turkiye-garantili-P179706640

• quote:

Orijinalden alıntı: Marrusia

quote:

Sadece altin sarisi varmis S8+ da

Kupon Kod:telefon88

http://urun.n11.com/cep-telefonu/samsung-sm-g955f-galaxy-s8-plus-64gbsamsung-turkiye-garantili-P179706640

Gold renge detaylı bakmamıştım hiç. Bugün biraz baktımda müthiş olmuş. Tam gold renk değil çok değişik duruyor hoşuma gitti. Favorim Orkide Grisi ama Gold renkte en az Orkide Grisi kadar güzel duruyor..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Marrusia kullanıcısına yanıt
    evet ben siyah arıyorum bir türlü bulamadım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • S8 icin N11 de 3660 diyen arkadaslar link verebilir mi. Ben bulamadim cunku. En ucuz 3750 var

• gzhn61 kullanıcısına yanıt
    Bende ilk mavi rengini beğenmiştim satılmadığı için siyah aldım. Başta full siyah kötümü olur dedim ama gayet güzel bence. Tabi bide şöyle bişey var ön taraf hepsinde siyah, kılıfla kullanacağım için sadece kılıftaki deliklerin veya girişlerin oralardan farklı renkler görünecek, o yüzden kılıfsız kullanmayacaksan çok farketmez bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: beyazadam

Arkadaşlar SamsungWA'dan aradılar ve pazartesi yeni gelen ürünlerle stoklar güncellenecek dediler. Siparişi gönderim için yada stok yetmezliğinden bekleyenler varsa pazartesi itibariyle stokları kontrol edip telefonla arayıp siparişlerinin hemen gönderilmesi için not aldırıp sıkıştırsınlar.

Arkadaslar MECBUR DSGILSENIZ SAMSUNGWA.COM.TR den alisveris yapmayin. Hediye ceki geciyorsa bayilerden alin. Firmanin altyapisi yetersiz ve ilgisizler. 11. Gun daha siparisim elimde degil.

• surgeon17 S kullanıcısına yanıt
    Nereden aldınız ayıptır sorması
  • quote:

Orijinalden alıntı: serratia

S8 icin N11 de 3660 diyen arkadaslar link verebilir mi. Ben bulamadim cunku. En ucuz 3750 var

telefon88 kupon kodunu girin

• quote:

quote:

S8 icin N11 de 3660 diyen arkadaslar link verebilir mi. Ben bulamadim cunku. En ucuz 3750 var

Tesekkurler bilgi icin. Bu arada ozel degilse bu kodu nerden ogrendiniz acaba

• Phantom7 P kullanıcısına yanıt
    Sahibinden.com

• quote:

quote:

quote:

Tesekkurler bilgi icin. Bu arada ozel degilse bu kodu nerden ogrendiniz acaba

N11 bannerlarinda var hocam hic dikkat etmediniz mi

Benim hedef 3000/222 lik kupondu o telde gecmiyormus bende kacirmisim bir arkadas dedi sonra gecmiyor diye bu 88 lik koda kaldik n11'e yakismayan kupona

• quote:

Orijinalden alıntı: gzhn61

Bu cihaz İÇİN en güzel renk sizce hangisi

Tabiki zevkler ve renkler tartışılmaz ama birisi bir tık daha iyi diyeceğiniz renk varmı

Orkide grisi bence.

Siyah olanda kenarlar plastik gibi duruyor. Altın rengi ve orkide grisinde yan çerçeve daha bir metal hissi veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İlteriş Kutluk Kağan -- 4 Mayıs 2017; 20:28:43 >
  • gzhn61 kullanıcısına yanıt
    Orkide grisi. Almak istiyorum gerçekten renk ve tasarım çok güzel ancak yokmu o edge ekran. Kusacam artık sevgili samsung. Yamuk telefon sevmeyenler de var. Umarım note 8 edge çıkmaz da onu alırım bari. S3 ten beri samsung kullanmıyorum. max 2 hafta deneyimliyor sonra kendi telefonum neyse ona geçiyorum. Ama artık bende uzun süreli samsung denemek istiyorum ve s8 modellerinin bir tanesi edge çıkmasaydı samsunga geçmeyi planlıyordum. Konuya bakıyorum da tek edge ekran sevmeyen kendimmişim gibi hissediyorum. Ama tek olmadığıma eminim. Uzun lafın kısası orkide grisi rengi bence mavi hariç kesinlikle diğerlerinden önde. Umarım note 8de de kullanılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_CRIMINAL

quote:

Orijinalden alıntı: vbalikci

2 sefer başıma bir şey geldi. Telefondan beni arayanın sesini duyuyordum ama karşı tarafa sesim gitmiyordu. reset attım, fabrika ayalarına döndüm, düzeldi 2 gün sonra yine aynısı oldu, yine attım yine oldu dün. volte midir nedir o meret sorun yaratıyormuş sanırım, onu kapattım, telefonu kapattım açtım düzelttim. bu nasıl bir saçmalıktır anlamadım, böyle bir sorunla karşılaşan var mı?

Benim de başıma geldi , aynı şekilde giderdim.. Volte kapalı..

Volte nedir?

• Bugün bir posta daha buradaki kılıf/aksesuarcıları gezdim. Spigen Slim Armor kılıfımla uyumlu bir ekran koruyucu bulamadım. Bir iki tane buldum kılıfla olmaz dediler. Başka çeşitlerin gelmesi de bi kaç haftayı bulur dediler.

Doğru düzgün bi ekran koruyucu bulan ve taktıran var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İlteriş Kutluk Kağan -- 4 Mayıs 2017; 20:36:15 >
  • İlteriş Kutluk Kağan kullanıcısına yanıt
    Ben temperli cam taktım ama edge kenarlari beğenmedim çıkardım attım. Film bulursam onu deniyeceğim.

Film en mantiklisi gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: kucukduran

Ben temperli cam taktım ama edge kenarlari beğenmedim çıkardım attım. Film bulursam onu deniyeceğim.

Film en mantiklisi gibi.

Neden beğenmediniz hocam edge kenarları? Temperli cam onermiyo musunuz ?

• Yav arkadaşlar bende ne sans var dün n11 den s8 plus aldım bugun kargodan geldı sım kartı taktıp actım tuekcell sebeke gelıyor ama ne 3g ne 4g gelmıyor sorunlu cıktı butun ayarları tamdı kontrol ettım teknık servısı aradım iade edin dedı sistemden ıade talep ettim ama cıhazı satıcı almak ıstemeyecektır bıton kavga gürültü ama napıp edip paramı gerı alıcam sonucta benden kaynaklanmayan fabrikasyon bi sorun satıcıda n11 de alıs verıs yapanlar cok memnun ınsallah zorluk cıkarlarmazlar

• 
Sayfa: önceki 159160161162163
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.