< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SAMSUNG GALAXY S8/S8 PLUS [ANA KONU] (1490. sayfa)

-
-
bi ara spigenin kablosuz şarjını kullanmıştım 1 amperlik 3.5 saatte dolduruyordu bence çok uzun bir süre daha yüksek voltajlı ürünler bakın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Buraxlive
https://www.hepsiburada.com/spigen-steadiboost-f309w-compact-wireless-hizli-kablosuz-sarj-cihazi-10w-usb-c-cikisli-qi-sertifikali-tum-cihazlar-ile-uyumlu-000ch26041-p-HBV00000VSXGQ?magaza=Hepsiburada bu ürünü sipariş geçtim umarım üzmez.Telefonun şarj soket yerini zaten bu fiyata değiştirmek daha mantikli değilmi aynı cihazı kullanmaktayım kablosuz şarj olmasida çok sağlıklı olmayacaktır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
10 ay kadar önce Gsm iletişimi aradığım da 350-400 lira bir fiyat demişti yanlış hatırlamıyorsam. Eminim yetkili servis daha yüksek bir fiyat verecekti. O ara galaxy s10 plus serisi de indirimdeydi hem telefonun bataryasının da bitmesi hem de model yükseltmek için bu bahaneyle s8 i kaldırdım dolaba S10+ aldım. Şirket telefonu da j3 yavaş ve hantal artık zor tahammül ediyorum. Kablosuz şarj alayım hem S8i hemde S10 ortak kullanırım diye düşündüm. Yoksa bende dediğiniz gibi kablosuz şarjın çok sağlıklı olduğunu düşünmüyorum. Ama deneyip göreceğiz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İstenmeyen uygulamaları kapatmak için kullanılan ADB tool için hazır ve güvenilir liste bulunabilir mi?
-
Arkadaşlar s8 cihazlarınızda ısınma var mı? Web de biraz belirgin fakat oyun oynarsam bariz bir şekilde sıcaklık artıyor, uygulama doğru işe işlemci 43 45 derece bataryada 40 41 derece diyor
Önbellek temizleme yaptım ama yine ısınma devam ediyor
Sizde nasıl durumlar
Arkadaşlad selamlar. Babam 65 yaş 7 senedir note 4 kullanıyordu ekran gitti artık. Sıkıntı çıkarmadan kullansın , amiral gemisi olsun diye s8 plus baktım sıfır. Alalım mı sizce ? Sadece haber okuyor vs
Ekran oranlarındaki farkı gösterme şansınız varsa denetin, ince uzun ekran rahatsız etmiyorsa neden olmasın.
-
evet bende de var bu sorun. Özellikle görüntülü sohbet ettiğim zaman 15-20dk'den sonra elle tutulmuyor neredeyse. Aynı şekilde web'de hafif ısınma söz konusu. Oyunda da görüntülü sohbet kadar olmasada web'den daha fazla ısınma mevcut. Derece olarak bakmadım.
Formatlar, adb ile gereksiz uygulama silme vs denedim ama değişen tek şey webde ısınma azaldı diğer durumlar aynı.
-
s8'in ekranı kıvrımlı olduğu için koruyucu kılıf vs kullanımı zor. sıfır s8 4bin lira iken önermem kesinlikle. M21 var babamda benim s8den çok çok daha iyi pili ve biraz daha iyi performansı var. Kamerası o kadar iyi değil ama idare günümüz için yeterli.
-
Evet görüntülü konuşma da da çok ısınıyor.
Yapilacak birşey yok mu acaba.
Formatlarsak mı düzelir
Pil değiştirilmesi önerilmişti bir yerde ama kesin çözüm mü belli değil.
Ders verirken lazım oluyor kamera ama artık kamerasız yapıyorum bende yapacak bir şey yok. Masraf yapmak istemiyorum bu telefona
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam iki ihtimal var ya bataryadan dolayı yapıyor veya cihazın gücü cidden yetmiyor artık çok zorlanıyor
Akü bateri uygulamasından falan baktınız mı pile
-
-
Bu cihaz hala bu pil süresini verebiliyorsa takdir edilesi bir durum bence
O zaman sizin de söylemiş olduğunuz gibi cihazın sonu geliyor olabilir
Pilden olabilir mi bilmiyorum belki de pilden kaynaklıdır.
Bende masraf etmeden yeni cihaz almayı düşünüyorum. Şimdilik idare edeceğim
gereksiz uygulamaları devredışı bırakmanın çok faydası var. çeşitli programlar var veya adb ile devre dışı bırakabilirsiniz
-
Böyle bir süre alman çok çok iyi, benim cihazda sanmıyorum mümkün değildir.
S20 s21 de 4000 pil ile alınıyor 6 saat civarı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X