Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S8/S8 PLUS [ANA KONU] (164. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30.130
Cevap
181
Favori
1.596.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 162163164165166
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onurmsq

S8 plus kac saat ekran suresi veriyor

• Acaliyptica A kullanıcısına yanıt
    Hocam ben s7 kullaniyorum. S7 forumunda denenmeyen ekran koruyucu, kalmadı. Hepsi kullanışsız çıktı ve hep çöp oldu. Sadece full body jelatinler çizikler için işe yaradı. Ben de s8 sahipleri paralarını boşa harcamasınlar diye yardımcı olmak adına yazıyorum. Çabam bunun için. Teşekkürler paylaşımınız için

• Bazilari hat uzerinden aliyor sonra satiyorlar nakit para icin bunlardan alsak sorun yasar miyiz acaba 🤔

Hat uzerinden alip tel satmakta ayri kafa lazim :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 5 Mayıs 2017; 14:58:26 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marrusia

Bazilari hat uzerinden aliyor sonra satiyorlar nakit para icin bunlardan alsak sorun yasar miyiz acaba 🤔

Hayır sorun yaşamazsınız ben genelde öyle alırım. Sonucta faturasi sizde oluyor... Ayrica fiyatlar çok daha makul oluyor öyle olunca.

Hat üzerinden alıp satanlar nakit ihtiyaci olup kredi cekemeyenlerdir. Bu sebeple bu yola başvuruyorlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..ScReaM -- 5 Mayıs 2017; 15:38:28 >
  • 1 Haftalık S8+ kullanıcısı olarak cihazın beni en etkileyen kısmı batarya performansı oldu. 3500mAh'lik batarya 6.2" ekrana az gelir diye düşünüyordum ama gün içinde cihazı çok yoğun kullanıyor olmama rağmen 6 saatten aşağı ekran süresi görmedim. Benim gibi S8 ve S8+ arasında gidip gelen kullanıcılar varsa kesinlikle S8+'tan yana tercih yapmalarını öneririm.
  • quote:

Bazilari hat uzerinden aliyor sonra satiyorlar nakit para icin bunlardan alsak sorun yasar miyiz acaba 🤔

Yalnız telefonu satan kişi taksitleri ödemezse telefonun imei numarası bloke oluyor ve Türkiye'de kullanılamıyor.

Turkcell'in sistemi artık böyle.

• S8 hocam.

• arkadaşlar gmail hesabıma hotmail adresımıde kurdum iki mail adresimi aynı uygulamadan kullanıyorum mailler gelip gidiyor sorun yok mail geldiğinde önceki android samsung telefonlarıma gmail ikonun üstünde sayılar yer alırdı kırmızı renkte örenğin 1 2 3 4 diye ne kadar mail gelmısse yanı bu olmuyor bende ama üst pencereden mail geldi diye bildiirm alıyorum sizde nasıl
  • quote:

Orijinalden alıntı: iPhoneDalton

S8 hocam.

Cok kotu soyliyim.

Konum acik ve full otomatikse normale yakin olur ancak

• DODANLI kullanıcısına yanıt
    hocam dediğiniz ayarların bendede hepsi aynı ama sürekli istanbulu gösteriyor nasıl yapıcas
  • fener1979 F kullanıcısına yanıt
    Hocam bilmiyorum inanın. Normal şartlarda bulunduğunuz semti göstermesi gerekiyor. En son gps in ayarlarına girin. Yüksek doğruluk hangisi ise o seçili mi bakın. Başka da bir şey aklıma gelmiyor ;)

hocam sağol evet gps yüksek doğruluk seçili neden bende anlamadım
  • fener1979 F kullanıcısına yanıt
    İsterseniz ayarlardan hava durumunun ön belleğini falan bir sıfırlayın tekrar ayarlayın. Başka arkadaşlarda da bu problem var mı bilemiyorum.

şimdi onuda yaptım yine olmadı yapacak bişey yok artık böyle kullanıcas ama çok ilginç harbiden
  • quote:

Orijinalden alıntı: fener1979

şimdi onuda yaptım yine olmadı yapacak bişey yok artık böyle kullanıcas ama çok ilginç harbiden

Bir problem yok weather com ile de görüştüm mağazalarda ki s8 leri de inceldim hepsi Istanbul olarak gözüküyor, anladığım kadarıyla weather com samsung widget lara yeni girdiği için ,zamanla düzelecektir.

Şehir ekle ye girdiğinizde DODANLI nın bulunduğu ilçe karaköprü çıkıyor fakat Istanbulun hiç bir ilçesi arama kısmında çıkmıyor rahat olun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkyb

quote:

Yalnız telefonu satan kişi taksitleri ödemezse telefonun imei numarası bloke oluyor ve Türkiye'de kullanılamıyor.

O nasıl bir sistem. O zaman piyasada olan hiçbir turkcell cihazını almamak lazım. Ödemezse cihazı kapatmak ne demek.

• saydam330 S kullanıcısına yanıt
    peki teşekkür ederim kardeş gmaile mail geldiği zaman üstünden kırmızı rakamlar oluyormu dikkat ettinmi 1 2 3 mail sayısına göre yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: VolkanElçin

quote:

Orijinalden alıntı: mkyb

quote:

O nasıl bir sistem. O zaman piyasada olan hiçbir turkcell cihazını almamak lazım. Ödemezse cihazı kapatmak ne demek.

O madde diğer 2 operatöründe sözleşmesinde var ama uygulamıyorlar yakında onlarda uygulamaya geçebilir.

Kanunen operatörler haklı.

• Bataryası 5 saat sonra biten, spotify ve chrome aynı anda açılınca ikisi birden çöken yani kısacası kanser sebebi S4'ümü 650 TL'ye saydılar S8 3350'ye geldi.

Orchid Gray aldım ama gönlüm Arctic Silver idi. Gerçi Türkiye'de yok bu renk

+ 300 TL hediye çeki de geldi, hemen Kablosuz şarj ünitesi sipariş ettim üstüne 50TL ekleyip.

Spigen Neo Hybrid aldım bi de yanına. hem clear olan hem de siyah plastik olanından

Harika bir telefon. 24 saattir sıfır sorun.
  • 
Sayfa: önceki 162163164165166
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.