Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S8/S8 PLUS [ANA KONU] (162. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
30.130
Cevap
181
Favori
1.596.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 160161162163164
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fener1979

Yav arkadaşlar bende ne sans var dün n11 den s8 plus aldım bugun kargodan geldı sım kartı taktıp actım tuekcell sebeke gelıyor ama ne 3g ne 4g gelmıyor sorunlu cıktı butun ayarları tamdı kontrol ettım teknık servısı aradım iade edin dedı sistemden ıade talep ettim ama cıhazı satıcı almak ıstemeyecektır bıton kavga gürültü ama napıp edip paramı gerı alıcam sonucta benden kaynaklanmayan fabrikasyon bi sorun satıcıda n11 de alıs verıs yapanlar cok memnun ınsallah zorluk cıkarlarmazlar

Telefonunuzda sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. Bugün Türkcell şebekesi çöktü, birçok şehirde ses ve data hizmeti çalışmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyazadam -- 4 Mayıs 2017; 21:30:39 >
  • fener1979 F kullanıcısına yanıt
    Turkcell de sorun var bugün hocam, başka operatör hattıyla deneyin birde

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasıl olur hemen eskı cıhaza taktım sim kartı 7 plus anında geldi 4g suan kullanıyorum sorunsuz bırazdan bıdaha denıycem ama cok soğudum cıhazdan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba. Ben iphone 7 ile s8 arasında kararsızım. s8 kullanan arkadaşlar cihazın kronik sorunu var mı? s4 den sonra aldığım lg g4 deki kronik sorunlar yüzünden iphone almayı düşündüm. Ancak s8 i görünce görüntüsü çok iyi geldi ancak kronik sorunu olup olmadığını merak ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: fener1979

Yav arkadaşlar bende ne sans var dün n11 den s8 plus aldım bugun kargodan geldı sım kartı taktıp actım tuekcell sebeke gelıyor ama ne 3g ne 4g gelmıyor sorunlu cıktı butun ayarları tamdı kontrol ettım teknık servısı aradım iade edin dedı sistemden ıade talep ettim ama cıhazı satıcı almak ıstemeyecektır bıton kavga gürültü ama napıp edip paramı gerı alıcam sonucta benden kaynaklanmayan fabrikasyon bi sorun satıcıda n11 de alıs verıs yapanlar cok memnun ınsallah zorluk cıkarlarmazlar

Turkcell de sıkıntı var hocam... cihazdan değildir.

• Arkadaşlar selam bende s8 orkide gri aldım. Renk çok başarılı siyahta çiziği belli etme sorunu yaşanabilir diye düşünüyorum. Ben yeni samsunga geçtim iostan. Bildirimler geldiğinde ekran ışığı yanmıyor. Bildirim gelip gelmediğini anlayamıyorum. İodta direkt kilit ekranında çıkıyordu. Yardımlarınız için teşekkürler

• Arkadaşlar bazen sesim gitmiyor karşı tarafa aynı sorunla karşılaşan varmı birde benim güncellemeleri wifiye ayarlamama rağmen bugün bir yerden baglandım hiç güncelleme yapmadı hiç bir uygulamaya

• Telefondan çok memnunum ekranı çok başarılı ve ekran kasa oranı muazzam S10 çıkana kadar götürür beni.

Bu arada 300 tl lik hediye çekini satıyorum ilgilenen varsa pm atabilir

• https://www.google.com.tr/amp/s/m.tamindir.com/blog/volte-nedir-ne-ise-yarar-volte-ayarlari-nasil-yapilir_19362/amp/

LTE üzerinden HD+ ses görüşmesi,

Çoktan var

• quote:

Orijinalden alıntı: makta06

Merhaba. Ben iphone 7 ile s8 arasında kararsızım. s8 kullanan arkadaşlar cihazın kronik sorunu var mı? s4 den sonra aldığım lg g4 deki kronik sorunlar yüzünden iphone almayı düşündüm. Ancak s8 i görünce görüntüsü çok iyi geldi ancak kronik sorunu olup olmadığını merak ediyorum.

iPhone 7 ...

• Bugünkü sarj durumu bu birazdan sıfirlarim teli süreler rezalet

SAMSUNG GALAXY S8/S8 PLUS [ANA KONU]

SAMSUNG GALAXY S8/S8 PLUS [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: İlteriş Kutluk Kağan

quote:

Orijinalden alıntı: kucukduran

Ben temperli cam taktım ama edge kenarlari beğenmedim çıkardım attım. Film bulursam onu deniyeceğim.

Film en mantiklisi gibi.

Neden beğenmediniz hocam edge kenarları? Temperli cam onermiyo musunuz ?

Kenarlarını beğenmedim. Yuksek kaldı parmak takıldı. Birde telefonun tipini bozdu hiç gerek yok. Film denemedim bakalım onu denemek daha iyi olabilir.

• gokhanakin83 G kullanıcısına yanıt
    Kronik hicbir sorunu yok hocam. Plus alacaksanız eger sadece cift kamerası icin iphone alın derim. Düz model alacaksanız S8 uygun.

Biraz sabrederseniz iPhone 8 Eylülde tanıtılacak sanırım. Belki o daha fazla hosunuza gider. Veya Note 8. O da eylulde tanitilacak diyorlar.

• Arkadaşlar merhaba, ulaşılamama sorunu yaşayan var mı benden başka? Evdeyken kim ararsa arasın ulaşamıyor bana. Hattı eski telefonum s6edge taktığımda ulaşılıyor. Yarın servise götüreceğim, benden başka bu tarz problem yaşayan var mı acaba veya bir çözüm önerisi olan?

• Hat turkcrllse az önce turkcell çöktü

• quote:

Orijinalden alıntı: sarperd

Arkadaşlar merhaba, ulaşılamama sorunu yaşayan var mı benden başka? Evdeyken kim ararsa arasın ulaşamıyor bana. Hattı eski telefonum s6edge taktığımda ulaşılıyor. Yarın servise götüreceğim, benden başka bu tarz problem yaşayan var mı acaba veya bir çözüm önerisi olan?

volte'yi kapatmayı dene, bende de bunun başka bir türü olmuştu.
  • Telefonda hem kırılmaz cam hem de kılıfla beraber kullanan var mı kırılmaz cam da sıkıntı oluyor mu ona göre almayı düşünüyorum s8'i bir de kulaklık ses kalitesi nasıl acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: seyhmus21

Telefonda hem kırılmaz cam hem de kılıfla beraber kullanan var mı kırılmaz cam da sıkıntı oluyor mu ona göre almayı düşünüyorum s8'i bir de kulaklık ses kalitesi nasıl acaba

Bir kaç arkadaş, kavisli kenardan dolayı kırılmaz camdan memnun olmadığını iletmişti.

Kulaklık için ise; ben kulaklığı baya baya beğendim, alelade bir kulaklık değil.
  • fener1979 F kullanıcısına yanıt
    Merhaba fener1979,

Konu ile ilgili sizinle görüşmek ve yardımcı olmak isteriz. İrtibat bilginizi, PM olarak iletmeniz halinde ilgili ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir.

n11.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: n11

Merhaba fener1979,

Konu ile ilgili sizinle görüşmek ve yardımcı olmak isteriz. İrtibat bilginizi, PM olarak iletmeniz halinde ilgili ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir.

n11.com

Büyük ihtimal cihazınızda sorun yok bugun öğlen turkcell çöktü hiçbir şekilde internete girilmedi
  • 
Sayfa: önceki 160161162163164
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.