Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S8/S8 PLUS [ANA KONU] (152. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
30.130
Cevap
181
Favori
1.596.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 150151152153154
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    daha önce bile alınabilir büyük bi ihtimal hepsiburada indirim yapmış

• mavics kullanıcısına yanıt
    Yalnız şunu unutmayın, Dolar'ın bir ara artmasından dolayı Samsung fiyatlara zam yaptı.

Zamdan önceki note 5 ve s6 fiyatlarına bir bakarsanız ne demek istediğimi anlarsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vbalikci

Samsungwa'dan aldığım ürünü iade ettim ama hala paramı iade etmediler. Tansu bey de yok artık. 500 tl'yi geri iade etmişlerdi, müşteri temsilcisi "biz iade ettik" diyor, dedim ki "nerede iade ettiğiniz? 500 tl, öteki meblağ nerede diyorum kalıyor, biz size döneceğiz diyorlar. Tam 1 hafta oldu, işlerine gelince cumartesi paramızı iade eden samsung işine gelmeyince 2*4 gün arası diyor. İyice rezilliğe bağladılar, sinirlerimi bozmaya başladılar.. Bu yıl tam bir rezillik samsung. İLER TUTAR YANI YOK..

Hocam ne almistiniz neden iade ettiniz. Bende aldim 1 hafta oldu daha gonderemediler.

• Arkadaslar, Dubai'de Samsung S8 ve S8+ icin takas kampanyasi baslatti. Bugunlerde gelcek olan varsa guzel fiyata telefonunu takasa verip S8 - S8+ sahibi olabilir.

Ben S7 icin super takas destegi aldim,piyasada satabilecegimin bile fazlasini verdiler. Ama iyi arastirin. Bana verilen teklifin yarisina hatta ucte birine almaya kalkan bayiler de olmadi degil.

USB-C arayuzu sahane olmus cilgin kopyaliyor makine
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cem

quote:

Orijinalden alıntı: vbalikci

Samsungwa'dan aldığım ürünü iade ettim ama hala paramı iade etmediler. Tansu bey de yok artık. 500 tl'yi geri iade etmişlerdi, müşteri temsilcisi "biz iade ettik" diyor, dedim ki "nerede iade ettiğiniz? 500 tl, öteki meblağ nerede diyorum kalıyor, biz size döneceğiz diyorlar. Tam 1 hafta oldu, işlerine gelince cumartesi paramızı iade eden samsung işine gelmeyince 2*4 gün arası diyor. İyice rezilliğe bağladılar, sinirlerimi bozmaya başladılar.. Bu yıl tam bir rezillik samsung. İLER TUTAR YANI YOK..

Hocam ne almistiniz neden iade ettiniz. Bende aldim 1 hafta oldu daha gonderemediler.

Göndermedikleri için. Mağazalarda 4 gün önce satmaya başladılar, oradan aldık ön sparişle hala gelmedi sinirerimi bozdular gittim mağazadan aldım spraişimi iptal ettirdim.

• Bixby sesli asistanın nasıl çalıştığını gösteren videolar yayınlanmış. Türkçe dil desteği de geldiğinde bence baya iyi olacak gibi.

https://www.sammobile.com/2017/05/02/samsung-showcases-bixby-voices-prowess-in-five-new-videos/

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iPhoneDalton

Cihaz için kılıf önerebilicek olan varmı ? Sabah cihaz gelicek gün içinde kılıf almak istiyorum kafam Spigen Slim Armor da hem stand var hemde güvenilir duruyor ama kalınlaştırıyor haliyle.

Spigen Slim Armor aldım, bir kaç gündür kullanıyorum. Cillop gibi kılıf çok memnunum. Tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VolkanElçin

Ekran filmi önerisi istiyorum Beyler.

Kılıf takınca kaldırmayacak bir film tavsiyesi

Bir kaç gündür ben de ekran filmi önerisi bekliyorum arkadaşlardan ama henüz ses yok kimseden.
    Ya kimse ekran filmi taktırmıyor, ya da taktıran da kenarlardan kalktığı için çıkarıp atıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: john mclane

bak güzel kardeşim, bir telefona 5 bin tl, 7 bin tl gibi bir rakamlar verdiğiniz zaman telefonun size faydası önemli, sonuçta iphone olsun s8 olsun temelde aynı halta yarayan telefonlar.
    yani biri uzay mekiği öbürü de at arabası değil. özellikleri şöyle ya da böyle onu karıştırmıyorum.
    Lakin yarın bir gün telefonu satmaya kalktığın taktirde, samsung'dan edeceğin zarar apple'den daha fazla, bu bir gerçek..

