Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S8/S8 PLUS [ANA KONU] (160. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
30.130
Cevap
181
Favori
1.596.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 158159160161162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • S.a arkadaşlar bende s8 alarak araniza katıldım ama bana watsaptn yada messengerden gelen msjlas uygulamaya girmeden görünmüyor nedense ayarlarını kaç kere kontrol ettim gizlilik yok hepsi açık bi anlayan yardım etsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vbalikci kullanıcısına yanıt
    S8 vodafon hatta sorun yok volte sembolü devamlı duruyor kullanalı 7 veya 8 gün olmuştur
    Ben yaşadım,Bağlantılar-Mobil ağlar- VoLTE aramalarını kapat,sonra yeniden başlat,sorun düzeliyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam bizim s7 lerde de vodafone kullanan çoğu kişi sorun yaşamıştı. Ya hat degiştirip yada vodafone müş. hiz. arayıp volteyi kapattırarak sorunu halletmişlerdi.

• Muzurali061 M kullanıcısına yanıt
    Hocam wi-fi kullanıyorsanız wlfi ayarlarindan herzaman secili mi ona bakın. Veri kullanıyorsanız arka plan veri kullanımı kısıtlamasını whatsap ve messanger icin kapatmanız lazım. Bir de böyle deneyin.

• Birbirleriyle uyumlu şeffaf arka kılıf-ön kırılmaz cam kullanan var mı? Önerisi olan var mı?
  • Bu cihaz İÇİN en güzel renk sizce hangisi

Tabiki zevkler ve renkler tartışılmaz ama birisi bir tık daha iyi diyeceğiniz renk varmı

• Tam olarak nasıl yapacam kardeşim biraz teknolji cahiliyimde :)))

• quote:

Orijinalden alıntı: lombardini

Birbirleriyle uyumlu şeffaf arka kılıf-ön kırılmaz cam kullanan var mı? Önerisi olan var mı?

Telefonun rengine uygun şeffaf kılıf bulabilirsem dediğinizi denemiş olacağım ama henüz siyah şeffaf kılıf bulamadım. Samsung mağazalarında yada web mağazalarında hiçbir yerde siyah yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gzhn61

Bu cihaz İÇİN en güzel renk sizce hangisi

Tabiki zevkler ve renkler tartışılmaz ama birisi bir tık daha iyi diyeceğiniz renk varmı

Mavi'yi yakindan gormus olarak tr de sanirim yokmus

1.tercih mavi olurdu 2.si orkide grisi kesinlikle

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marrusia

Ne sacma bir aciklama fiyati yani 3000 mi 🤔

https://www.turktelekom.com.tr/hakkimizda/medya-merkezi/basin-bultenleri/Sayfalar/samsung-galaxy-s8-ve-s8-plus-indirimle-satista.aspx

hayır dostum öyle değil açıklama saçma değil seni s8 i 4 bine alıyorsun vade farkı ile 5bin diyelim ama sen ödeme yaptığın için 4bine düşüyor ve vade farksız 24 ay taksitle almış gibi oluyorsun olay bu sitesine bak hesapla kısmında olayı anlarsın

• quote:

Orijinalden alıntı: Muzurali061

Tam olarak nasıl yapacam kardeşim biraz teknolji cahiliyimde :)))

Hocam s7 kullanıyorum muhtemelen sizde de aynıdır

Wifi için : Ayarlar - Bağlantılar - wifi. Sağ üstte gelişmişe basın. Uykudayken wifi yi açık tut seçeneğini her zaman yapın.

Veri için : Ayarlar - Bağlantılar - Veri kullanımı - Veri tasarrufuna basın. Orada ki tik açıksa eğer alttaki kısıtlanmış veri kullanımına izin vere girip watsapp ve messanger ın tikleri açık olsun. Umarım açıklayabilmişimdir.

• Arkadaşlar SamsungWA'dan aradılar ve pazartesi yeni gelen ürünlerle stoklar güncellenecek dediler. Siparişi gönderim için yada stok yetmezliğinden bekleyenler varsa pazartesi itibariyle stokları kontrol edip telefonla arayıp siparişlerinin hemen gönderilmesi için not aldırıp sıkıştırsınlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyazadam

Arkadaşlar SamsungWA'dan aradılar ve pazartesi yeni gelen ürünlerle stoklar güncellenecek dediler. Siparişi gönderim için yada stok yetmezliğinden bekleyenler varsa pazartesi itibariyle stokları kontrol edip telefonla arayıp siparişlerinin hemen gönderilmesi için not aldırıp sıkıştırsınlar.

Ben bugun izmirdeki bir samsung magazasına gittim samsungwa da stokta olmayan tüm ürünler orada vardı ve hediye çeklerini oralardada kullanabiliyormuşuz.
  • Hediye çekini kullanıyon ama wa da olan s8 kilif 249 tl mağazada 269 tl dün stokta yoktu bugün bi 11300 mah powerbank birde siyah akıllı kilif aldim 78 tl ustune para odedim birde su bildirim olayını çözebilsem manyak makina acaba avea da mi sıkıntı var anlamadım mobil destekten arayacaklar birazdan

• quote:

Orijinalden alıntı: vbalikci

2 sefer başıma bir şey geldi. Telefondan beni arayanın sesini duyuyordum ama karşı tarafa sesim gitmiyordu. reset attım, fabrika ayalarına döndüm, düzeldi 2 gün sonra yine aynısı oldu, yine attım yine oldu dün. volte midir nedir o meret sorun yaratıyormuş sanırım, onu kapattım, telefonu kapattım açtım düzelttim. bu nasıl bir saçmalıktır anlamadım, böyle bir sorunla karşılaşan var mı?

Benim de başıma geldi , aynı şekilde giderdim.. Volte kapalı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_CRIMINAL

quote:

Orijinalden alıntı: vbalikci

2 sefer başıma bir şey geldi. Telefondan beni arayanın sesini duyuyordum ama karşı tarafa sesim gitmiyordu. reset attım, fabrika ayalarına döndüm, düzeldi 2 gün sonra yine aynısı oldu, yine attım yine oldu dün. volte midir nedir o meret sorun yaratıyormuş sanırım, onu kapattım, telefonu kapattım açtım düzelttim. bu nasıl bir saçmalıktır anlamadım, böyle bir sorunla karşılaşan var mı?

Benim de başıma geldi , aynı şekilde giderdim.. Volte kapalı..

Vadofone mu kullanıyorsunuz ?

• Samsungwa dan sali gunu 2 mayista 15.07 de sipariş yaptım. 33 tl eksik kaldı onuda havale yaptım.3 mayısta havale kontrolü onaylandı. Ürünler hazırlanıyor dendi. 4 mayısta ürünler kargoya verilmiş. Kargo takip sms ı de geldi yurtiçi kargodan. Yarın sabah teslimat. Walla bravo :)))) şaşırdım doğrusu

• shop.samsung.com
    Samsung Türkiye
    http://shop.samsung.com/tr
    telefon alan varmı hemen kargoya veriyorlarmı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • GSM dunyasi'da 3750 ye indi SHUBOU ile iyi kapisiyorlar

SHUBOU dan karsi atak bekliyorum 3700 yapar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 158159160161162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.