şu an 4500 tl verdiğin s8+, 2 sene sonra kaç para eder?

iyi de dostum. Bi telefona o rakamları veren biri satışta edeceği zararı niye dusunuyor bu da çok mantıksız. 2 yıl sonra satarsam ne kdr zarar ederimin hesabini yaparak mi telefon alıyorsunuz siz.

• 4 mayis hediye cekleri icin sonmu uzatacaklarmi yada anneler günü yaklaşıyor daha iyi bir kampanya yada cek gelirmi bilgisi olan?

• DarkBlue23 kullanıcısına yanıt
    Yeni telefon alan herkes yarın bir gün satarken az çok kaça satabileceğini düşünür.

Zaten bu forumda aldığı telefonu 1 yıldan fazla kullanan kişi sayısı bir elin parmaklarını geçmez.

Sen şimdi telefonu aldın 4500 tl ye, 6 ay sonra satmaya kalk edeceğin zararı gör.

Daha şimdiden hepsiburada indirimi yapmış

• Sahibinden.com dışında alınabilecek en ucuz tercih... Fiyat : 3769 tl. Tüm renklerde geçerli...

n11'de SAMSUNG GALAXY S8 (Samsung Türkiye Garantili)

urun.n11.com
    Samsung Galaxy S8 (samsung Türkiye Garantili) - n11.com
    http://urun.n11.com/cep-telefonu/samsung-galaxy-s8-samsung-turkiye-garantili-P179705387

Yine sahibinden.com dışında alınabilecek en ucuz S8+ tercihi... Fiyat: 4289 tl...
    urun.n11.com
    Samsung Sm-g955f Galaxy S8 Plus 64gb(samsung Türkiye Garantili) - n11.com
    http://urun.n11.com/cep-telefonu/samsung-galaxy-s8-plus-samsung-turkiye-garantili-P179706640

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..ScReaM -- 2 Mayıs 2017; 20:17:40 >

• john mclane kullanıcısına yanıt
    Bu cok iyiymiş. 5 Bini telefona gömecek kdr zenginim lakin satarken daha az zarar etmenin hesaplarını yapıyorum öyle mi. Sonra Apple cok pahalı diyince bize fakir diyorlar.

• ..ScReaM kullanıcısına yanıt
    Bu s8 galiba rekor kıracak değer kaybı konusunda .1 haftada 4500 den 4000 e şimdide 4700 civarlarına düştü

• quote:

Orijinalden alıntı: turkay23

Bu s8 galiba rekor kıracak değer kaybı konusunda .1 haftada 4500 den 4000 e şimdide 4700 civarlarına düştü

Samsung Turkiye fiyatı şişirdikçe şişirerek kendi çapında uyanıklık yapmaya kalktı. Fiyat yüksekliğinden dolayı fazla rağbet olmayınca hem kendileri hemde serbest piyasadakiler fiyat kırmak zorunda kaldı... sahibinden.com'da S8 3550-3600 liraya S8+ ise 4000-4100 liraya an itibariyle bulunabiliyor zaten... S8 2 aya kadar alış-veriş sitelerinde 3500 lira seviyelerinde satın alınabilir durumda olacak bu gidişle. Yani hakettiği gerçek fiyatı göreceğiz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..ScReaM -- 2 Mayıs 2017; 20:35:48 >

• DarkBlue23 kullanıcısına yanıt
    neyse ne, uzatmanın anlamı yok.

Para senin pul senin, ister zarar et ister etme.

• ..ScReaM kullanıcısına yanıt
    Söylediğiniz fiyat için 5 Mayıs gecesine kadar da n11'in 88 liralık indirim çeki var. 3600lü fiyatları görmüş olduk bile

• quote:

Orijinalden alıntı: onuruno99

Söylediğiniz fiyat için 5 Mayıs gecesine kadar da n11'in 88 liralık indirim çeki var. 3600lü fiyatları görmüş olduk bile

Böylece fiyat S8 için N11'de 3650 tl oldu :) 3500'e az kaldı :)

• Bu indirimler s7 edge ye de yapılsada alsak hala 3300 s8 3750 şaka gibi 2700 civarı alınacak tek cihaz olur

• quote:

Orijinalden alıntı: caneryendi

Bu indirimler s7 edge ye de yapılsada alsak hala 3300 s8 3750 şaka gibi 2700 civarı alınacak tek cihaz olur

Buyrun hocam :)

TURKCELDEN SIFIR KAPALI AMBALAJINDA S7 EDGE GÜMÜŞ RENK 2749TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..ScReaM -- 2 Mayıs 2017; 20:50:54 >

• 
Sayfa: önceki 150151152153154
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.